- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.895
- 158
- 30
- Konu Sahibi socialscientist
-
Öperken üfledi miMerhaba hanımlar,
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/boguluyorum-yardim-edin.1118358/ bu konumun üzerine dün akşam erkek arkadaşımla konuştuk. O konuşmak istedi. Ben de bunları bir bir söyledim.
Konuşmanın bir yerinde ben senin için şunları şunları değiştirdim diye bir şey geçti. Bana dedi ki
o normalde akşam yemeği yemezmiş, ben istiyorum diye oturup yiyormuş
Çay içmezmiş ben istiyorum diye içiyormuş ama gram zevk almıyormuş
Romantizm heyecan gibi talepleri yokmuş ona benle 1 saat sohbet etmek yetiyormuş
Sen bir bardak suyla susuzluğunu giderirken 2.bardağı içer misin dedi bana benim taleplerimi gerçekleştirme konusunda. Yani bana yetiyor niye değiştireyim ki bana göre hava hoş diyor.
Normalde dağınıkmış ben istiyorum diye dolabını çoraplarını vs topluyormuş.
Ben istemiyorum diye daha az oyun oynuyormuş
Bana göre akşam yemeği yemek yemek için değil ailecek sofraya oturmak için önemli.
Çay değil mesele yanında edilen sohbet
Erkek arkadaşımın annesi babası ayrı ve pek aile ortamı olmamış ondan mı böyle oluyor.
Sonra bana sen kesin beni terk edersin, evlenince de boşarsın dedi. Hep bu seçenek üzerinde duruyorsun dedi.
Ben 10 sene sonra da aynı günkü heyecanı duymak istiyorum, ilk günkü gibi aşık olmak istiyorum dedim. Ona göre bu imkansızmış, çevresindeki insanlardan böyle çıkarımda bulunmuş.
Sonra ilişkimizi nasıl koruyabiliriz diye konuştuk ve uyuduk. Sarıldı öptü falan...
Ben de böyle devam etmek istemediğimi ilettim kendisine. Ayrılmadık ben evlilik teklifini tekrar gözden geçiriyorum. Teklifini geri çekebilirsin dedim çekmedi.
Ne diyorsunuz?
Ona göre bu imkansız
Geldimm:) çıkmaya başlayalı 11 yıl oldu evleneli 5. Yılımızı bitirdik 4 çocuğumuz var ve ben eşime karşı hala heyecanliyim şöyleki eve geliyorum dediginde kapiyi caldiginda icim pir pir olur gorunce boynuna sarılırım sanirim hala aşığım ha elbette kavgalarimiz oluyor ama uzun surmuyor falan filan yani bende var da o heyecan onda var mi bilmiyorum:)10 yıl sonra aynı aşkı heyecanı duyan varsa beri gelsin :) daha şimdiden sizi bu kadar huzursuz eden ilişkiyi evliliğe taşımak yanlış olur zaten.
Erken yaşta anne baba ayrılırsa belki de o aile sıcaklığını aramaz insan. Kişiden kişiye değişir. Benim ailem problemliydi ama sevgilimle beraber kahvaltı etmek,haftasonu yürüyüşe alışverişe gitmek,yaz gelince balkonda oturmak ve akşam dizinin sezonunu bir gecede patlamış mısırla bitirmek isterim. Bu biraz karakterle alakalı.Merhaba hanımlar,
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/boguluyorum-yardim-edin.1118358/ bu konumun üzerine dün akşam erkek arkadaşımla konuştuk. O konuşmak istedi. Ben de bunları bir bir söyledim.
Konuşmanın bir yerinde ben senin için şunları şunları değiştirdim diye bir şey geçti. Bana dedi ki
Romantizm heyecan gibi talepleri yokmuş ona benle 1 saat sohbet etmek yetiyormuş
Sen bir bardak suyla susuzluğunu giderirken 2.bardağı içer misin dedi bana benim taleplerimi gerçekleştirme konusunda. Yani bana yetiyor niye değiştireyim ki bana göre hava hoş diyor.
Bana göre akşam yemeği yemek yemek için değil ailecek sofraya oturmak için önemli.
Erkek arkadaşımın annesi babası ayrı ve pek aile ortamı olmamış ondan mı böyle oluyor.
Sonra bana sen kesin beni terk edersin, evlenince de boşarsın dedi. Hep bu seçenek üzerinde duruyorsun dedi.
Ben 10 sene sonra da aynı günkü heyecanı duymak istiyorum, ilk günkü gibi aşık olmak istiyorum dedim. Ona göre bu imkansızmış, çevresindeki insanlardan böyle çıkarımda bulunmuş.
Sonra ilişkimizi nasıl koruyabiliriz diye konuştuk ve uyuduk. Sarıldı öptü falan...
Ben de böyle devam etmek istemediğimi ilettim kendisine. Ayrılmadık ben evlilik teklifini tekrar gözden geçiriyorum. Teklifini geri çekebilirsin dedim çekmedi.
Ne diyorsunuz?
10 yıl sonra iki aşk böcüğü olunmaz belki ama frekanslar uyunca fazladan arkadaş,abi,kardeş,baba kazanılır bence :) ben neredeyse bir yıldır birlikteyim şakalaşırız,yeri gelir güreşiriz,hastalandığımda o gelir bakar. Altında leoparlı slip don ve ağzında gülle bekleyen erkekle de bi süre sonra sıkılınır bence10 yıl sonra aynı aşkı heyecanı duyan varsa beri gelsin :) daha şimdiden sizi bu kadar huzursuz eden ilişkiyi evliliğe taşımak yanlış olur zaten.
8 yıllik evliyiz biz, çok şükür güzel de bir birlikteliğimiz var eşimle, çokda severim keretayı :) ama ilk zamanlarda ki o heyecan olmuyor başka şeylere dönüşüyor o ask ve heyecan. Aslolan da o aşkın sağlam bir sevgiye dönüşebilmesi bence.10 yıl sonra iki aşk böcüğü olunmaz belki ama frekanslar uyunca fazladan arkadaş,abi,kardeş,baba kazanılır bence :) ben neredeyse bir yıldır birlikteyim şakalaşırız,yeri gelir güreşiriz,hastalandığımda o gelir bakar. Altında leoparlı slip don ve ağzında gülle bekleyen erkekle de bi süre sonra sıkılınır bence
Evleneli 7 yıl oldu en büyük heyecan evin içinde köşe kapmaca oynar gibi cilveleşmek. Resmen mahrem konularda bakışlarımızla anlaşıyoruz10 yıl sonra aynı aşkı heyecanı duyan varsa beri gelsin :) daha şimdiden sizi bu kadar huzursuz eden ilişkiyi evliliğe taşımak yanlış olur zaten.
Önerileriniz için teşekkürler. Keşke hiç birini denememiş olsaydım ve bu ilişkinin monotonu ben olsaydım. En azından benim çabamla kurtarılabilir bir şey olsaydıEvleneli 7 yıl oldu en büyük heyecan evin içinde köşe kapmaca oynar gibi cilveleşmek. Resmen mahrem konularda bakışlarımızla anlaşıyoruz
Sayın konu sahibi, eski konunuzu da okudum. Bu ilişkinin monotonu sizsiniz. Nasıl yani, diyebilirsiniz. Acı ama gerçek bu. Aynı eve girmeden önce böyle değildik demişsiniz. Değildiniz çünkü, özlem ve heyecan vardı. Şimdi hep dipdibesiniz. Her akşam saat 8'den 10'a kadar beraber vakit geçirmenin, sohbet muhabbet takılalımın verdiği mutsuzluk. Olmuyor işte öyle maalesef. Heyecan olmayınca cinselliğe de yansıyor bu.
Eski konunuzu dışarıdan bir okuyun, hayatı bir programmış gibi yaşıyorsunuz. Sanki kendinize özel alanlarınız yokmuş gibi... cinsellikten çok dert yandığınız için; biz eşimle birlikte de film/dizi izlerdik ayrı ayrı da. O film izliyorsa ben içeri gider kitap okurdum bazı akşamlar. Bazen oturur beraber oyun oynardık (playstation veya bilgisayarda) bazen birimiz. Bazen film izlerken filmin sonunu kaçırırdık, bazen yatakta uyurken birden gelişirdi. Hep aynı şeyleri yapsak hayat çok monotanlaşırdı. Bazen kitap okurken aklıma eserdi hadi çorbacıya gidelim derdim. Eşim bu saatte mi dese bile cilveleşe cilveleşe ikna ederdim kalkar giderdik, bazen onun kafasına eserdi. Genelde ya giderken ya da dönerken arabayla gezerdik. Bazen çorbamızı içer hadi birde Adana/Urfa dürüm yapalım derdik. Şimdi zaten çocuklardan fırsat kalmıyor pek ama birbirimizi özlüyoruz, çocuk yokken de özlemek için fırsat tanırdık. Yemekte sohbet ederiz, çay alışkanlığımız yok. Çocuklar uyur, 10-15 dakika gider eşimle sohbet ederim, sonra döner kendime göre aktiviteler yaparım bazen de işte malum şeyler. Her akşam yatana kadar bir arada vakit geçirmeyin.
Ayağınıza sevişirken ne kadar tatlış yerim diyorsa, bozulmayın avantaja çevirin ve dişiliğinizi ön plana çıkarın, "Yaa yer misin, ye o zaman," deyin. Belki adamın ayak fetişi var, öyle dışa vuruyor. Öpüşürken ağzınıza üflüyorsa oyuna çeviriyorsa sizde şehvetle dudaklarına üfleyin -ki bunu oyun olarak yapmıyor büyük ihtimalle bu da fantezi olmasa da erkeklerin bazıları için benzer nitelik taşıyor. Ben dudaklarıma nefes değince bir tuhaf olurum meselaDaha ne diyeyim nasıl anlatayım... fırsata çevirin bazı şeyleri. Beraber yemek yapın, yanlışlıkla dudağının kenarına aa şurada bir şey var deyip, öpün falan. Hatta üzerine yemek kaşığı değdirin ocak başındayken bahane edip üstünü siz çıkarın. Benden bu kadar.
Merhaba hanımlar,
Ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?