Ruhum duymadan..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin ona yaptıklarının aynısını eşim bana sevgililik ve nişanlılık donemimizde yapmıştı. O kadar berbat ve yıpratıcı bir psikoloji ki yaşamayan asla bilemez. Ben artık doktorluk olmaya başlamıştım resmen. Evet bir insan yanlış birşey yapacaksa zincirle baglasan yine bir yolunu bulur yapar. Bir insanın içinde ihanet yoksa istediğin kadar serbest bırak yapmaz. Iş kendinde bitiriyor insanın ama sizin gibiler yanlış anlamayin da baskı kurduğu sürece herşey kendi gözetimin de olduğu sürece, sadece sevgi saygı kaybederler zamanla. Bende sırf gereksiz yere kıskançlık tripleri yaşamamak, bir dünya tartışmayi artık kaldırmak istemedigimden bazı şeyleri anlatmiyordum. Kendisi de biliyor aslında soylemiyorsundur diye. Çünkü kendi de farkındaydı yaptığı baskının. Bana söz verdi ve evlendik çok şükür birdaha asla yapmadi böyle şeyler çok mutluyum. O zamanlar görev gibi gelip gururuma yediremedigim haber verme olaylarını şimdi kendi istegimle yapıyorum. Çünkü üzerim de baskı yok ve buna karşılık samimi duygular yaşıyorum. Sizde lütfen bir insanı gereğinden fazla yönetmeye calismayin. Kiskanilacak yer zaman ve kişiler olursa buna gerçekten degsin yani. Boş yere huzur kacirmayin, sonra hep arkasından is cevrilen insan olursunuz. Ve bunun için de kimseyi suclayamazsiniz

Öncelikle herkese huzurlu geceler..
İlişkimde hep sorgulayan, kıskanan, çoğu zaman kısıtlayan, çok soru soran bunaltan taraf oldum. Arkadaşlarıyla buluştuğunda bile huzursuz olan, bir yere gezmeye gittiğinde kendisini saatte bir arayarak o vakitleri dar eden bir insanım. Bu sebeplerden dolayı sevgilim çoğu şeyi benden saklıyor. Nasıl öğreniyorsun derseniz arkadaş ortamımızın attığı storylerden veya tamamen tesadüfen..karşıma çıkıyor bir şekilde. Kim bilir bilmediğim daha neler vardır, bilemiyorum. Bende sanıyorum ki her aradığımda nerede olduğunu anlarım veya illa çaktırır.. ne saçmaymış. İstediğin kadar ara istersen her yarım saatte bir ara ruhun duymadan da kandırılabiliyorsun.. Yakaladığımda ve neden doğruyu söylemediğini sorduğumda “senden çok çekindiğim ve uzun tartışmaları bağırmaları kaldıramayacağım için söylemedim” diyor. Şuraya gittim deyip başka yere gitmek(kötü bir yer değil), evdeyim deyip arada arabayla arkadaşlarıyla çıkmak, bazı şeyleri hiç anlatmamak gibi gibi şeyler bunlar.

Sizce gerçekten haklı mı, ben mi yalana teşvik ediyorum? Eğer böyle ise bu yalan söylemesini haklı kılar mı? Kendisine bu kadar güvensiz olma sebebimin kendisiyle hiç alakası yok aslında, yani geçmişten gelen çok üzücü ailevi durumlar beni bu kadar kuşkucu ve güvensiz yaptı.

Bu yalanlarını yakalayınca da tümden güvensizleştim. Ama vicdan da yapıyorum bu kadar kısıtladığın için hakediyorsun bunları diyorum kendime. Çünkü gerçekten çok bunalttım, aradım, sorguladım, kızdım..Hiçbir zaman dediklerinden emin olamıyordum şimdi çarpı beş.. Bana bir yol gösterir misiniz lütfen.. ne yapmalıyım, çok üzgünüm... ne isterseniz söyleyin ki kendime geleyim
Ben fazla darlamanın insanları yalana iteceği kanısındayım. Bu her kim olursa olsun. Çocuğu da eşi de arkadalı da komşuyu da fazla darlarsan karşında yalan bulursun.

Öncelikle herkese huzurlu geceler..
İlişkimde hep sorgulayan, kıskanan, çoğu zaman kısıtlayan, çok soru soran bunaltan taraf oldum. Arkadaşlarıyla buluştuğunda bile huzursuz olan, bir yere gezmeye gittiğinde kendisini saatte bir arayarak o vakitleri dar eden bir insanım. Bu sebeplerden dolayı sevgilim çoğu şeyi benden saklıyor. Nasıl öğreniyorsun derseniz arkadaş ortamımızın attığı storylerden veya tamamen tesadüfen..karşıma çıkıyor bir şekilde. Kim bilir bilmediğim daha neler vardır, bilemiyorum. Bende sanıyorum ki her aradığımda nerede olduğunu anlarım veya illa çaktırır.. ne saçmaymış. İstediğin kadar ara istersen her yarım saatte bir ara ruhun duymadan da kandırılabiliyorsun.. Yakaladığımda ve neden doğruyu söylemediğini sorduğumda “senden çok çekindiğim ve uzun tartışmaları bağırmaları kaldıramayacağım için söylemedim” diyor. Şuraya gittim deyip başka yere gitmek(kötü bir yer değil), evdeyim deyip arada arabayla arkadaşlarıyla çıkmak, bazı şeyleri hiç anlatmamak gibi gibi şeyler bunlar.

Sizce gerçekten haklı mı, ben mi yalana teşvik ediyorum? Eğer böyle ise bu yalan söylemesini haklı kılar mı? Kendisine bu kadar güvensiz olma sebebimin kendisiyle hiç alakası yok aslında, yani geçmişten gelen çok üzücü ailevi durumlar beni bu kadar kuşkucu ve güvensiz yaptı.

Bu yalanlarını yakalayınca da tümden güvensizleştim. Ama vicdan da yapıyorum bu kadar kısıtladığın için hakediyorsun bunları diyorum kendime. Çünkü gerçekten çok bunalttım, aradım, sorguladım, kızdım..Hiçbir zaman dediklerinden emin olamıyordum şimdi çarpı beş.. Bana bir yol gösterir misiniz lütfen.. ne yapmalıyım, çok üzgünüm... ne isterseniz söyleyin ki kendime geleyim
Ben böyle bir insana malıymış gibi davranan insanları asla anlayamıyorum.Sorun güvenmemekse o zaman neden birlikte olunur? Böyle bir arkadaşım var birebir sizin gibi davranan, ne oldu durdurabildi mi sanki başına gelenleri?

Kesinlikle haklı. Ve bu kıskançlığınıza rağmen sizinle beraberse sizi seviyordur gerçekten. Bu huyunuzu törpülemeye çalışın ve güzel bir iletişim kurun sevgilinizle. Çünkü bu zamanda gerçekten özverili seven insan zor bulunuyor.

Bazı yapılan yorumlara biraz kırıldım ama olsun yine de bana yön gösteriyor hepsi. Dediğim gibi hata bende çok ama ne olursa olsun yalan söylemesini yada bir şeyleri saklamasını hazmedememiştim, bilemiyorum..
tekrar teşekkür ediyorum sizlere. 🙏🏻✨

Sürekli.arkadaşlıklarıma gideceğim yere karışan gittiğimde sürekli arayıp burnumdan getiren sanki ondan başka hayatım olamazmış gibi sadece onunla konuşup onunla çıkıp onun çıkmadığı zaman benimde evde pineklemeni bekleyen kıskanç sevgilim olsa bende saklardım. Tesadüfen nasıl çıkıyor karşısınıza ya da saklıyorsa ve ortak arkadaşlarla gidiyorsa beni etiketlemeyin der zaten yakındır ayrılırsınız

Kız şu bileklikler var ya çipli onu al sene, ayağına tak nere gitti ne etti öğren. Zor vallahi sana , ara sürekli mesaj at story takip et kıy paraya al 💃💃💃💃💃
Şaka bir yana adama yazık rahat bırak bence 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X