Ruhum Öldü..

tos_tos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
20
0
36
İzmir
mrb arkadaslar gecenlerde erkek arkadasımla olan problemleri ve azcok kendimi anlatmıstım size..persembe günü ayrıldım ondan.cünkü bana asktan cok acı verdiğini gördüm ikimizde böyle olsun istemezdik ama sanırım ayrılmak en mantklı olanıydı..hayatım boyunca bi bukadar daha sevebilirm miyim bilmiyorum ben bundan 5 gün önce sadece sevgilimi değil; annemi,babamı,kardesimi,en yakın arkadasımı,hayat arkadasımı kaybettim..nefes almakta güclük cekiyorum tıpkı canımı yaktığı zamanlar yasadığım gibi..ama artık özür dileyip sarılan hickimse kalamdı..ayrılmak zorundaydım cünkü o cok nasıl desem pasif kalıyordu yanımda onun icin hayat toz pembeydi benim icinse zor onun icin tutulmayan söz önemli değildi benim icinse söz namus..yapamadım iste olmadı..her kırdığında yeni bir söz verip verdiklerini tutmayıp daha cok kırdı beni yıkıma gittim yavas yavas bunu ona da söyledim saklamadım ama göz görmeyince gönül katlanıyor demekki..bir sürü msj var telefonumda emailimde bir sürü mail beni nekadar cok sevdiğini anlatan canının cok yandığını ama dön dicek yüzü kalmadığını beni cok üzdüğünün farkında olduğunu ama bensiz yapamadığını uyuyamadığını anlatan bir sürü mesaj..hicbirine cvp vermedim cünkü artık bitmesi gerekiyordu zaten..canım cok yanıyor kendimi toparlayamıyorum birtürlü ayrılmadan önceden beri hergün ağlıyordum zaten ama artık daha cok ağlıyorum her an her saniye..barıs demeyin bana dön demeyin cünkü hayatta en son isteyeceğim sey bile onu bırakmak olamazdı mecbur kaldım zorundaydım cünkü onlayken daha cok yanıyordu canım..lütfen yardım edin

canım benim çok iyi anlıyorum seni can yanması nedir bilirim
bu günler çok zor olacak ilk başlar özellikle.
sen bir karar vermişsin ve dönmek istemiyorsan ondan gelen bütün mesajları mailleri
sil at. onu sana hatırlatan her şeyide kaybet ortadan
kalbine gelince ona bir tek zaman iyi gelir canım sadee zamana bırakmalısın malesef azalana kadar çok yakacak.
ama hayırlısı olur inş. her şerde bir hayır vardır pozitif düşün hiçbir şey vazgeçilmez de değil bunuda öğrendim ben umarım çok mutlu olursun seni üzen birinden ayrılmaklada kaybettiğin hiçbir şey yok ruhunda ölmedi canım sen öyle sanıyorsun yavaş yavaş kendine geliceksin ve dimdik hayatına devam ediceksin aşk böyle bir şey karşımızda ki insan bizi böyle durumlara getirebiliyor ama biz izin vermezsek yapamaz daha fazlasını.
Sana kalan daha fazlasına bu saatten sonra izin vermemek...

Son düzenleme:

canım mls'cim simdi bende tam senin konunu okuyordum bir sekme de de o acık hatta..biliyorum canım cok haklısın sadece desteğe okadar cok ihtiyacım varki sosyal anlamda kendimi uzun süredir kapattım ve simdide cıkacak pskolojiyi kendimde bulamıyorum..burda sizlerin yardımını bekliyorum..kendimi cıplakmısım gibi yalnız ve eksik hissediyorum..

canım kafanı başka şeylere yormaya çalış, mutlu olabilceğn şeylere yönel, içindeki acıyı tahmin edebiliyorum az çok. ama hayata karşı güçlü olmazsan yıkılırsın, üzülüpte yıpratma kendini gözyaşlarına kendine yazık. gözyaşı dökünce kendini kahredince hiçbişey düzelmiyor, dua et canım allah yardımcın olur bu zor günlerinde, arkadaşlarınla konuş, yalnız kalma kafanı dağıtmaya çalış, umarım bu zor günleri kısa zamanda atlatırsın

evet öyle oluyor sosyallik olayına kendini zorlamanı tavsiye ederim çünkü inan çok önemli bir konu bu
zor gelsede bazı şeylere adım atmak lazım şuan o gücü hissediyorum ben kendimde.
çünkü gerçekten hayatı sevmek için çabaladım bunu yürekten istedim.
olacağı varsa oluyor bazı şeyler olmuyorsa da olmuyor ama bu hayat :)
ne kadar yaşanılmaz hale gelebilir ki?
daha kaç insan çıkacak karşımıza bilemiyoruz bunu. kendimizi toparlayıp geleceğe dört gözle bakmalıyız bunları yaşayacaksada yaşıycak acılar hayatımızın her alanında var çünkü..
ama önemli olan az hasarlarla atlatmak

desteğin icin cok tesekkür ederim canım,haklısın kendimi toplamalıyım ağlayınca cirkin oluyorum zaten suan beni görmenizi istemem:)

evet cok haklısın kendimi dısarı atmak en iyi cözüm olsa gerek..eve nasıl alıstıysam dısardaki dünyayada öyle alısabilirm..:)

bişey yapamasakda konuşmak iyi gelir içini dökersin rahatlarsın, paylaş dertlerini, kızlar güçlüdür güçlü olmak zorunda, hayat insanı bitirir yoksa, istediğin zaman konuşabiliriz istersen msndende. canını sıkma üzülme yeter

canımm..cok tesekkür ederim gercekten..bukadar icten insanların bu sitede olduğunu bilseydim cok daha önceden üye olurdum..zor günler geciiryorum gercekten evdeki sorunlarda üstüne gelince boğulacak gibi oluyorum ve sorun su ki bu ben değilim! ben cok güclüyümdür kendimi dimdik tutarım herzaman,öyleydim yani..ve sanırım iyi kalpli hemcinslerimin yardımna cok ihtiyacım var

bizler buradayız canımm ne zaman ihtiyacın olursa buradayız özeldende ulaşabilirsin her şekilde yardımcı olabilirsek oluruz sana inan en fazla 1 hafta sonra böyle kötü hissetmiyceksin kendini

Son düzenleme:
Az çok aynı acıyı yaşıyoruz aslında aynı acıyı yaşıyoruz AŞK ACISI...

Ama benim bir şey çekti dikkatimi biz ağlayıp üzülüp böyle forumlarda arkadaşlarımızla dertleşiyoruz ya acaba onlar napıyor???Onlarında erkekler kulubu varmı bizleri anlattığı dert yandığı yardım istediği..
Az önce arkadaş yazmış ya kızlar güçlü olmak zorunda diye işte bu cümleyi okuyunca aklımda şimşek gbi çaktı

Ruhun ölmedi sadece çok yara aldı bizler gibi ve burda senin gibi onlarca bayan gibi...En büyük destekçilerimizde henüz yüzünü bile görmediğimiz nasıl olduğunu tanımadığımız ama en kötü günlerimizde ki destekçimiz

cok tesekkür ederim ya hepiniz ayrı ayrı moral oldunuz bana :)

canim benim yalniz degilsin,bilmiyorum benim konumu okudunmu ama insan nefes aldigi sürece yasiyor haytta,aglamak icindeki aciyi disari atmana yardimci olur bir nebze,Allaha siginiyorum ben.Allahim hepimizin yardimcisi olsun,sen gönlünü herseye ragmen güzelliklerle doldurmaya calis,Allah iyiyi gören bilendir!

Canım daha çok yeni ayrılmışsın.İnan bir 5 gün daha geçtikten sonra bu kadar kötü hissetmeyeceksin.MLS in dediği gibi sil o mesajları,ondan hatıra ne varsa hepsinden kurtul.
Çalışıyor musun bilmiyorum.Her gün yaptıklarının belli bir düzeni varsa altüst et.Mesela sabah geç kalkıyorsan erken kalkmaya başla.Hiç gitmediğin veya epeydir gitmediğin yerlere git.Ama kalabalık ve canlı yerler olsun.Alışveriş merkezi veya pazarlar idealdir,kafan dağılır.Hep sinemaya gidiyorsan bu sefer tiyatroya git.Arkadaşlarınla hep cafede buluşuyorsan bu sefer kahvaltıda buluş,bunun gibi şeylerle düzenini değiştir.Belli görüşme veya konuşma saatleriniz varsa,o zamanları başka uğraşlarla doldur.Odanın,evinin düzenini değiştir,sadece sehpanın veya lambanın yerini değiştirmek bile olabilir.
Şimdi geçmeyecek sanıyorsun ama mutlaka geçecek,sadece biraz sabır.

evet bunun icin cabalıyorum daha doğrusu sizlerin sayesinde kendimi inanın iyi hissediyorum

ne ilksin ne son olucaksın ask acısı ceken suan kimbilir kac kisi senle aynı acıyı yasıyordur....anlıyorum demek yetmiyor yasamak lazım bunu yasadıktan sonrada karsı tarafın neler cektiginden adım gibi emin oluyor insan....bitmesi gerekiyormus bitmis son sansı verecek olanda sensin yoluna devam edecek olanda seni neyin nasıl mutlu ettigini en iyi sen bilirsin bu yuzden dogru kararı verecek olan sensin umarım hakkında hayırlısı olur....

sen harikasın:)bunu yarın sabah uygulamaya gecirceğimden emin olabilirsin herseyi değistircem evimde odamda cevremdeki hatta kendimde bile

tesekkür ederim

hatta bir kursa bile yazılır derim ben ordanda insanlar tanırsın vs.
aslında bir sürü güzel seçenek var yaşamak için buna şimdiden başlayarak acını hafifletirsin
hayat kısa demem çünkü kocamandır aslında kimbirlir daha ne aşklar göreceğiz

umarım hepimiz acılarımızı yazdığımızın tonlarca katı mutluluklar paylasırız
bu arada kursta fena fikir değil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…