- Konu Sahibi Kova hatunu
-
hımm düşüneyim...vhalla benim de yok :)
Ben baya düşündüm.Bulamadım valla. :) Bir yaşa kadar ortaya çıkması gerekir hem.Ben insanlar yaradılırken her birine bi yetenek verildiğini duymuştum
Resim yapma, dans etme, güzel konuşma vs
Bendekini çözemedim o başka
Acaba bende de mi hiç yok
Ben baya düşündüm.Bulamadım valla. :) Bir yaşa kadar ortaya çıkması gerekir hem.
Yalnız çok ama çok meraklı ve araştırmacıyımdır. Bu da ilgi alanlarımın çok olmasını sağlıyor.
Bununla yetiniyorum artık napalım. :)
renklerii konuşturmak heeBen insanlar yaradılırken her birine bi yetenek verildiğini duymuştum
Resim yapma, dans etme, güzel konuşma vs
Bendekini çözemedim o başka
Acaba bende de mi hiç yok
Edit: Farkında olmadan yukarıda 'renkleri konuşturmak da beceri' demişim
Hissediyorumm
amannn utandım yaBence dibine kadar yetenekseni yeteneklii
Bu arada ellerin de çok fotojenik
Kırmızı ojeyi hiç bu şekilde kullanmadım desem? :)Ayak parmaklarına oje!!!
böyle bir alışkanlığım pek yoktu..
ama bugünlerde oluştu ve kesinlikle çok bakımlı duruyor ve hissettiriyor...
tabiki kırmızı
Ne güzel.. Benimde tam bugünlerde mum merakım başlamıştı. Mum olayına yeni yeni başlayacağım.mumlara acayip zaafım vardır ve elimden geldiğince evimde mum bulundurur her gün güneş battıktan sonra yakarım...
mumu yakarken güzel düşüncelerle ve niyetlerle yakarım...ışık,enerjidir çünkü
bir diğer takıntım ise sadece 1 tane yakarım...1 den fazla aynı anda yanan mum hoşuma gitmez ...
ayak tırnaklarına oje kesinlikle çok havalıKırmızı ojeyi hiç bu şekilde kullanmadım desem? :)
Denesem mi acaba?Beni de heveslendirdiniz şimdi. :)
Kırmızı ojeyi sadece ellerde seviyorum ama eskiden onuda yakıştırmaz, sevmezdim.
Bu kırmızı oje hatta kırmızı ruj mevzusu tamamen göz alışmasıyla ilgili bence.
Ne güzel.. Benimde tam bugünlerde mum merakım başlamıştı. Mum olayına yeni yeni başlayacağım.
Çok önce Rossmann'da gözüme çarpmıştı ama almamıştım nedense.
Youtube videolarında Bath and Body Works mumları görmüştüm.Kavanoz mu deniyor o tip kokulu olanlardan. Diyeceğim; sizin mum tercihleriniz nasıl? hangi markalar, hangi kokular favoriniz mesela?
Siz gerçi 1 tane yakıyormuşsunuz ama videolarda falan birden fazla yanan mum görünce; 'bunlar çarçabuk bitmez mi acaba düzenli masrafı çıkar birde' diye düşünürdüm. :) Birde kokulu mum hiç kullanmadım ama kokulu olanları seviyorsanız (birden fazla yakılan mumlar farklı kokular ise) kokular birbirine falan karışır herhalde.Hoşunuza gitmeyen taraf bu galiba.Her iki paylaşımınızda hoşuma gitti, zevkli hatunmuşsunuz.Devamını bekliyoruz.
İlahi kova hatunu çok hoşsun.ayak tırnaklarına oje kesinlikle çok havalı
hrr gördüğümde kendimi dünyanın 'ben dünyanın en güzel karısıyam' hissi oluşuyor
ki ben ayaklarımı pek sevmezken bugünlerde onlarla aşk yaşıyorum :)...dün gece mor rengi sürdüm...ve bu ara mora takığım :) ve mor ruj sipariş verdim
40 yılda bir avonun kataloğu geçerse elime alırım bikaç birşey...geleni kırmamak adına :) spring lily die bir renk ruj seçtim,umarım beğenirim,normallde koyu sürmem pek...
mumlara ggelince..inan kokulu kokusuz şekilli şekilsiz hiç fark etmiyor...
mum benim için candır....
ister düz beyaz bir mum bile olabilir
beni mutlu eder...
ruj geldi bugün ...kendi çok güzel duruyor ama verdiği renk tam durduğu gibi değil pembe ağırlıklı...o yüzden az üzüldüm...Ben burayı unutmuşum yahu.
İlahi kova hatunu çok hoşsun.O tabirine şu smileyleri eklemek lazım; , :))
Böyle kendini şımartman çok güzel. Takıntı haline getirip sevmemekten hatta nefret etmekten çok daha iyi olduğu bir gerçek.
Herkesin zaman zaman takılıp kaldığı bir renk oluyor galiba. :) Mor ruju hiç denemedim ama koyu tonları kendime yakıştırırım gibi geliyor. Baya iddialı bir renk. Denedin mi nasıl buldun? Bende mac - morange ruju çok merak ediyorum. (turuncu tonlarında) Birde bazı renkler herkese yakışmıyor bence. Herşeyi deneye deneye kendimize yakışanları bulabiliyoruz işte.
Bu arada sormadan edemeyeceğim burcunun hangi özelliklerini taşıyorsun? Kova kadınları farklılıkları sever diye biliyorum, sende de onu gördüm sanki doğru mu ne dersin? :)
Almadan evvel rengini birebir görme deneme şansın olsaymış keşke.Mürdüm renginde şansın yaver gider umarım.ruj geldi bugün ...kendi çok güzel duruyor ama verdiği renk tam durduğu gibi değil pembe ağırlıklı...o yüzden az üzüldüm...
mürdüm tonlarında bir ruj bakıyorum şimdi...
burcumun özelliklerini taşırım az çok...ama fark ettim ki yükselenime daha çok benziyorum balık :)...birde ay burcum yengeç...ay burcu psikolojiyi duyguları temsil ediyormuş...
bu yüzden de kovalığımın içine ediyolar artık
temelim kova da işte diğerleri parazit yapıyır dönem dönemAlmadan evvel rengini birebir görme deneme şansın olsaymış keşke.Mürdüm renginde şansın yaver gider umarım.
E o zaman nickin aldatıcı tam bir kova kadını gibi duruyorsun.Meğer burç mevzun baya karışıkmış.
Bu arada diğer konuda karşılaştık ya bu başlığa en uygun önerilerden biri yoga olabilir.
Sevdim bu konuyu takipteyim. Aklıma geldikçe yazmaya çalışırım.
ah tüyler evet....resmen özgüven kaynağı yok olduklarındakuaföre gidip saçımı boyatmak, fön çektirmek tüylerimden kurtulmak beni çok mutlu ediyor, hele bir de mevsim bahar, hava güneşliyse
Kovalara duygusallık gitmeztemelim kova da işte diğerleri parazit yapıyır dönem dönemkovaya yakışmayacak duygusallıklar serpiştiriyorlar :)
yoga evet tibet yogası müthiş esnetir bedenini....bunu her yerde söyluyorum ama
ben fazla esnek değildim...tabiri caiz ise kalasgibiydim..şimdi halasana hareketleri falan havada uçuşuyor
tavsiye ederim şiddetlen :)
denemelisin bence...Kovalara duygusallık gitmezevet. Mantık burcudur çünkü. Bu burçlara fazla dalmamak lazım çıkamıyorsun sonra.Bu arada neşeli bir yapın var sanırım sempati uyandırıyorsun. Bende hiç esnek değilim tibet yogasını klasik yogadan sonra deneyeceğim mutlaka. Esneklik demişken bir gün yetişkin bale kursuna gitmek istiyorum.Ama yeterince esnek değilim.Tibet yogası yaptıktan sonra gitmem faydalı olabilir o zaman. Bale nerden çıktı demezsin umarım Küçükken yollamamışlar içimde kaldı. Bir denemek istiyorum hiç değilse.
renkli kalem sipariş ettin mi peki..?Kızlaar
Sessiz kalmış buralar
Bilin bakalım naptım
An itibariyle kendime Esrarengiz Bahçe'mi sipariş ettim
Uzun zamandır ''sadece kendim için'' doğru dürüst bişey yapamadım
Yapmaya mecbur olduğum uğraşlarla didiniyordum bi süre.. Bilirsiniz sıkıcı şeyler
Geride bıraktım hepsini (en azından bi süre) Mola verdim biraz
Şimdi kitap boyaları vesilesiyle başka bi ile günübirlik gitmem gerekecek galiba Burada D&R yok da
renkli kalem sipariş ettin mi peki..?
etmediyssen,ettiğinde birde memnun kalıp kalmadığına haber verirmisin :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?