- 3 Eylül 2012
- 21.883
- 57.684
- 798
- Konu Sahibi socialscientist
-
Beni bir tek siz anladınız. Sanırım bütüncül olarak baktığınız için.Dürüstlüğüne dürüst bir şey diyemem ama bencil bir adam aynı zamanda.
Pek çok konuda mükemmel olması özündeki bencilliği görmenize engel bunu anlıyorum.
Ama ne yazık ki gerçekten bencil biri var hayatınızda.
Eski konularınızdan hatırladığım kadarıyla bir bütün olarak değerlendireceğim - ki bence en sağlıklısı-
Cinselliğe hazır değilken onun baskıları sonucu ee madem alkol alayım da sen bitir bu işi demişsiniz,
tamamen sızmış halinize -ulan böyle de olmaz ki- diyememiş gerçekten size böyle sahip olmuş
kendi zevkine sizin psikolojinizi, hayatınızdaki çok özel bir ilki hiç etmiş bir kere.
Etkisinden de çıkamamışsınız zaten..
Sizin sonraki ilişkilerden zevk alamayışınız karşısında ''Bu bu kadar olur'' diyerek işin içinden çıkıyor ya hani.
7 yıllık evlilikten bildiriyorum.
Hayır o, o kadar olmaz.
Erkek milleti kendi ruh haline göre istediği kadar oldurur.
Ne sevişmeler bilirim, ne sevişmeler.
Bu benimki miydi ayol diyeceğin performansı gösterir..
Ne sevişmeler bilirim soyunduğuna bile değmez
Adamın hünerli olma isteğine bakar yani..
Zaten ''Sen susuzluğunu 1 bardakla giderdiğin halde 2. bardağı içer misin?''
sorusu her şeyi özetlemiyor mu?
Adam diyor ki bana 5-10 dklık bir sevişme yeter, ruhumu doyurur.
Senin için devamına neden zorlayayım?
Bu dünyanın sonu mu peki?
Cinselliği pek önemsemeyen, libidosu düşük bir kadın için değil.
Gayet sürdürülebilir bir evlilik diğer iyi özellikleri adına.
Ama oldukça istekli, cinsellikte tutku arayan bir kadın için çok büyük problemdir.
Bu gerçeklere göre yorumlayınız.
Beni bir tek siz anladınız. Sanırım bütüncül olarak baktığınız için.
Erkek arkadaşımı haklı bulanlar benim günde 3 saat uykuyla onun yemeğine suyuna insülinine şekerine yetmeye çalıştığımı, kendi derslerimden fedakarlık yapıp onunla iletişim kurmaya vakit geçirmeye çalıştığımı bilmiyor. Sadece o fedakarlık yapıyor sanıyorlar. Kaldı ki ben bir çok yönden onu kusursuz bulurum zaten. Hatta haksız olmayı da çok isterim. Ve evet çok bencil.
Tip 1 diyabet biraz daha riskli bence. Gece sık sık şeker düşmesi yaşıyor tehlikeli boyutta. Bilincini kaybediyor. İster istemez böyle ilgilienir oldum.Neden bu anaçlik ? 70 yasindaki babam kendi sekerini kendi dengeliyor,insulinine kendi bakiyor,duzenliyor.Bu annelik neden ? Cok yipranirsiniz boyle devam ederseniz.
Oww bacım bes yıla 4 cocuk 4üz mü oldu nasıl oldu maşallah :)Geldimm:) çıkmaya başlayalı 11 yıl oldu evleneli 5. Yılımızı bitirdik 4 çocuğumuz var ve ben eşime karşı hala heyecanliyim şöyleki eve geliyorum dediginde kapiyi caldiginda icim pir pir olur gorunce boynuna sarılırım sanirim hala aşığım ha elbette kavgalarimiz oluyor ama uzun surmuyor falan filan yani bende var da o heyecan onda var mi bilmiyorum:)
Konu sahibine gelince sevmedigi seyleri senin icin yapmaya çalışıyormuş sende onun sevdigi seyleri onun icin yapmaya calis orta yolu bulmaniz lazim ha onun da davranislarinin bu yonde olmasi lazim aman banane derse sende sana surekli uysun dersen yani oyle diyorsun demiyorum ama birbirinizi idare etmezseniz olmaz karsilikli olmasi lazim her şeyin iki farkli ailede yetişmiş farkli karakterlede bireylersiniz bazi seyler fedakarlik gerektirir benlikten ödün vermeden. Sen yapacaksan o yapacaksa olur ama tek tarafli olmaz üzgünüm
Lütfen kusuruma bakma ama sevgilinin tek istediği şey "kendi hayatını annesinin olmadığı bir evde ama annesi gibi davranabilecek bir kadınla idame ettirebilmek" sen tam olarak kendi hayat beklentilerine ,isteklerine yogunlas ve bunlar bu ilişkide karsilanmazsa ne kadar mutsuz oluyorsun bunu ölç bic ...bu hayatta ki isteklerini- hayallerini baska bir evrende doyuramazsin ...ama öncelikle kendin zamanı gelince de baska bir adamla pekala mutlu olabilirsin .Tip 1 diyabet biraz daha riskli bence. Gece sık sık şeker düşmesi yaşıyor tehlikeli boyutta. Bilincini kaybediyor. İster istemez böyle ilgilienir oldum.
Dün bunu da konuştuk. Ben bu kadar anaç olduğum için mi böyle oluyor acaba dedim. O kesinlikle hayatında ona böyle davranan birini istermiş, benim bu huyuum onun aşkını katlıyormuş vs vs..
Evet sagolun :)Oww bacım bes yıla 4 cocuk 4üz mü oldu nasıl oldu maşallah :)
Vaowww dördüz müEvet sagolun :)
Allah razi olsun.Vaowww dördüz müMaşallah allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?