• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruhsal olarak çöktüğümü hissediyorum. çünkü çok yalnızım

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
çalışma arkadaşlarım dışında hiç kimsem yok burada arkadaş anlamında. ailem uzakta ve aylardır memleketime gitmiyorum. çok kötüyüm. bugün yarım yamalak kıldığım namazı bile kılmadım. ne bi sevgilim ne de arkadaşım var. bunalımdayım. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. hastaneye gidip ilaç mı yazdırsam belki biraz mutlu olurum
 
pskoloğum devlette, sırf hayatımda o var diye bile bu yılgınlığın arasında şükürler olsun diyorum her seyans sonrası,mükemmel .. tam bi melek..
 
bana gelmedi aslında önce berbat bi psikolog buldum, herşeyi daha da batırdım, sonra psikytrst buldum ilaç verdi reçeteyi yırttım, elimde parça parça reçeteyle ağlamak üzereyken psikoloğumu buldum :) hem bayan :) çok daha iyi hissediyosunuz , balkonda titreye titreye ağlardım 3-4 ay önce, bugün kahkahalar attım gün boyu :)) aslında çok daha berbat bi dönmde olmama rağmen :)
 
Allaha sıgın ona guven ona dayan ...ne gelırse zaten ondan gelmıyormu cnm ...namazlarını aksatma cnm ya o cok onemlı bak ...
 
Kuzum benim , ben senden beterim. Yurtdışındayım, taşınalı 9 ay oldu ama bir tek arkadaşım yok. Almanlar kötü insanlar değiller ama çok soğuklar. İş arkadaşlarım mal ötesi yani.

Arkadaş, sevgili, aile kimsem yok burda.

Ben de yalnızlıktan daralmış durumdayım. Spor ya da başka aktivitelere gidebilirsin, insan içine karışmak iyi gelir. Sen en azından bunu yaparsın, yabancı olduğum için benimle kimse konuşmuyor bile.

Bugünler de elbet gelip geçecek, yeni bir aşk, yeni bir dostluk seni mutlu edecektir, umudunu kaybetme.
 
Son düzenleme:
Back
X