Ruh ikizim uzaklara gidicek

Minnosmiyav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
24
1
36
28
Ben birini çok seviyorum. Ruh ikizim gibi birisi onun yanında çok mutluyum. Ama seneye farklı şehirlerde olacağız mecburen. İkimizde üniversite okuyoruz ve şimdi de sonradan üzülmemek için (daha doğrusu benim üzülmemem için) konuşmama kararı aldık. Yakında gidicek ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Son zamanlarımızı birlikte geçirmeyi istiyorum ama sonra daha da üzülceğimi biliyorum şimdi de üzülüyorum ama ne yapmalıyım :((

Ay ne saçma.
Çocuk uzaya mı gidiyor temelli?
Alt tarafı başka şehire gidiyor, şimdiden konuşmamak falan resmen seni gözden çıkarmış.
Gidince oralarda rahat durmam demenin kibarcası bu.

Ya hangi devirde yaşıyoruz Allah aşkına sanki telefon icat edilmedi internet hiç yok görüntülü konuşmanın esamesi yok gibi davranmışsınız bi de üzülmemek için konuşmuyorsunuz daha çok üzülüyorsunuz bu işte bi terslik var

Ya hangi devirde yaşıyoruz Allah aşkına sanki telefon icat edilmedi internet hiç yok görüntülü konuşmanın esamesi yok gibi davranmışsınız bi de üzülmemek için konuşmuyorsunuz daha çok üzülüyorsunuz bu işte bi terslik var
Hiç uzaktan ilişki yürüttünüzmü?

Evet yürüttüm hem de 4 yıl kadar ve şu anki şartlarla düşünme şu an herşey çok daha kolay :KK66:

ben yuruttum 4 yil, ustelik o universitedeyken ben okumuyordum bile.gercek bir ask varsa ortada hicbisey engel degildir.heleki ruh ikizi oldugunuzu iddea edecek kadar.mesafenin onemi yoktur sevgide askta yeterki kalpler arasinda mesafe olmasin. bilmem anlatabildim mi?

ben yuruttum 4 yil, ustelik o universitedeyken ben okumuyordum bile.gercek bir ask varsa ortada hicbisey engel degildir.heleki ruh ikizi oldugunuzu iddea edecek kadar.mesafenin onemi yoktur sevgide askta yeterki kalpler arasinda mesafe olmasin. bilmem anlatabildim mi?
Anlıyorum aslinda ruh ikizim derken aynı düşünceleri aynı hobileri paylaşıyor olmak demek istediğim. Olur ya hep içinden geçenleri dışa vurur aynen öyle. Ve açıkçası biz daha çok yeni tanıştık bir iki aydır konuşuyoruz bu yüzden yeteri kadar güvenim yok şu anda :(

Vay be helal olsun zor iş ama. Sonuç olarak ne oldu peki??

sonuç 8 yıllık evliyim 4 yaşında da miniğim var isteyince oluyor inan bana ama öncelikle senin ve arkadaşının inanması lazım gerisi gelir evet süreç zor ama sizin ilişkiniz de belki böyle sınanıyordur

Olur olur bal gibi uzaktan ilişki olur. Tecrübeyle sabit. İnsanın uyum yakaladığı birini bulması zor. Hem bu kadar iletişim aracı varken uzaklık sadece tensel olarak kalıyor.

Back
X