Elbette yuzde 70i onlara aitAnne ve baba da ev için ortaya para koyacak mı? Misal yarısını onlar mı ödeyecekler?
Ben de isteyemezdim inan..Gel8nden nasil takilari isteyebiliyorlar anlamiyorum. Ben isteyemezdim. Kredi cekerim yine istemem.
Ortak olmalılar o anne baba sadece eşinizin anne babası değil.. Siz verdiğiniz paradan sonrası bölüşülür.. Tabi eşiniz olunca ses etmezsiniz, görümcelere kalsa ne derdiniz acaba..Tapuyu verirler mecburen alirken ama yarin bir gun anne babalarina bir sey olsa ortak olmak isterler mi bilmiyorum. Eşime gore soz konusu bile degil.
O zaman alınan evin yüzde yetmişlik kısmında diğer kardeşlerin de hakkı olur eşiniz ile birlikte.Yani şöyle diyeyim misal ev 300 bin 150 bin sizinken kalan 150 bin diğer iki kardeşindir.Elbette yuzde 70i onlara ait
Her bir sıkıntılarini biz cekiyoruz ama.. Su an altimdan arabami, borcum oldugu halde elimden altinlarimi aliyorlar ve ben ilerde sadece verdigim kismi alayim sonrasini bolusun demek istemiyorum. Adaletsiz gelmiyorOrtak olmalılar o anne baba sadece eşinizin anne babası değil.. Siz verdiğiniz paradan sonrası bölüşülür.. Tabi eşiniz olunca ses etmezsiniz, görümcelere kalsa ne derdiniz acaba..
O anne baba sadece eşinizin ana babası değil yalnız.Adaletsiz düşünüyorsunuz.Her bir sıkıntılarini biz cekiyoruz ama.. Su an altimdan arabami, borcum oldugu halde elimden altinlarimi aliyorlar ve ben ilerde sadece verdigim kismi alayim sonrasini bolusun demek istemiyorum. Adaletsiz gelmiyor
Mantik olarak evet o şekilde oluyor ama baska bir yoruma da yazmistim. Magdur olan benim. Altimizdan arabamizi, borcumuz varken elimden altinlarimi alip sonra da hadi boluselim demek istemiyorum. Adaletsiz degil miO zaman alınan evin yüzde yetmişlik kısmında diğer kardeşlerin de hakkı olur eşiniz ile birlikte.Yani şöyle diyeyim misal ev 300 bin 150 bin sizinken kalan 150 bin diğer iki kardeşindir.
Neresi adaletsiz tamamladığınız yüzde kadarı sizindir ancak. Kalanında diğer kardeşlerin de hakkı var. Eşiniz de siz de hakka girmiş olursunuz aksi türlü.Her bir sıkıntılarini biz cekiyoruz ama.. Su an altimdan arabami, borcum oldugu halde elimden altinlarimi aliyorlar ve ben ilerde sadece verdigim kismi alayim sonrasini bolusun demek istemiyorum. Adaletsiz gelmiyor
Hayır değil şu an siz adaletsizce düşünüyorsunuz.Hakka giren siz olursunuz emin olun.Ataerkil aile yapısı sizin işinize gelmiş demek ki.Mantik olarak evet o şekilde oluyor ama baska bir yoruma da yazmistim. Magdur olan benim. Altimizdan arabamizi, borcumuz varken elimden altinlarimi alip sonra da hadi boluselim demek istemiyorum. Adaletsiz degil mi
Sen de bu insanlarla kotu olmayim diye ugrasiyorsun ama onlar senin hakkin olan altinlari isteyebiliyorlar. Acikca altinlari vermem demelisin. Annemler de izin vermez ben de vermek istemiyorum de.Ben de isteyemezdim inan..
O zaman su an onlar da satip versinler arabalarini. Buna kimse yanasmaz tabi, ne yazik ki gelin alınca kendi ailelerinden, damat alinca elin oğlu oluyor Turk toplumunda.O anne baba sadece eşinizin ana babası değil yalnız.Adaletsiz düşünüyorsunuz.
Ölünce de fazla payı siz alıyorsunuz zaten değişen bir şey yok.O zaman su an onlar da satip versinler arabalarini. Buna kimse yanasmaz tabi, ne yazik ki gelin alınca kendi ailelerinden, damat alinca elin oğlu oluyor Turk toplumunda.
Kredi cekme durumu yok. Krediye sicak bakmiyoruz ailecekSunu da soyleyim ev icin kredi cekilecekse ev kredisinde banka borc bitene kadar evi ipotek eder. Kredi kimin uzerine cekilirse de tapu onun uzerine olur.
Bu arada ilerde kv ve kayinpeder olunce ablalari bir mahkeme ile miras diye evi sizden alma haklari var. Bunu biliyorsunuzdur umarim.
Benim derdim pay degil esasinda. Benim o evde gozum de yok. Benim hincim su an varimin yogumun alinmasi. Ve kendi kizlarinin zevki sefalarinin bozulmamasiÖlünce de fazla payı siz alıyorsunuz zaten değişen bir şey yok.
Vermeyin zorla alamazlar ya.Benim derdim pay degil esasinda. Benim o evde gozum de yok. Benim hincim su an varimin yogumun alinmasi. Ve kendi kizlarinin zevki sefalarinin bozulmamasi
Evet zorla alamazlar ama dedigim gibi muhtemelen su saatten sonra da aramiz fena acilir bunu demek istiyorum. Su ana kadar iyi geciniyorduk ama Hayir istemiyorum dememe saygi gostermeyeceklerine eminim.Vermeyin zorla alamazlar ya.
Her bir sıkıntılarini biz cekiyoruz ama.. Su an altimdan arabami, borcum oldugu halde elimden altinlarimi aliyorlar ve ben ilerde sadece verdigim kismi alayim sonrasini bolusun demek istemiyorum. Adaletsiz gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?