Ruhum daralıyor, bu söylediklerini nasıl yorumlayayım?

10 sene sonra aynı heyecanı duymak mümkün değil. Bazı duygular yerini farklı şeylere bırakıyor. Önemli olan birbirine uyum gösterebilmek.

Valla aranıyorsunuz lütfen ayrılın ve heyecanı bulabılecegınız ılıskı arayın ..ama sonu husran kırılacaksınız..bu zamanda Boyle adam zor ...sızın ıcın fedakarlık yapıyor ve kaybetmek istemiyor..bırde karsındakını olmak ıstemedıgı kalıba sokmak ne demek ...bız kadınlar söz konusu oldugumuz da saygıdan bahsediyoruz ben bıyleyım Boyle kabul etsin degısmeyı hakaret kabul ediyoruz ..ama aynı sey erkekler sız konusu oldugunda hersey mubah..her insan bir olmaz kımısının mızacında sakınlık vardır ne yaparsanız yapın degısmez...bu adamıda sımdıden Boyle darlıyorsanız hıc bosuna masrafa sokup hayallerini yıkmyın yol ykınken ayrılın...

Bacım o dedigin on yıl sonraki heyecan kalmıyor alıskanlıga dönüyor
Ne mutlu ki sana adam köprüyü gecene kadar he dememiş acık acık yaptıklarını ve isteklerini söylemiş
Sana uymuyor orası ayrı
Ayrılmak istiyorsun ama sen ayrılma o ayrılsın ilk o söylesin gibi bi havan var

Öperken üfledi mi

[QUOTE="themediator, post: 59563264,
Ben 10 sene sonra da aynı günkü heyecanı duymak istiyorum, ilk günkü gibi aşık olmak istiyorum dedim. Ona göre bu imkansızmış,

[/QUOTE]

Bak bu istediğin imkansız. Sen cok begendigin bir cantayi aldiktan ve bir kac ay kullandıktan sonra aynı hevesle koluna taktın mi? Aşkta böyle ilk heyecan duyguları. Ama aşkın yerini ne ile dolduracaksın o önemli.

Sevgi, saygı, birlikte vakit gecirmekten zevk almak. 10 sene sonra bunları isteyebilirsin ama aşk isteyemezsin.

Bunun icinde iki tarafında iyiniyetli caba gostermesi yetiyor. Biz 20 yıla yakın evliyiz, çok büyük tartışmalarımızda oldu ama hicbirinde küfür ettigimide duyduğumuda bilmem. Icimden saydırdığım olmustur ama yüzüne asla. İlişkinizde öncelik saygıyı korumak olsun. Mutluluklar.

10 yıl sonra aynı aşkı heyecanı duyan varsa beri gelsin :) daha şimdiden sizi bu kadar huzursuz eden ilişkiyi evliliğe taşımak yanlış olur zaten.
Geldimm:) çıkmaya başlayalı 11 yıl oldu evleneli 5. Yılımızı bitirdik 4 çocuğumuz var ve ben eşime karşı hala heyecanliyim şöyleki eve geliyorum dediginde kapiyi caldiginda icim pir pir olur gorunce boynuna sarılırım sanirim hala aşığım ha elbette kavgalarimiz oluyor ama uzun surmuyor falan filan yani bende var da o heyecan onda var mi bilmiyorum:)
Konu sahibine gelince sevmedigi seyleri senin icin yapmaya çalışıyormuş sende onun sevdigi seyleri onun icin yapmaya calis orta yolu bulmaniz lazim ha onun da davranislarinin bu yonde olmasi lazim aman banane derse sende sana surekli uysun dersen yani oyle diyorsun demiyorum ama birbirinizi idare etmezseniz olmaz karsilikli olmasi lazim her şeyin iki farkli ailede yetişmiş farkli karakterlede bireylersiniz bazi seyler fedakarlik gerektirir benlikten ödün vermeden. Sen yapacaksan o yapacaksa olur ama tek tarafli olmaz üzgünüm

Ustteki uye sogru soylemis.Kadin belki on yil sonra ayni heycani hisseder. Ama erkekler boyle degil ki .Bende inanmiyorum ki cok severek evlenip evlendikten on yil sonra ayni heycani erkek hissetsin.Sevmek baska birsey elbette cok sever ama artik yillar geciyor.O heycanlar genelde gençlik donemlerinde en hareketli oldugun donemlerde olur diye düşünüyorum.

Erken yaşta anne baba ayrılırsa belki de o aile sıcaklığını aramaz insan. Kişiden kişiye değişir. Benim ailem problemliydi ama sevgilimle beraber kahvaltı etmek,haftasonu yürüyüşe alışverişe gitmek,yaz gelince balkonda oturmak ve akşam dizinin sezonunu bir gecede patlamış mısırla bitirmek isterim. Bu biraz karakterle alakalı.

10 sene sonra kimse jartiyerli ve saten gecelikli gezmek istemeyecek(erkekse leoparlı slip donla ve ağzında gülle yatakta beklemicek),kırmızı şaraplar açılıp mum ışığında yemekler yenmicek ve lüks kolonya sürünmicek,yılların yorgunluğu,hayatın yükü,ekonomik sebepler iş hayatı bizi bıkkın hale getirecek,herşey mükemmelse bile deli hormonlar artık yoğun olmaz. Bebek olduğunda da çoğu çift sevgili kimliğinden çok anne baba kimliğini çıkardığı için cinsellik olmicak,tutku kalmicak. Ama iyi tarafını anlatayım anneannem ve dedemin evliliği 50 yıldan fazla sürdü dedem vefat etti. Anneannem duygularını fazla göstermezdi ve dedem ağladığında bize çıkışırdı. Birgün anneannemi ağlarken gördüm. Bana "kolay değil,hem eşimi,hem sevgilimi,hem abimi,hem babamı,hem kardeşimi,hem de arkadaşımı kaybettim" dedi. Hayatımda duyduğum en dokunaklı cümle buydu.

İlişki içindeki tartışmayı savaşa çevirmek yerine çözümü ortaya koyabilirseniz,karakter özellikleri farkınıza rağmen anlaşabilirseniz,frekansları uydurabilmişseniz,hayatın yükünü ortaklaşa kaldırmak isterseniz hiçbirşey mutluluğunuza engel olamaz.

10 yıl sonra aynı aşkı heyecanı duyan varsa beri gelsin :) daha şimdiden sizi bu kadar huzursuz eden ilişkiyi evliliğe taşımak yanlış olur zaten.
10 yıl sonra iki aşk böcüğü olunmaz belki ama frekanslar uyunca fazladan arkadaş,abi,kardeş,baba kazanılır bence :) ben neredeyse bir yıldır birlikteyim şakalaşırız,yeri gelir güreşiriz,hastalandığımda o gelir bakar. Altında leoparlı slip don ve ağzında gülle bekleyen erkekle de bi süre sonra sıkılınır bence

8 yıllik evliyiz biz, çok şükür güzel de bir birlikteliğimiz var eşimle, çokda severim keretayı :) ama ilk zamanlarda ki o heyecan olmuyor başka şeylere dönüşüyor o ask ve heyecan. Aslolan da o aşkın sağlam bir sevgiye dönüşebilmesi bence.

İki konunuzu da okudum sorun sizde. Adam çok güzel bir cümle kurmuş her öpüşmenin sonu cinsellikle bitecek diye bir şey yok. O kadar güzel bir şey ki bu sizi öpmekten zevk aldığını ve bunu sevdiği için yaptığını belli ediyor. Yani onun için amaç cinsellik değil sizi öpmesi sevgisinden gelen bir şey. Şefkatli ve eğlenceli birine benziyor bir erkekte bulunması en zor şeylerden biri şefkat ve siz bunu elinizin tersiyle itiyorsunuz. Ateşli bir şeyler istiyorsanız bunu kendiniz de yaratabilirsiniz adamı hadi derse diyemeyecek hale getirebilirsiniz bunu yapamıyorsanız da aynı evin içinde sürekli romantik film karakterleri gibi ateşli takılmayı beklemeyin. Bu triplerinizden sıkılıp sizden soğursa çok ağlarsınız

Adam gayet aklı başında biri ama siz değilsiniz yani bugünü yaşamadan gelecekteki heyecanın aşkın derdine düşmek nedir? Bugün onu seviyor musun, yanında mutlu ve huzurlu musun? Ona bakın derim. Ani bi kararla senin istediğin gibi olsun bitsin derse birdaha asla toparlayamazsın. Şımarıklığa lüzum yok bence..

Evleneli 7 yıl oldu en büyük heyecan evin içinde köşe kapmaca oynar gibi cilveleşmek. Resmen mahrem konularda bakışlarımızla anlaşıyoruz

Sayın konu sahibi, eski konunuzu da okudum. Bu ilişkinin monotonu sizsiniz. Nasıl yani, diyebilirsiniz. Acı ama gerçek bu. Aynı eve girmeden önce böyle değildik demişsiniz. Değildiniz çünkü, özlem ve heyecan vardı. Şimdi hep dipdibesiniz. Her akşam saat 8'den 10'a kadar beraber vakit geçirmenin, sohbet muhabbet takılalımın verdiği mutsuzluk. Olmuyor işte öyle maalesef. Heyecan olmayınca cinselliğe de yansıyor bu.

Eski konunuzu dışarıdan bir okuyun, hayatı bir programmış gibi yaşıyorsunuz. Sanki kendinize özel alanlarınız yokmuş gibi... cinsellikten çok dert yandığınız için; biz eşimle birlikte de film/dizi izlerdik ayrı ayrı da. O film izliyorsa ben içeri gider kitap okurdum bazı akşamlar. Bazen oturur beraber oyun oynardık (playstation veya bilgisayarda) bazen birimiz. Bazen film izlerken filmin sonunu kaçırırdık, bazen yatakta uyurken birden gelişirdi. Hep aynı şeyleri yapsak hayat çok monotanlaşırdı. Bazen kitap okurken aklıma eserdi hadi çorbacıya gidelim derdim. Eşim bu saatte mi dese bile cilveleşe cilveleşe ikna ederdim kalkar giderdik, bazen onun kafasına eserdi. Genelde ya giderken ya da dönerken arabayla gezerdik. Bazen çorbamızı içer hadi birde Adana/Urfa dürüm yapalım derdik. Şimdi zaten çocuklardan fırsat kalmıyor pek ama birbirimizi özlüyoruz, çocuk yokken de özlemek için fırsat tanırdık. Yemekte sohbet ederiz, çay alışkanlığımız yok. Çocuklar uyur, 10-15 dakika gider eşimle sohbet ederim, sonra döner kendime göre aktiviteler yaparım bazen de işte malum şeyler. Her akşam yatana kadar bir arada vakit geçirmeyin.

Ayağınıza sevişirken ne kadar tatlış yerim diyorsa, bozulmayın avantaja çevirin ve dişiliğinizi ön plana çıkarın, "Yaa yer misin, ye o zaman," deyin. Belki adamın ayak fetişi var, öyle dışa vuruyor. Öpüşürken ağzınıza üflüyorsa oyuna çeviriyorsa sizde şehvetle dudaklarına üfleyin -ki bunu oyun olarak yapmıyor büyük ihtimalle bu da fantezi olmasa da erkeklerin bazıları için benzer nitelik taşıyor. Ben dudaklarıma nefes değince bir tuhaf olurum mesela Daha ne diyeyim nasıl anlatayım... fırsata çevirin bazı şeyleri. Beraber yemek yapın, yanlışlıkla dudağının kenarına aa şurada bir şey var deyip, öpün falan. Hatta üzerine yemek kaşığı değdirin ocak başındayken bahane edip üstünü siz çıkarın. Benden bu kadar.

Önerileriniz için teşekkürler. Keşke hiç birini denememiş olsaydım ve bu ilişkinin monotonu ben olsaydım. En azından benim çabamla kurtarılabilir bir şey olsaydı

Adamı bu halde kabul edecek ve değiştirmeyi ummayacaksanız devam edilebilir. Ama sakın ben bunu istediğim gibi değiştiririm diye düşünmeyin.
Zaten evlendikten sonra o siz istiyorsunuz diye yaptığı tüm davranışlardan vazgeçecek ve özüne dönecektir. Bunları da bir düşünün.... Böyle bir adamla mutlu bir evlilik sürdürebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…