Ruh ikiziyle evlenmek ve sevgiyle evlenme olayı bir bakar mısınız?

yıne konuyu yanlıs yerden okudunuz cok garıpsınız.
Henüz 19 yaşındaymışsınız ama az önce açtığınız tüm konuları okudum gerçekten halinize üzüldüm.
Eğer bu konuları açarak gerçekten ciddiyseniz parlak bir gelecek göremiyorum.

19 yaşındayken benim düşündüğüm tek şey eğitimimdi, okul dışında da tek istediğim şey ailemle veya arkadaşlarım ile farklı şehirlere, ülkelere gitmek ve yeni kültürel tanımak / yeni yerler keşfetmek ti. Nitekim de öyle oldu. 22 yaşındayken ilk kez sevgilim olmuştu ve aşık olmuştum.

Kuşkusuz ki aşk çok güzel bir duygudur hatta hayata tadacağın belki de en güzel duygudur. Yanlış anlamayın aşık olma isteğinize kızmıyorum. Ben aşık olmak için ve ilişki yaşamak istediğiniz için girdiğiniz yollara tepki veriyorum.

Gençsiniz, kendinizi geliştirin, hobbi edinin, tatile çıkın ne bileyim işte bir şeyler yapın.
Ama sırf sevgilim olsun sırf evleneyim diye internet den insanlar ile neden chat yapıyorsunuz ? Bu çok tehlikeli bir durum yaratabilir.

Size tavsiyem geleceğinize odaklanın ve gençliğinizin keyfini çıkarın.
Evlilik yaşınız geldiğinde (doğru zamanda) düşünülmelidir aksi takdirde hayatınız çok kötü olacaktır.

aramızdakı muhabbetten haberınıız yok kı? :D ben salak degılım gercekten. bır hayal kurdum bu hayalın YANLIS OLDUGUNU SOYLEDIM zaten! :D Dost kalmak daha ıyı. Cunku asık olmadım ona
bu benim görüsüm ama yaptigi yorumlarsan yola cikyiorum daha cok tecrübesiz, toy ve merakli (asik olmak istiyor anlaminda). Baksaniza daha nereden biliyorsun iyi biri oldugunu denilince verilen cevap bile herseyi anlatiyor. "orasini karistirmayin iyi birisi oldugu kesin hemen öyle karar vermiyoruz". Kiz kardesimde 19 yasina aynen böyle ters ve asidir bazen hos görüyorum :)

Henüz 19 yaşındaymışsınız ama az önce açtığınız tüm konuları okudum gerçekten halinize üzüldüm.
Eğer bu konuları açarak gerçekten ciddiyseniz parlak bir gelecek göremiyorum.

19 yaşındayken benim düşündüğüm tek şey eğitimimdi, okul dışında da tek istediğim şey ailemle veya arkadaşlarım ile farklı şehirlere, ülkelere gitmek ve yeni kültürel tanımak / yeni yerler keşfetmek ti. Nitekim de öyle oldu. 22 yaşındayken ilk kez sevgilim olmuştu ve aşık olmuştum.

Kuşkusuz ki aşk çok güzel bir duygudur hatta hayata tadacağın belki de en güzel duygudur. Yanlış anlamayın aşık olma isteğinize kızmıyorum. Ben aşık olmak için ve ilişki yaşamak istediğiniz için girdiğiniz yollara tepki veriyorum.

Gençsiniz, kendinizi geliştirin, hobbi edinin, tatile çıkın ne bileyim işte bir şeyler yapın.
Ama sırf sevgilim olsun sırf evleneyim diye internet den insanlar ile neden chat yapıyorsunuz ? Bu çok tehlikeli bir durum yaratabilir.

Size tavsiyem geleceğinize odaklanın ve gençliğinizin keyfini çıkarın.
Evlilik yaşınız geldiğinde (doğru zamanda) düşünülmelidir aksi takdirde hayatınız çok kötü olacaktır.

sanirim uc bes kere benzer icerikli mesajlar yazdim ama sonuc olarak sacma gulme emojisi ile cevaplar geldi...
herkes hak gordugu kadarini yasiyor ne yazikki.

yıne konuyu yanlıs yerden okudunuz cok garıpsınız.

Benim fikrim bu yönde. Açtığınız konular normal değil bu yaşta...
Tüm konularınız sadece evlilik üzerine.

Size başarılar dilerim,
Umarım bir tehlike yaşamadan hayatınıza devam edersiniz.

tartısma acıcaksın ılla :) :)
aramızdakı muhabbetten haberınız yok ayrıca boyle bırıyle evlenmek ıstedım hep ben ılerısı ıcın. o yuzden hayal kurmam normal. ama sonra bu hayalın normal olmadıgını ve yanlıs oldugunu belırttım. ayrıca sonra asık olmadım bu adama dost olmak daha ıyı cunku benzıyoruz dedım. sız bunu algılamamkta ısrarcısınız zekanızda problem var

arkadasim daha ne kadar acik yazilabilir.
BASKA UGRASIN YOKMU INTERNETTEKI CHAT SAYFAALRINDA BIRILERIYLE TANISIP KAYNASMAYA CALISMATAN? 19 yasindasin, baska ne yapiyorsun azcik anlatsana...
yeterince acikmi???
suan okulum yok tatıl.
chat sayfaları degıl boyle bır sıte ayrıca... gercekten bu kadar algılama kapasıtenız zayıf mı ya.

kızım iimisin sen. Madem herseyı bılıon ne dıo konu acıp soruon bıze.kımne dese atarlı tutarlı cevaplar yazıosun. herseye guluosun. hayırdır. sordun soluoruz. yorumları begenmıorsan, eleştırıye acık degılsen yazmıcan sormucan. Tecrube konusuyor burda. Ne halin varsa gör o zaman ne diyim.

ya sıze dıyorum kı guven mevzusunu gecın dıye belkı yakın bır akrabam yahu? alla alla oyle gorun sız.
ben salak degılım kımın ne oldugunu anlayabılecek yastayım
chat sıtesı degıl kızlar....com bılmem ne ıste. kız sıtesı ayrıca.
ben oraya o amacla degıl soru sorma amaclı gıdıyodum
rastgele bır soruda karsılastım adam zaten gızlı yazmıs utangac

elestırı degıl kı bunlar resmen koca karı şüphelerı hıc kusura bakmayın efendım.
sımdı cevabımı aldım ayrıca fıkırlerım degıstı ustume gelmenıze gerek yok dostluk daha ıyı aşk yoksa olmaz dıye dusunuyorum
kızım iimisin sen. Madem herseyı bılıon ne dıo konu acıp soruon bıze.kımne dese atarlı tutarlı cevaplar yazıosun. herseye guluosun. hayırdır. sordun soluoruz. yorumları begenmıorsan, eleştırıye acık degılsen yazmıcan sormucan. Tecrube konusuyor burda. Ne halin varsa gör o zaman ne diyim.

aramızdakı muhabbetten haberınıız yok kı? :KK70: ben salak degılım gercekten. bır hayal kurdum bu hayalın YANLIS OLDUGUNU SOYLEDIM zaten! :KK70: Dost kalmak daha ıyı. Cunku asık olmadım ona

adamin dilindekine bakma sen bu karakterini göstermez. Biz ne agizindan bal damlayan zehirli adamlar gördük. Kimse burda sana salak demedi ama hicbir sekilde verilen "tavsiyelere" acik degilsin. Tamam anladim aski tatmak istiyorsun ama sana daha öncede dedim böyle seyler zorlayarak heryerde arayarak olmaz. Bu actigin kacinci konun sen böyle daha cok konu acarsin.

duygularım yukseklerde oldugu vakıt acmıstım. suan normalım yanı sorun yok :))))
bıraz akıl verın dedım de hepınız ustume cuglandınız şöyle yap fılan dıyen yok adam gıbı

ya sıze dıyorum kı guven mevzusunu gecın dıye belkı yakın bır akrabam yahu? alla alla oyle gorun sız.
ben salak degılım kımın ne oldugunu anlayabılecek yastayım
chat sıtesı degıl kızlar....com bılmem ne ıste. kız sıtesı ayrıca.
ben oraya o amacla degıl soru sorma amaclı gıdıyodum
rastgele bır soruda karsılastım adam zaten gızlı yazmıs utangac

Sen daha kendin çözememişsinki sorunu bize sormuşssun ?!?
Güven mevzusunu geçin belki yakın akrabam ? Salak değilim ben ? Kimin ne olduğunu anlayabilecek yaştayım ?
Arkadaşlar seni ciddiye almış cevap vermişler sen herkesi bir tersleme atar yapıyosun
O zaman neden sordunki bu soruyu ben seni anlayamadım gerçekden..?!?

aramıyorum kı? beklıyorum.
bana uygun bırısı aynı ben. ama aşk yok aramızda. boyle bır hayalı neden kurdugumu bılmıyorum :D
en ıyısı arkadaso lmak

suankı cevabımla dun actıgım konudakı cevabım farklıdır ondan olabılır. tozpembe sorular soruyodum suan degıl. aşk olmayınca olmadıgını dusundum arkadaslık daha ıyı dıye
Sen daha kendin çözememişsinki sorunu bize sormuşssun ?!?
Güven mevzusunu geçin belki yakın akrabam ? Salak değilim ben ? Kimin ne olduğunu anlayabilecek yaştayım ?
Arkadaşlar seni ciddiye almış cevap vermişler sen herkesi bir tersleme atar yapıyosun
O zaman neden sordunki bu soruyu ben seni anlayamadım gerçekden..?!?

Back
X