- 24 Haziran 2016
- 1.404
- 3.641
- 33
Ilerde okuyucam ondan sonra adıyıcam.
evde takılırım ben sadece aksamları cıkarım arkadaslarımla sosyal degılım olmayı da ıstemıyorum
"sosyal değilim olmayı da istemiyorum" yazmışsın ama tatlım hata yapıyorsun. Eksiklerin olduğu konularda kendini gelişirmeye/iyileştirmeye çalış... sosyal olman gerekiyor tabikide, güzel bir gelecek istiyorsan. Mezun olduktan sonra iş bulmak için, yalnız olmaman için, bir derdin olduğunda paylaşmak için, daha buna benzer bir sürü konuda sosyalleşmen gerekiyor.
Yoksa yapayalnız hep evde oturmayı mı planlıyorsun ömrün boyunca ?
ben anlıyorum da sız benı degısık degısık sorgulamaya calısıyorsunuzterketmeden once sunuda diyim, normal laftan anlamayalar oluyor bazen, sen guzel bir orneksin mesela. kendini yormaya degmiyor mesela...
terbıyesızlık degıl. o absürrt ve koca karı dedıgım ıcın terbıyesız olacaksam asıl sız o saçma cevaplardan oturu terbıyesızsınız.
hayır adamına gore muamele.seviye masaAllah yerlerde daha karsindaki insanla nasil konusacagini bilmiyorsun ama bunlari yasina veriyorum
Ama asosyal kalarak aşkı da bulamazsın ki...
sen allah mısın?bulanlar buluyor arkadaşının arkadaşı olabılır haaa en nıhayetınde gorucu usulu
Çok yakışıksız bir mesaj.sen allah mısın?bulanlar buluyor arkadaşının arkadaşı olabılır haaa en nıhayetınde gorucu usulu
yanı sosyal olmayıp bulanlar var dogru kısıyı. sızın bulamazsınız demenız yanlıs efenım. bu nasıp kısmet ısıSen allah mısın derken ? Sizi anlamakta güçlük çekiyorum.
mantıksız cevaplara boyle sınırlenıyorum sosyal olmadan bulamazsın ne ya ahhaahahÇok yakışıksız bir mesaj.
ben anlıyorum da sız benı degısık degısık sorgulamaya calısıyorsunuz
ben sıze ne sordum sız ne dıyorsunuz?
soruya yanıt vermeyı ogren sonra gel haydee
ben anlıyorum da sız benı degısık degısık sorgulamaya calısıyorsunuz
ben sıze ne sordum sız ne dıyorsunuz?
soruya yanıt vermeyı ogren sonra gel haydee
Elime el dilime dil değdi,şimdi bu kara lekeyi nası temizlicemeline el diline dil değmemiş diyo benceee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?