Ruh Hastası

Yeni bulduğumuz doktorun özgeçmişine baktım şimdi. Psikoterapi eğitimi varmış ve bunun üzerine 5 yıl boyunca araştırmaları olmuş. Bu doktor bizim için iyi olabilir öyleyse

demans gibi geldi bana..
genelde böyle başlıyor çünkü
yorumları okumadım belki yazmışsınızdır ama, ilerleyen durumlarda annenize saldırabilir daha sonra yaptığı şey için pişman olabilir.
alakasız olayları birbirine bağlayabilir..
şekerle ilgili problemi var mı?

Evet şekeri var. Bu konuyu araştırayım biraz. Teşekkür ederim

Ablacım bana paranoya gibi geldi. Şizofreni, OKB, demans herhangi bir şeyin başlangıcı olabilir. Doktor bana biraz salak geldi açıkçası. 50lik çoluklu çocuklu karısının nasıl farklı farklı kişilerle aldattığını söyleyen bir adama direkt kafadan kuruyor derim ben zaten doktor falan da değilim sadece kafam çalışıyor.

Doktor salak değildir de babam zekidir muhtemelen öyle anlatmadı bir anlık kıskançlık vs demiştir.

başka bi doktora gidin kesinlikle. Bu anksiyete bozukluğu nedir allah aşkına nöroloji doktormda kağıdıma tanı olarak anksiyete bozukluğu yazmış. Önüne gelene anksiyete teşhisi konuluyor

Eşimin dayısının son aylarda bazı sağlık problemleri oldu (unutkanlık, mizaç değişikliği, hareketlerde yavaşlama-güç kaybı, ellerde titreme vs). Anksiyete deyip gönderdiler. Son evre beyin kanseri çıktı, ameliyat bile edilemiyor. Çok üzgünüz son yıllarda Anksiyete teşhisi moda oldu maalesef.

Mr cekilmemismydı? Açıkçası bende beynmde bişey olduğunu dusunuodm ama mr temiz dedi 2 gündür asla geçmeyen başımın sol tarafında balon gibi şişen bi agri yaşıyorum. Sebebi yok doktorlara pek guvenmiorm 1 hafta arayla 3 hormon tahlilnde 3 ayrı teşhis konuldu. Allaha emanetiz işte. Allah şifa versin.

Canım siz vakit geçirmeyin öyle şizofreni hastaları var ki normal hayatlarına devam ettiriyor kimse anlamıyor şizofreni olduğunu bir kaç evreden oluşuyor bu hastalık ancak uzman dr anlayabiliyor kronikleşmemesi cok önemli ne kadar erken müdehale o kadar iyi sonuç umutsuz olmayın ilaçlar robotlastırıyor ama işe yarıyor. Teyzem bakırköyde de yattı üzerine kapı kilitliyorlardı cok üzülüyorduk aynı tedaviyi evdede uyguladık tabi bu sürecte cok yıprandık intihar eğilimi vardı kaç kez intihar etti teysem oralardan döndüyse babanızda iyileşir insallah

Gözünüz aydın teyzeniz kurtulmuş çok şükür. Bizde bu cumartesi gideceğiz doktora inşallah doğru teşhis konur. Adamın sabahtan akşama kadar tek düşündüğü şey bu. İşyerinde uzaktan bakıyorum çok durgun. Normalde herkese espri yapardı takılırdı. Şimdi ses tonu bile tek düze. Çok nadir kafasından atıp dış dünyaya dönüyor

Bana da paranoid kişilik bozukluğu gibi geldi tabi ki sadece tahmin.yakın zamanda biriyle tanıştım takıntılı ve kuşkucu olduğunu söylüyodu.hatta onun ismini arkadaşımdan bulduğumu söyledim instagramdan eklemek için.o ise bana arkadaşımın eklettiğini (bankada çalışıyorlar) ve benim de onun ağzımdan laf almam için eklediğimi, yalancı olduğumu söyledişok olmuştum.Allah yardımcınız olsun inşaallah

Bu tür hastalarla aynı evde yaşamak çok zor. Amin inşallah

Dün annemin instagramında bir fotoğraf görmüş. Beni aradı, sonunda buldum sor bakayım ona sizi sattığına değmiş mi diye bağırıyor. O kadar korktum ki ne buldu ne gördü acaba diye. İnternetten alınmış bir dağ yolu fotoğrafı yerde de bir sarı çiçek var. O gün hiç kimseyi aramamış dağ yoluna adam onu arabayla götürmüş vs vs. Allahtan annem fotoğrafı nereden aldığını hatırladı da gösterdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…