Evet hissediyorum depresyon olduğunu çünkü çok ağır...Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinVar seni anlayan birileri elbet var ağır bir depresyon geçiriyor olabilirsin lütfen en kısa zamanda yardim al güzel bir terapi insani hayata bağlıyor emin ol bunun canlı kanıtı ben ve benim gibi bir çok insan vardir yeter ki işini iyi yapan seni anlayacak bir uzman olsun
Geçmişin acısı şimdi çıkıyor bence de...doktora gitmeliyim farkındayım..Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinZor zamanlar yaşadım demişsiniz, belki de her şeyi hallettik sanarken farkında olmadan yıprandınız. Bu durum da şimdi çıkıyor ortaya. Psikolojik yardım alabilirsiniz, burda dertleşmek bir nebze iyi gelse de burdan çıkınca yine aynı hayatınıza geri döneceksiniz.
Siz istemedikçe içinizden gelmedikçe kimsenin ittirmesiyle bir şeyler yapamazsınız.Kendinizi iyi hissetmek için psikologla görüşebilirsiniz.
Tam tersine ailem çok iyi geliyor aslında..Sorun bende...Konuşasım yok..Susup öylece oturmak istiyorum..Hareket bile etmeden..Öyle bi ruh haline büründümYapmaktan hoşlandığınız,yaparken mutlu olduğunuz bir şeyler vardır mutlaka. Onlara yönelin.Aileniz sizi dibe mi çekiyor. Problemleri mi var?Neden onlarla konuşmak külfet gibi geliyor?
Kitaplar alıyorum birsürü biraz okuyorum iyi geliyor snra sıkılıp bırakıyorum..Ya da bakıyorum 2 3 sf okunuşum ama hatırlamıyorum haydaa bi daha oku...Sosyal aktivite için kendini zorla meslek kurslarına git mesela ? Kişisel gelişim kitaplarını oku . Eve kapatirsan kendini ruhsal bunalım dan kurtulamaZsin
Dışarıdan herkes çok iyi zannediyor..Heranlamda...Allaha şükür önemli bi sıkıntı yok hayatımda aslında herşey iyi..Sorun tamamen ruhum...Hayat çok yorduğu zaman insanlar böyle hisseder, endişe etmeyin ama uzman yardımı da alabilirsiniz. İnsanlar da genelde enerjiniz, paranız, makamınız varsa daha çok ararlar. O yüzden sizi içtenlikle merak eden kişilere bakın, gerisi arkadaş işte
Oda çok etkiliyor beni..Ne zaman tv izlesem ağlıyorum çocuklara şehitlere genel bi olumsuzluk hali var zaten çevrede dünyada..Ama benim ki bunlardan önce başlamıştı...Gazete,haber tarzi seylerde izleyip,okuyorsan bundan olabilir.Internette ne zaman gundemi takip etsem afakanlar basiyor.Felaket haberleri,virusu,sonrasinda sehitlerimiz,sinirdaki o cocuklarin halleri.Gulmeye,mutlu olmaya utaniyorum,bir kac gundur ozellikle.
Evet doluluk yaşanmışlık bi yerden çıkıyor...Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinSeni anlıyoruz elbette. Bende aynisini yaşadım ve dönem dönemde yaşarım. O zor zamanları bin bir zorlukla geçirmişsiniz bu süreçte kendinizi sıkıp güçlü olmak zorunda hissetmiş olabilirsiniz. O yüzden o zamanlarda gardinizi dusurmediniz ama sorunlar bitince artık kendinizi rahat bıraktığınız için bu tarz geçişler yaşamanız normal. Birçok kişide gördüm bu durumu bende dahil. Tavsiyem size birazda iyi gelen şeyleri yapmaya devam edin. Bunun bir süreç olduğunu normal olduğunu herkesin hayatında en az bir kez yaşayacağını bir süre sonra geçeceğini kendinize sürekli tekrar edin. Yoga yapabilir ya da yoga kitapları okuyabilirsiniz gerçekten iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?