canım benim çok iyi anlıyorum seni can yanması nedir bilirim
bu günler çok zor olacak ilk başlar özellikle.
sen bir karar vermişsin ve dönmek istemiyorsan ondan gelen bütün mesajları mailleri
sil at. onu sana hatırlatan her şeyide kaybet ortadan
kalbine gelince ona bir tek zaman iyi gelir canım sadee zamana bırakmalısın malesef azalana kadar çok yakacak.
ama hayırlısı olur inş. her şerde bir hayır vardır pozitif düşün hiçbir şey vazgeçilmez de değil bunuda öğrendim ben umarım çok mutlu olursun seni üzen birinden ayrılmaklada kaybettiğin hiçbir şey yok ruhunda ölmedi canım sen öyle sanıyorsun yavaş yavaş kendine geliceksin ve dimdik hayatına devam ediceksin aşk böyle bir şey karşımızda ki insan bizi böyle durumlara getirebiliyor ama biz izin vermezsek yapamaz daha fazlasını.Sana kalan daha fazlasına bu saatten sonra izin vermemek...
canım mls'cim simdi bende tam senin konunu okuyordum bir sekme de de o acık hatta..biliyorum canım cok haklısın sadece desteğe okadar cok ihtiyacım varki sosyal anlamda kendimi uzun süredir kapattım ve simdide cıkacak pskolojiyi kendimde bulamıyorum..burda sizlerin yardımını bekliyorum..kendimi cıplakmısım gibi yalnız ve eksik hissediyorum..
canım kafanı başka şeylere yormaya çalış, mutlu olabilceğn şeylere yönel, içindeki acıyı tahmin edebiliyorum az çok. ama hayata karşı güçlü olmazsan yıkılırsın, üzülüpte yıpratma kendini gözyaşlarına kendine yazık. gözyaşı dökünce kendini kahredince hiçbişey düzelmiyor, dua et canım allah yardımcın olur bu zor günlerinde, arkadaşlarınla konuş, yalnız kalma kafanı dağıtmaya çalış, umarım bu zor günleri kısa zamanda atlatırsın
evet öyle oluyor sosyallik olayına kendini zorlamanı tavsiye ederim çünkü inan çok önemli bir konu bu
zor gelsede bazı şeylere adım atmak lazım şuan o gücü hissediyorum ben kendimde.
çünkü gerçekten hayatı sevmek için çabaladım bunu yürekten istedim.
olacağı varsa oluyor bazı şeyler olmuyorsa da olmuyor ama bu hayat :)
ne kadar yaşanılmaz hale gelebilir ki?
daha kaç insan çıkacak karşımıza bilemiyoruz bunu. kendimizi toparlayıp geleceğe dört gözle bakmalıyız bunları yaşayacaksada yaşıycak acılar hayatımızın her alanında var çünkü..
ama önemli olan az hasarlarla atlatmak
bişey yapamasakda konuşmak iyi gelir içini dökersin rahatlarsın, paylaş dertlerini, kızlar güçlüdür güçlü olmak zorunda, hayat insanı bitirir yoksa, istediğin zaman konuşabiliriz istersen msndende. canını sıkma üzülme yeter
Az çok aynı acıyı yaşıyoruz aslında aynı acıyı yaşıyoruz AŞK ACISI...
Ama benim bir şey çekti dikkatimi biz ağlayıp üzülüp böyle forumlarda arkadaşlarımızla dertleşiyoruz ya acaba onlar napıyor???Onlarında erkekler kulubu varmı bizleri anlattığı dert yandığı yardım istediği..
Az önce arkadaş yazmış ya kızlar güçlü olmak zorunda diye işte bu cümleyi okuyunca aklımda şimşek gbi çaktı
Ruhun ölmedi sadece çok yara aldı bizler gibi ve burda senin gibi onlarca bayan gibi...En büyük destekçilerimizde henüz yüzünü bile görmediğimiz nasıl olduğunu tanımadığımız ama en kötü günlerimizde ki destekçimiz
canim benim yalniz degilsin,bilmiyorum benim konumu okudunmu ama insan nefes aldigi sürece yasiyor haytta,aglamak icindeki aciyi disari atmana yardimci olur bir nebze,Allaha siginiyorum ben.Allahim hepimizin yardimcisi olsun,sen gönlünü herseye ragmen güzelliklerle doldurmaya calis,Allah iyiyi gören bilendir!
Canım daha çok yeni ayrılmışsın.İnan bir 5 gün daha geçtikten sonra bu kadar kötü hissetmeyeceksin.MLS in dediği gibi sil o mesajları,ondan hatıra ne varsa hepsinden kurtul.
Çalışıyor musun bilmiyorum.Her gün yaptıklarının belli bir düzeni varsa altüst et.Mesela sabah geç kalkıyorsan erken kalkmaya başla.Hiç gitmediğin veya epeydir gitmediğin yerlere git.Ama kalabalık ve canlı yerler olsun.Alışveriş merkezi veya pazarlar idealdir,kafan dağılır.Hep sinemaya gidiyorsan bu sefer tiyatroya git.Arkadaşlarınla hep cafede buluşuyorsan bu sefer kahvaltıda buluş,bunun gibi şeylerle düzenini değiştir.Belli görüşme veya konuşma saatleriniz varsa,o zamanları başka uğraşlarla doldur.Odanın,evinin düzenini değiştir,sadece sehpanın veya lambanın yerini değiştirmek bile olabilir.
Şimdi geçmeyecek sanıyorsun ama mutlaka geçecek,sadece biraz sabır.
ne ilksin ne son olucaksın ask acısı ceken suan kimbilir kac kisi senle aynı acıyı yasıyordur....anlıyorum demek yetmiyor yasamak lazım bunu yasadıktan sonrada karsı tarafın neler cektiginden adım gibi emin oluyor insan....bitmesi gerekiyormus bitmis son sansı verecek olanda sensin yoluna devam edecek olanda seni neyin nasıl mutlu ettigini en iyi sen bilirsin bu yuzden dogru kararı verecek olan sensin umarım hakkında hayırlısı olur....
hatta bir kursa bile yazılır derim ben ordanda insanlar tanırsın vs.
aslında bir sürü güzel seçenek var yaşamak için buna şimdiden başlayarak acını hafifletirsin
hayat kısa demem çünkü kocamandır aslında kimbirlir daha ne aşklar göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?