Ruh ikiziyle evlenmek ve sevgiyle evlenme olayı bir bakar mısınız?

Sonunda düzgün bir cevap verebılen ve benı anlayan bırısı geldı.. :) :)
evet aşk yok ıste
ya abla ben duyguları karıstırmısım!!! ben oyle bır adam ıstedıgımden onu da oyle hayal ettım bır an
ama resmen kardeş gıbıyız dıyebılırım. yanı benzıyoruz cok fazla :KK70: olur oyle napıyım karıstırmısım duygularımı o cocugu alıp salak gıbı baska bır hayale katmısım. cunku oyle bırı ıstıyodum tam. normal oldugunu soyledın haklıısın normal. :)

Adamin tertemiz olduguna nasil karar verdiniz internetten? Ben ayni yastiga bas koyduğum adam icin bile bu kadar net konusamam. Büyük guven beslemeyin, büyük yikilirsiniz. Ha asksiz evlilik isi de bana gore anlamsiz. Is ortakligi kurmuyorsunuz neticede.

efendım okumadınız mı tum entrylerımı? :) bakın bunun ana sebebı nedır bılır mısınız anlatayım.
sımdı ben hep kendı kultuurmden ve benım gıbı sevgılısı olmamıs bırını ısterdım tamam mı
daha sonra oyle bırı cıkınca ben hayal kurmaya basladım dogal olarak :D yanı sadece hayal. aslında kardeş abla gıbıyız dıyebılırım yanı benzedıgımız ıcın cok ıyı DOST olabılırız. Duygularım karısmıs olabılır dogaldır yanı ustume gelmeyın
Adamin tertemiz olduguna nasil karar verdiniz internetten? Ben ayni yastiga bas koyduğum adam icin bile bu kadar net konusamam. Büyük guven beslemeyin, büyük yikilirsiniz. Ha asksiz evlilik isi de bana gore anlamsiz. Is ortakligi kurmuyorsunuz neticede.

efendım okumadınız mı tum entrylerımı? :) bakın bunun ana sebebı nedır bılır mısınız anlatayım.
sımdı ben hep kendı kultuurmden ve benım gıbı sevgılısı olmamıs bırını ısterdım tamam mı
daha sonra oyle bırı cıkınca ben hayal kurmaya basladım dogal olarak :KK70: yanı sadece hayal. aslında kardeş abla gıbıyız dıyebılırım yanı benzedıgımız ıcın cok ıyı DOST olabılırız. Duygularım karısmıs olabılır dogaldır yanı ustume gelmeyın
ha peki oyleyse pardon

anlayısınız ıcın tesekkur ederım
yanı yoksa evlılık olur mu hemen tabı saçma yanı. ilk kez karşıma ıstedıgım gıbı bırı cıktı ve sadece ufak hayal kurdum. aşık bıle olmadım duyguları karıstırmısım.
sizce anormal mı bır olay?

anlayısınız ıcın tesekkur ederım
yanı yoksa evlılık olur mu hemen tabı saçma yanı. ilk kez karşıma ıstedıgım gıbı bırı cıktı ve sadece ufak hayal kurdum. aşık bıle olmadım duyguları karıstırmısım.
sizce anormal mı bır olay?
Olabilir tabi. Sadece şunu anlatmak isterim. Ablam da aynen boyle ben hic kimseyle birsey yasamadim, ayni sekilde kimseyle gecmisi olmayan biriyle evlenmek istiyorum diye yillarca kendini kastı durdu. Ne kimseyle bir kez olsun görüştü, ne en ufak bir kiz arkadas gecmisi olani es olarak kabul etti. Sonunda kendi gibi birini buldu. Evlendi. Cocuk bile yaptı. Ha bu arada ben flört ettim diye beni hep uyardi. Sonuç olarak o şimdi dibine kadar mutsuz. Bosanmak uzere. Neden? Cunku 30 yasina gelmis ama ne kendini iliskide taniyabilmis, ne bir iliskiden ne beklenir tecrube edebilmis ne de karsi cinsi taniyabilmis iki insan biraraya gelince ortaya kabus cikti.

Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun tertemiz olduğuna? Ben evlenirken o kadar araştırma yaptık tek pis kelime duymadık hata görmedik ama evlenince tırt çıktı. Bizim ki tırt çıkıyosa internetten tanıştığın birinin ultratırt çıkma olasılığı bile çok yüksek.

senınkısı nasıl tırt cıktı mesela canım?
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun tertemiz olduğuna? Ben evlenirken o kadar araştırma yaptık tek pis kelime duymadık hata görmedik ama evlenince tırt çıktı. Bizim ki tırt çıkıyosa internetten tanıştığın birinin ultratırt çıkma olasılığı bile çok yüksek.

benım amcamın kızı da hıc cıkmamıs bırını ıstedı
karsısındakı de oyleydı.
hıc sorun olmadı mesela guzel maşallah
onunla alakası yok bence kader biraz
Olabilir tabi. Sadece şunu anlatmak isterim. Ablam da aynen boyle ben hic kimseyle birsey yasamadim, ayni sekilde kimseyle gecmisi olmayan biriyle evlenmek istiyorum diye yillarca kendini kastı durdu. Ne kimseyle bir kez olsun görüştü, ne en ufak bir kiz arkadas gecmisi olani es olarak kabul etti. Sonunda kendi gibi birini buldu. Evlendi. Cocuk bile yaptı. Ha bu arada ben flört ettim diye beni hep uyardi. Sonuç olarak o şimdi dibine kadar mutsuz. Bosanmak uzere. Neden? Cunku 30 yasina gelmis ama ne kendini iliskide taniyabilmis, ne bir iliskiden ne beklenir tecrube edebilmis ne de karsi cinsi taniyabilmis iki insan biraraya gelince ortaya kabus cikti.

Benim karşıma internette karşılaştıgım bır erkek cıktı.
Tertemız gerçekten bundan emınım.
Hem bızım oralı hem de dını goruslerımız de aynı onunla.
Onun sevgılısı olmamıs benım de olmadı sayılır. Ikımzı de tek ve hep olsun ıstıyoruz. Kısacası her hareketımız benzıyor.
Hareketlerımız ve yaşam tarzımız da aynı. Ama ona sevgi beslıyorum aşk gıbı degıl de sevgı gıbı. Evlenmede sorun olabılır mı? Sevıyorum ama gerçekten uyumlu ve guzel bır evlılık olabılır de aşk olmadan olur mu?

Eşim beni netten buldu. Ben tanimak bile istemedim ama o beni tanimisti coktan. 2 yil ara ara yazdi. En sonunda baska bi sehirde denk geldik. Ve görür görmez ben bu adamla evlenirim dedim.ayni heyecan hala var. Seviyorum cok ama aşk sonradan olustu. Cok da iyi oldu. Guveniyorsan dene ama yavaş davran ;)

senınkısı nasıl tırt cıktı mesela canım?
Resmen başkasını sevmişim bana kendini başka anşatmış hanzonun,madağın teki çıktı yalanlarını,iftiralarını saymıyorum ilk günden osurdu utanmadan yeterince tırt değil mi :) boşandım Allah a şükür. Dikkat et

anlamıyosunuz kı zaten guvende sorun yok :D
onu gecın bı
sadece mantık evlılıgı gıbı olucak huzurlu ve mutlu gıbı
ama aşk yoksa neye yarar?

ben olsam en az 2 sene tanırdım oyle evlenılmez kı zaten :KK70:
Ne kadar sürede tanıyıp tanımadığımı söylemedim ki bir de galiba klavyeniz manasız gülme işaretini koyup duruyor ya da siz tırt muhabbetine takılı kaldınız. Ayrıca siz hiç 2 sene bekleyeceğe benzemiyorsunuz

hmm karıstırmısımdır.
sız yanlıs yerden okumussunuz
ben sonradan gecıcı bır heves oldugunu soyledım zaten
oyle bırı ıstedıgım ıcın hayal kurmusumdur COK NORMAL BİR ŞEY!
kii zaten cok benzedıgımız ıcın dost olmamız daha ıyı aşk yok bır şey yok.

tanıyorum oyle veya soyle onu bosverın bı artık :D
ben ılk kez boyle bır erkekle karsılastım ondan boyle hayal kurdum. ama tek boyle bırısı yoktur zannımca
boyle bırden fazla erkek vardır
her boyle tanıslıgımla da hayal kurmak sacma evet :D
arkadaşca konusucaz ıste :)

Back
X