- 3 Kasım 2017
- 202
- 43
- 18
- Konu Sahibi HazalHazall
-
Çok güzel bir mesaj olurdu ama yazmaya bile değmez yazmayacağım onun beklediğini ona vermeyeceğimOlurda mesaj yazacak olursanız bence şöyle yazun " Adam olan hani sessiz gitmezdi bu durumda sen ne olmuş oluyorsun :) "
Zaten bir kere aramışsınız sevipte barışma amaçlı bir arama olduğunu düşünmemesi için ben bu mesajı ona yollardımki benimde artık umrumda olmadığını bilsin.Çok güzel bir mesaj olurdu ama yazmaya bile değmez yazmayacağım onun beklediğini ona vermeyeceğim
İnanın su saatten sonra bilse ne bilmese ne .ne hali varsa görsün Rabbime havale ettim benim sadece merak ettig şeyler var keşke bana onların cevabını verebilseZaten bir kere aramışsınız sevipte barışma amaçlı bir arama olduğunu düşünmemesi için ben bu mesajı ona yollardımki benimde artık umrumda olmadığını bilsin.hatta sonunada layığını bulman dileğiyle hoşçakal derdim sonunada bir tebessümlü gülücük:) kısa ve net
Haklısınız bende olsam en ince ayrıntısına kadar sorup öğrenmek isterdim fakat siz aramışsınız o ise kaçmış sonrasında ben böyle bir mesajı yazıp yollardımki en azından bir laf dokundurupta bitmiş olsun veya olurda mesaja alınıpta bir cevap verme gereği duyup karşılık verir ve sonrasında aklınızdaki sorularıda sormuş olurdunuz. :) iki seçenekte işime yarardı :)İnanın su saatten sonra bilse ne bilmese ne .ne hali varsa görsün Rabbime havale ettim benim sadece merak ettig şeyler var keşke bana onların cevabını verebilse
Bunu bir dusuneyjm ben .Ama beyfendinin terk edilen arkadaşıma akıl verişi şöyleydi "erkekler peşlerinden kOşan kızdan hoşlanmazlar o seni istemiyorsa sen onu hiç isteme hiç mesaj atıp arama sormalı onun da aklında soru işaretleri üssün o da merak etsin niye aramadı yazmadı diye.peşinden gidersen kendini bişey zanneder ama yazma guclu ol o senin peşinden koşsun "gibi bir süru akıl veriyorduHaklısınız bende olsam en ince ayrıntısına kadar sorup öğrenmek isterdim fakat siz aramışsınız o ise kaçmış sonrasında ben böyle bir mesajı yazıp yollardımki en azından bir laf dokundurupta bitmiş olsun veya olurda mesaja alınıpta bir cevap verme gereği duyup karşılık verir ve sonrasında aklınızdaki sorularıda sormuş olurdunuz. :) iki seçenekte işime yarardı :)
Bu sözler herkesin tesselli etme cümleleri bir adam durup dururken gidip geri dönüyorsa sevdiğinden değil onu sevecek başka birini bulamadığındandır geri döndüğünde klasik cümleler affet unutamadım.. biz kadınlar zaten en ufak güzel söze kanıyoruz malesefBunu bir dusuneyjm ben .Ama beyfendinin terk edilen arkadaşıma akıl verişi şöyleydi "erkekler peşlerinden kOşan kızdan hoşlanmazlar o seni istemiyorsa sen onu hiç isteme hiç mesaj atıp arama sormalı onun da aklında soru işaretleri üssün o da merak etsin niye aramadı yazmadı diye.peşinden gidersen kendini bişey zanneder ama yazma guclu ol o senin peşinden koşsun "gibi bir süru akıl veriyordu
Alışkanlıklar ve hatıralar var ve tabiki bir anda bitmez duygular .O kötü de olsaBu sözler herkesin tesselli etme cümleleri bir adam durup dururken gidip geri dönüyorsa sevdiğinden değil onu sevecek başka birini bulamadığındandır geri döndüğünde klasik cümleler affet unutamadım.. biz kadınlar zaten en ufak güzel söze kanıyoruz malesefsiz peki halen seviyormusunuz eğer seviyorsanız evt önerdiğim mesajı yollayıp iyice kendinizden soğutmayın fakat gözden çıkardıysanız yollayın mesajı gitsin :)
Teşekkürler dinlerim :)Sana bir şarkı yolloyurum canım dinle bu aralar bunu dinliyorum. (Aşkın acısı bile güzel ) :)
Taladro - yeniden sevme beni
Malesef öyle dediğin gibi yaşanmışlıklar kolay unutulmuyor.... ozaman önerdiğim mesajı unut gitsin daha usturuplu bir mesaj bulalımAlışkanlıklar ve hatıralar var ve tabiki bir anda bitmez duygular .O kötü de olsa
Seni arayacak. Yazıyorum buraya.Bayanlar birkaç gün önce yazdığım yazıyı bilenler bilir.Erkek arkadaşim birkaç gün konuşmayalım kafamı toparlamam lazım falan demişti ve ben sen bilirsin duyup üç gün boyunca hiç arayıp sormamistim oda aramamisti ve bugün ikindin durduk yere beni whatsapptan ve instagramdan engellemiş ve ablamida engellemiş instagramdan.Bana bitti bile demeden.Ve daha düne kadar ablamla ablacigim diye konuşuyordu ve adam olmakla ilgili birçok şey söylüyordu.Milletin ilişkisine yorum yaparken adam gibi bitirmek önemli falan diye akıl veriyordu millete.Ama suan aynı şeyi kendi yapıyor.Bende az önce ne oluyor diye sormak için aradım ama açmadı.Sizce ne yapmam lazım bu davranışına ??
Aynen öyle inanın öyle dese istemeyen birine hiçbirşey demem tek taraflı olacak işler değil sonuçta bunlar ama bu yaptığı böyle engellemesi daha zoruma gitti ve neden yaptı diye kafamda sorular kaldıNe kadar kötü bitmiş ilişkiniz. Keşke güzelce oturup konuşma şansınız olsaymış. Kafada soru işaretleri kalınca unutmakta zorlanıyor insan.
Bir anda her yerden engellemek ne kadar ergence ya. Sanki arayıp bitirmeye karar verdiğini söylese bacağına mı sarılacaktın bırakma benii diye. İyi olmuş kurtulduğun. Karşına daha düzgün insanlar çıkar umarım. Şöyle ergenliğini atlatmış delikanlılar lazım bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?