- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
aslında sadece anın tadını çıkarGerçekten çok hoş bir konu tebrikler. ımmmm cevaba gelince sanırım ben ruhumu hiç dinlemeyenlerdenim ve ben kendi kendimi genç yaşta yaşlandırdım sanırım . Ruhumu görüntümü olduğumdan daha fazla büyük gösteriyorum istemeden de olsa buna engel olamıyorum... Keşke birşeyler beni dürtse yada kolumdan tutup beni kendime getirse yada yüzüme bi şamar atıp kendine gel dese yoksa ben kendi kendime bi halt olmam
Mavi Terliğin dediği gibi kitapyurdunda birde d&r'da var.Boyada almak isterseniz d&r derim.harika birşeye benziyor ...nerden alınır ki ?bu arada güzel sözlerin için teşekkür ederim :)
Mavi Terliğin dediği gibi kitapyurdunda birde d&r'da var.Boyada almak isterseniz d&r derim.
Rica ederim. :) Sizinde paylaşımlarınızı merakla bekliyorum.
Boyası özel değil bildiğimiz kuru boyalarla başlayabilirsiniz ilk etapta.Tabiki ne kadar kaliteli ve profesyonel boya o kadar iyi sonuç. Başka boya çeşitleriyle de deneyenler var.Ama kağıdın arkasına geçme ihtimalini göz önünde bulundurmak lazım tabi. Yani anlayacağınız pek masraflı bir uğraş değil.Bu en büyük artılarından biri. :)Ben incelemedim
Nasıl bişey
Boyası özel mi
Boyası özel değil bildiğimiz kuru boyalarla başlayabilirsiniz ilk etapta.Tabiki ne kadar kaliteli ve profesyonel boya o kadar iyi sonuç. Başka boya çeşitleriyle de deneyenler var.Ama kağıdın arkasına geçme ihtimalini göz önünde bulundurmak lazım tabi. Yani anlayacağınız pek masraflı bir uğraş değil.Bu en büyük artılarından biri. :)
Linkler daha iyi yardımcı olacaktır. :)
http://yolunneresindeyim.blogspot.jp/2015/03/buyuklere-boyama-kitaplar.html
http://yolunneresindeyim.kadinlarkulubu.com.tr/2015/03/esrarengiz-bahce-stabilo-point-88.html
Siz birde instagramdakileri görün :) Tam size göre o zaman.İşe yarayacak olmasına sevindim.İnanmıyorum çok hoş görünüyorlar
Ruhumu duymazdan geldiğim bu ara bana iyi gelecek gibi hissediyorum
En kısa zamanda temin etmeye çalışıcam
Sende mi brütüsYaşasın demek tam bana göre
Çizimlerim çöp adamın bi tık ötesi
Sepetimde boyama kitabı, boya, kitaplar vardı.Hepsini birarada almak istediğim için d&r'dan almıştım.
Boyaları inceliyorum gitti gidiyorda var mesela
Siz nerden temin etmiştiniz
İlahi güldürdünüz beni.ben çöp adamı bile düzgün çizemiyorum ki :):):)
ve bu yüzden ressamları çok resimle kendini ifade edenleri çok kıskanıyorum...
canın mı sıkıldı ,dök resme offf ne güzel olurdu..
hımm düşüneyim...vhalla benim de yok :)İlahi güldürdünüz beni.
Sormayın bende çok kıskanıyorum.Herhalde yaparken çizerken dünyadan kopuyorlardır.Büyük terapi olsa gerek.
Sadece resimde değil, bir enstrümanı çok iyi çalanları da çok kıskanırım.
Hiç özel bir yeteneğim yok.:)
Hiç bu açıdan bakmamıştım.Renkleri konuşturabilmek de büyük beceri bence
Ben şu işi bi araştırıyım
Baktıkça baktıkça karar vermekte zorlanırsınız bence.Boyama kitaplarını daha kolay temin ederim, olmadı kitap yurdundan getirtirim diye düşünmüştüm ama boyaları araştırıyorum şimdi ..
Meğer kokulu boyalar da varmış ama Türkiyede yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?