Ruh Hastası

Bu anksyete bozukluğu gibi değil de paranoyak gibi yani olmayan şeyleri zannedip endişe ediyor kafasında kuruyor boş yere şüpheleniyor kimseyo dinlemiyor bu paranoyaklıktır. Doktorları veya aileden olmayanları çok güzel ikna edebiliyorsa kişilikte de bozukluk olabilir narsist hastalarında da var bu kabiliyet. Kesinlikle başka bir doktora gidin, doktor babanızı görmeden önce siz gidip önden izah edin evdeki tavırlarını anlatın öyle gitsin doktora. Anksiyete değil bence bu.

Bu gittiğimiz 3.doktor. İkisine herşeyi harfiyen anlattık. Bir şey yok demelerine anlam veremedim. Adam resmen bambaşka biri oldu bu nasıl mümkün olur ya

Bu gittiğimiz 3.doktor. İkisine herşeyi harfiyen anlattık. Bir şey yok demelerine anlam veremedim. Adam resmen bambaşka biri oldu bu nasıl mümkün olur ya
Çok ilginç.. Çünkü bildiğin paranoyaklık senin anlattığın. İnsallah doğru teşhis konulur da o da siz de rahat edersiniz.

Korkarım ki sonunda annenizi öldürmeye kalkmasın bu adam cimere falan mı yazsanız.

Birden bire veya kısa sürede bu hale geldiyse nörolojiye götürün.
Birden bire bu hale geldi neşeli bizi seven adam gitti içinde merhamet duygusu olmayan kimseyi sevmeyen bi insan geldi. Ya hatta dışarıdan bile görünüyo hasta olduğu. Hiç tanımayan insanlar neyi var diye soruyo

Birden bire bu hale geldi neşeli bizi seven adam gitti içinde merhamet duygusu olmayan kimseyi sevmeyen bi insan geldi. Ya hatta dışarıdan bile görünüyo hasta olduğu. Hiç tanımayan insanlar neyi var diye soruyo
Nörolojiye
Annem artık dayanamıyorum gidelim diyor sizce gitmek doğru mu ?
Nörolojiye de gidebilirisiniz bence de.fiziksel bir problemin sonucu olabilir.beyninde damar tıkanıklığı gibi

Kızlar durum iyice ilerledi. Bizde annemle anneannemlere kaçtık. O da buraya geldi.

Doktora gitmek için ikna ettik ama sabah kalktığında yine aynı şeyleri söyledi. Sen beni aldatıyorsun bana deli demek işine geliyor vs dedi doktordan yine kaçtı.

Tam kriz anında ambulansı çağırdık durumu anlattık,zorluk çıkartabilir diye yanında da polis istedik.

Polisler çok zor ikna etti ve hastaneye götürdük. Orada da şansımıza çok iyi bir doktora geldik. Psikiyatrist sağolsun resmen peşinden koştu. Hem bizden hem ondan durumu dinledi.

Ve psikoz tanısı koydu. Şehir hastanesine sevk etti. Orada yatırdılar. Şimdi orada tedavi görüyor. Oradaki psikolog ve psikiyatristte psikoz tanısı koydu. E enfal86

Nörolojiye

Nörolojiye de gidebilirisiniz bence de.fiziksel bir problemin sonucu olabilir.beyninde damar tıkanıklığı gibi
Ben nörolojiye götürecektim. Doktoru önceden aradım durumu anlattım. Doktor psikoz gibi duruyor nörolojilik bir durumu yok sanki ama yarın gelin yinede bakalım demişti. Tabiki her zamanki gibi doktora gidileceği zaman kriz geçiriyor

Konu sahibi baban aynen benim babam gibi davranıyor.tabi babam vefat etti ama tam dört yıl anneme bu eziyeti çektirdi,tabi bize de...benim babam prostat ameliyatı sonrası depresyona girip psikoza girmişti.muhakkak tedavi olsun yoksa hayatı zehir eder size

Dün hastaneye yatırdık ama hala hastalığını kabullenmiş değil. İnşallah psikozun tedavisi gerçekten vardır. Yoksa hayatı bize zehir eder.

Tekrar geçmiş olsun. Teşhisin konulması bile iyi bir ilerleme. İnşaallah zamanla tedavi olumlu ilerler ve eski haline döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…