Ruhum çekildi sanki..

Şu yorumunuz için o kadar sevindim ki. İnşallah bebeğiniz olur en kısa sürede.

Kendiniz ve cocugunuz için önce tedavi olun. Bir doktora danisin önce. Bende tedavi sürecinde hamile kaldim. Ama tedavi bitmek üzereydi zaten. Karar sizin tabi. Hakkınızda hayırlısı

Kendiniz ve cocugunuz için önce tedavi olun. Bir doktora danisin önce. Bende tedavi sürecinde hamile kaldim. Ama tedavi bitmek üzereydi zaten. Karar sizin tabi. Hakkınızda hayırlısı
Kendimi bişekilde toparlamaya çalışıcam uğraşıyorumda aslında..Terapiye gitmem şart zaten her halükarda..

2x2 nasıl 4 ise insanlardan birşey beklenmesi gerektiği de o kadar açık ve net.
Kendiniz gezin sürükleyin kendinizi.
Tek başına git cafeye alışverişe.
Gez dur.
Çoluk çocuk bul al 10 tane gofret dağıt.
Bu bile o kadar iyi geliyor ki.
Sizin ihtiyacınız olan kişiler size yardım etmiyorsa, sizin yardımınıza ihtiyacı olanlara siz yardım edin, sevindirin.
Ruhunuz rahatlar eminim.

Bunu bende düşündüm kimsesizlere yardım etmeyi yada birilerini sevindirmeyi...Ama bi türlü yapamadım türlü türlü sebepten...ufak tefek yapıyorum ama herkes gibi..Kimseden bişey beklememek lazım kendim biryerden başlamam lazım..Teşekkür ederim ilginiz için

Maddi durumunuz bir psikoloğa gidebilecek kadar iyiyse şanşlısınız en azından, buna bi sevinin yani ve gidin. Valla fakirin o şansı da yok, ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

Ara sokaklarda oynayan çocuklar oluyor yada okul çıkışlarında yapabilirsiniz eğer o kadar imkanınız yoksa okuldan biraz uçak bir yer olabilir yetimhaneler huzurevleri olabilir.
Feraha kavuşursunuz inşallah

Maddi durumunuz bir psikoloğa gidebilecek kadar iyiyse şanşlısınız en azından, buna bi sevinin yani ve gidin. Valla fakirin o şansı da yok, ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.
Durumum iyi ama o paraları terapiye her hafta vermek delilik gibi geliyor..İnanılmaz pahalı hepsi..Ama zorundayım gitmem lazım

Ara sokaklarda oynayan çocuklar oluyor yada okul çıkışlarında yapabilirsiniz eğer o kadar imkanınız yoksa okuldan biraz uçak bir yer olabilir yetimhaneler huzurevleri olabilir.
Feraha kavuşursunuz inşallah
İnşallah Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için yapıcam muhakkak

Durumum iyi ama o paraları terapiye her hafta vermek delilik gibi geliyor..İnanılmaz pahalı hepsi..Ama zorundayım gitmem lazım

Baktınız değişen birşey yok, gitmezsiniz bir daha ama iyi gelirse hiç de delilik değil, nereye ne paralar vermiyoruz ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…