Ruhum çekildi sanki..

Terapi almam şart...Birikim bu hale sokuyor insanı...Bu kadar durağan hiç olmamıştım...

Aynı durumdayız...Bende iyi olmam gerekirken kötüyüm...Demek ki oluyor geçmiş bişekilde bi yerden çıkıveriyor...inşallah kurtulurum en yakın zamanda çok teşekkür ederim

Ben sizi anladım. Yoğun stresli bir dönemden sonra hafif bir düzlüğüne çıkarsınız ya hani, onun yorgunluğu var işte sizde. En önemli şey aile ve sağlık bence. Bunlarda siz de iyiymiş şükür. Arkadaş,akraba hepimiz sorunlar yaşıyoruz. Ama önümüze bakmak en iyisi. Kafa dinleyeceğiniz küçük bir tatil iyi gelebilir ben çok bunalınca hep kaçmak isterim çünkü. Kendinize yeni hobiler bulun, eşinize sarılın ve ohh be hayatımda bana yük olan şeylereden ne güzel kurtuldum diyin.

Bence bir uzman desteği alın. Eşiniz ne diyor bu duruma. Onunla beraber dışarıda aktite yapsanız nasıl olur?
Her an eşimleyim..Hep bi yerlere götürür gezeriz yemeğe çıkarız onlarda sıkıntı yok..İyi tol yapıyorum çoğu zaman..Ama içim bomboş..

Şükrediyorum bazen allahım affet bu düşüncelerim için diyorum..Çnkü elimde değil...Annemde giyin süslen çık gez diyor..Geziyorum çıkıyorum bazen süsleniyorum da ama zorla...Sonra düşünüyorum şindi güzelken gençken niye bunları zorla yapıyorum diyorum daha çok üzülüyorum korkuyorum ilerde bu günlerimi arıcam çnkü biliyorum...Tatil e de çıkarız eşimle sık sık daha yeni uzak yerlerden geldim seyahatten...Ne biliyim bilemiyorum ki..Bu boşluk çok üzücü bunca şeye rağmen...

Hıımm hoşlandığınız şeylere yönelseniz. Belki onlar fayda sağlar
Yoga meditasyon tarzı biyere yazılmakta istyorum..Arada kalıyorum terapi mi alsam yoksa hobi mi edinsem diye...Kararsızım..Durumum bariz bi şekilde ilerledi o yüzden sanırım terapiye gidicem

Kan degerlerinize baktırın bende öyleydim D vitamini eksik cıktı.ilaç kullandım kendime geldim

Ya nolur dalga geçtiğimi düsünmeyin ama, o nickin yanındaki 92 doğum tarihiniz ise, hadi gel seni bir yere yazdirayim?? Diye bir beklentiniz nasıl olabilir?
Kendiniz bile bilmiyorsunuz neyi seversiniz, neden insanlar bunun seçimini sizin adınıza yapıp sizi zorlasın?

Biraz rahatlık batmış.
Deliler gibi çalışacağınız, yorulacaginiz bir ise girin
Tum dertlerinize deva.

Vallaha ben senelerce zor süreçlerden geçtim. Ondan sonra en büyük dertler geçti derken bi çöktüm. Ağır depresyon ve panik ataklar. Heralde sizde "hayatda kalma modundan" çıktıktan sonra böyle bir çökme yaşıyorsunuz. En iyisi bir doktora danışmanız. Bir süre psikolojik destek almaniz da gerekebilir. İnsallah cabuk atlatırsıniz

Nickimle hiç alakam yok :) Depresyonda sıkıntıda olan insan zorlanma ihtiyacı hisseder ya bazen ilgi alaka vs..O anlamda dedim yoksa tabi yaşım gereği kendim yapmam lazım bi çok şeyi...Şımarıklık denebilir bazı huylarım için çnkü biraz rahat büyüdüm doğru...Ama bu durumum çok farklı...

Yoga meditasyon tarzı biyere yazılmakta istyorum..Arada kalıyorum terapi mi alsam yoksa hobi mi edinsem diye...Kararsızım..Durumum bariz bi şekilde ilerledi o yüzden sanırım terapiye gidicem
Bence terapi daha mantıklı uzman desteği ile de hobi edirsiz hem daha güzel olur sobumta konunun uzmanı daha güzel değerlendirir

Aynen benimde öyle bi durum işte..Herşeye koşan herkesi dinleyip tavsiyeler veren atak mutlu esprili kız gitti yerine susan kısa cümleler kuran bi tip geldi.anksiyete takıntı bende de var fazlasıyla...panik ataktan kurtuldum sayılır dışarı çıkamıyordum şimdi en azında dışarda tedirgin olmuyorum yoksa bu depresif ruh haliyle bide çıkamasaydım artık ne olurdu bilemiyorum

Önce sağlığınızdan emin olun, kan değerlerinize falan baktırın, fiziksel bir şey değilse terapiye başlarsınız
Ama bütün gün evde oturarak olmaz, gencecik insansiniz
Terapiye de gitseniz haftada 1 olacak :)
Dönüp dolaşıp eve geldikten sonra zor asılır bu durum.
Is, eğitim, hobi, neyse hayaliniz bir şeyler yapmaya bakın.

Aj
Ben de çok yorgunum..Mutlu insanada anlatılmıyor ki bunlar..Nasıl sıkayım insanları durduk yere..herkesin çoluğu çocuğu kendi derdi var beni niye dinlesin
Ah! Canim keşke anlatabilsen anlatmaya bile halin olmuyor ki zaten kimse kimseyi tam anlami ile anlamaz ki ben anlatamayan familyadanim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…