ruhunu dinliyormusun?

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.697
798
Kadın olmak güzel şeydir vesselam...
hele kendinden memnun olan bir hatun
Meleğe dönüşüverir birden...
Peki,kendinizi...muazzam ruhunuzu dinliyormusunuz?
Mesela ben mutsuz olduğumda kahverengi olur herşeyim...
Bugünlerde pembe karanfil beni çağrıyor...
enerjisini hücrelerime kadar alıyorum
Tabiki bugün evimi pembe karanfillerle donattım
şans bu ya..bakkalda karanfil sattılar :)
Ya siz?Kendi ruhunuzu ...dinliyormusunuz?

hımm ne guzel konu..Ben de ne zaman mini etek giysem hele de altına sportif bır ayakkabı gıydıysem kendımı seker kız candy gıbı hıssederım..
ruhumda coşku varsa da genelde çingene pembesi süt beyaz falan gıymek ısterım :)) var demek kı bır alakası

objesiz,parasız da olmuyor ama
herşeyin dengesi güzeldir.....
ama sen kötü günler geçiriyorsun sanırım
aksi halde bu denli kendine kayıtsız olabilmen olanaksız
evet canim sevgilim beni terketti ondan........... asla onunla sevisemedim bile ne kadar kotuyum bilemezsin

Ben genelde alışveriş havasındayken alışveriş yaparsam çok mutlu oluyorum
Birde eğer sevdiğim bir arkadaşımla birlikte muhabbet ediyorsam o an hep uzasın istiyorum.
Saçım özensizse kendime olan özgüvenimi kaybetmişim o gün demektir.
Yazacak çok şey var aslında.
Güzel konu, beğendim Kova hatunu

ay evet saçım özensizse ne gıysem boş >=))
en başta saç =)

slm isminden anladığım kadarıyla kova burcusun, bende kova burcuyum ve hayatta mutlu olacağım okadar çok şey varki, çok şükür ruhum hiç kararmaz ne zaman kararacak gibi oluyor hemen göz yaşlarımı kalbime akıtır temizlerim kalbimi, sağlığım yerinde, eşimle mutluyum daha ne isterimki dimi

Uzun kirpiklerimi daha da uzattığım rimelim..ve küpelerim..küpesiz ve rimelsiz aslaaaa..

Güzel nick, güzel başlık-konu :)
Paylaşımlar çoğalır umarım.Takipteyim.
Bende güncelden örnek vereyim.İnstagram bununla çalkalanıyor.
Özellikle çocukluktan beri boyama yapmayı sevenler eminim bayılacaklardır.
Ne mi büyükler için boyama kitapları.Dünya çapında çok satmış.
Türkiye'de ise yeni yeni popülerleşti.
Ruhumuzu dinlemek, sakinleşmek, deşarj olmak için güzel bir yol.
Hatta puzzle gibi bununda hastaları var.
Kendini bir kaptırdın mı saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsun.
Keyifle dinlediğin müzik listen, güzel kokan bir mum, mis gibi bir kahve, kaliteli bir çikolata eşliğinde sadece sen, boyaların birde Esrarengiz Bahçe . . .

Gerçekten çok hoş bir konu tebrikler. ımmmm cevaba gelince sanırım ben ruhumu hiç dinlemeyenlerdenim ve ben kendi kendimi genç yaşta yaşlandırdım sanırım . Ruhumu görüntümü olduğumdan daha fazla büyük gösteriyorum istemeden de olsa buna engel olamıyorum... Keşke birşeyler beni dürtse yada kolumdan tutup beni kendime getirse yada yüzüme bi şamar atıp kendine gel dese yoksa ben kendi kendime bi halt olmam

harika birşeye benziyor ...nerden alınır ki ?bu arada güzel sözlerin için teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…