Ruh ikiziyle evlenmek ve sevgiyle evlenme olayı bir bakar mısınız?

bı dakka ya. internette tanısmıs ama normal sevgililik aşamasına gecılmemişmi daha, gorulsulmedımı yuz yuze. anlamadım ki ben :/

Çocuğum daha yaşın 19 güveniyorum deyip duruyorsun,
Ben babama güvenmiyorum nasıl bu kadar iyi niyetli oluyorsunuz
Yıllardır tanıdığım arkadaşlarım tutarsız bir söz etse arkadaşlığımı bitiriyorum
şu insanlara bu kadar kolay güvenmek nasıl oluyor bir öğretsen bana

bı dakka ya. internette tanısmıs ama normal sevgililik aşamasına gecılmemişmi daha, gorulsulmedımı yuz yuze. anlamadım ki ben :/
19 yaşında çocuk da 21
daha reel de görüşmemişler bile ama bizim kız tutturmuş tam evlenilecek adam güveniyorum diyor

Merhaba ,

Benim şahsi fikrim uzak mesafe ilişkisi,internet ilişkileri sağlıklı ilişkiler değildir.Bunu bilmek için tecrübe etmek gerekmez.Sevgi var demişsin bence yalnızca sözlerinden etkilenmişsin,bu şekilde bir yola girmemelisin:duduk:
Hee aşk olmalı mı diye soruyorsan "o kalp çarpacak ...:KK200:"şeklinde cevap verebilirim :)

19 yaşında çocuk da 21
daha reel de görüşmemişler bile ama bizim kız tutturmuş tam evlenilecek adam güveniyorum diyor
ama bazı yorumlarda da dost olabiliriz dıor. devrelerım yandı kusura bakmayın. ay en dostu ya nette tanıstıgın adamla. 32 yasındayım yıllarımı dıpdıbe gecırdığım herıften yedım en sert tokatı. hayatının baharında nereye kosuyorlar.

ama bazı yorumlarda da dost olabiliriz dıor. devrelerım yandı kusura bakmayın. ay en dostu ya nette tanıstıgın adamla. 32 yasındayım yıllarımı dıpdıbe gecırdığım herıften yedım en sert tokatı. hayatının baharında nereye kosuyorlar.
simdi konu sahibi beni taslayacak ama bana sonradan gelen yorumlara göre öyle söyledi dost olabiliriz gibilerinden.

Kaç senelik o çok sevdiğim babamın ne haltlar çevirdiğini yeni öğrendim
en çok güvenmem gereken babama güvenmiyorum
insan ailesine güvenemezse başka kime güvenir
netten tanıdıkları bir insana nasıl kör kütük güvenirler, bir de tertemiz diyor
nereden bilebilir ki
nette herkes iyi, herkes mükemmel

aynen aşk yok
bakın tanıma aşamasında sorun yok tanıdıgımın bırısı onu geçelım de :D
sımdı bana benzıyo kulturler aynı her şey aynı ya! :D
sevgı var aşk yok o kalp çarmadı yanı. arkadaş olsak daha ıyı oyle degıl mı ıyı bır dost oluruz?

nereden bilebilir ki
illa yicekler bu kazıgı

nereden bilebilir ki
sız orasını karıstırmayın ıyı bırısı oldugu kesın oyle hemen karar vermıyoruz orası bana kalsın.
aşık olmadım ama. bır anlık hayal kuırdum oyle adam ıstedıgım ıcın normaldır.

Henüz 19 yaşındaymışsınız ama az önce açtığınız tüm konuları okudum gerçekten halinize üzüldüm.
Eğer bu konuları açarak gerçekten ciddiyseniz parlak bir gelecek göremiyorum.

19 yaşındayken benim düşündüğüm tek şey eğitimimdi, okul dışında da tek istediğim şey ailemle veya arkadaşlarım ile farklı şehirlere, ülkelere gitmek ve yeni kültürel tanımak / yeni yerler keşfetmek ti. Nitekim de öyle oldu. 22 yaşındayken ilk kez sevgilim olmuştu ve aşık olmuştum.

Kuşkusuz ki aşk çok güzel bir duygudur hatta hayata tadacağın belki de en güzel duygudur. Yanlış anlamayın aşık olma isteğinize kızmıyorum. Ben aşık olmak için ve ilişki yaşamak istediğiniz için girdiğiniz yollara tepki veriyorum.

Gençsiniz, kendinizi geliştirin, hobbi edinin, tatile çıkın ne bileyim işte bir şeyler yapın.
Ama sırf sevgilim olsun sırf evleneyim diye internet den insanlar ile neden chat yapıyorsunuz ? Bu çok tehlikeli bir durum yaratabilir.

Size tavsiyem geleceğinize odaklanın ve gençliğinizin keyfini çıkarın.
Evlilik yaşınız geldiğinde (doğru zamanda) düşünülmelidir aksi takdirde hayatınız çok kötü olacaktır.

kuzum neyı bılıon onu anlamaya calışıom . okuorum ama herseyı bırbırıne karıstırdım wallahı.
Özlem bir musibet bin nasihattan iyidir demiş atalarımız :sus:

bu benim görüsüm ama yaptigi yorumlarsan yola cikyiorum daha cok tecrübesiz, toy ve merakli (asik olmak istiyor anlaminda). Baksaniza daha nereden biliyorsun iyi biri oldugunu denilince verilen cevap bile herseyi anlatiyor. "orasini karistirmayin iyi birisi oldugu kesin hemen öyle karar vermiyoruz". Kiz kardesimde 19 yasina aynen böyle ters ve asidir bazen hos görüyorum :)

Back
X