Rus bir kızla evleniyor

Bu durumla ilgili kendini suçlama asla senin yerinde kim olsa bu pislik aynısını yapardı durumun senle ilgisi yok karaktersiz pislik

Rusları gözümde büyüten biri değilim, Rus kızı da terk edilir diye parantez açmanıza gerek yoktu. Siz alınmazsınız öteki alınır, kişiye göre değişir o. Irk belirtince değişenler, bir toplumun yaftalanması. Kabahatin büyüğü adamda, bence de konuşulması gereken bu ama ırkçılıkla karışmış cinsiyetçilikten vakit kalmıyor.

Parantezi konu sahibi için açtım kızın Rus olmasıyla durumunun alakası olmadığını iyice anlaması açısından kadın güzelse suçludur ne yazık ki bizim toplumda öyle hiç hırsızın suçu yok hem de hiç

Hic bir sey yapmayin
Sadece ders olsun size,bir daha kimseye kendinizi adamayin
Normal ve saglikli iliskiler kurun,kendinize onem verin, elin heriflerini dunyanin merkezi yapmayin

Onunla ilk 2011 de tanıştım, Aynı yaştaydık 90 doğumluyuz ikimizde . Sevgiliydik evlenmeyi bekliyorduk .Kendimi adadım kendimi .

Geçen yıl Almanyaya gitti oturum aldı oraya taşındı , 5 ay önce beni terk etti ve Rus bir kızla bu ağustosta evlenecekmiş kız Rusyada yaşıyormuş , kız 22 yaşındaymış . Hepsini ortak arkadaşlardan öğrendim.Kolay mı bu kadar 8 yılım gitti tüm gençliğim gitti en güzel yıllarım gitti .

Arkadaslar cok kötüyüm . Lütfen teselli verin akıl verin . Ben şimdi ne yapayım ?

18 yaşında beni saçma sapan sebeple terk eden sevgilim şimdi eşiyle mutsuz boşan demem için gözüme bakıyor. Yemezler.... Öyle şükrediyorum ki Allahıma olmamış diye. Adamda 13 yıldır gram ilerleme yok...Her şerde bir hayır vardır olmamış demek senin için uygun değilmiş, olsa çok üzülecektin belki de.

Bir de bir ilişkiye kişiye emek vermiş olabilirsin ama o sana karşılığını vermiyor olabilir. Ama emeklerinin karşılığını başka insandan alabilirsin. Biz bunu kaçıyoruz galiba kadınlar olarak. Ama çok emek verdim diyoruz. E adam anlamıyor işte. Belki senin o emeğin, iyi niyetin hiç çaba göstermeden başka adam tarafından takdir görecek. Haksız mıyım?

Onunla ilk 2011 de tanıştım, Aynı yaştaydık 90 doğumluyuz ikimizde . Sevgiliydik evlenmeyi bekliyorduk .Kendimi adadım kendimi .

Geçen yıl Almanyaya gitti oturum aldı oraya taşındı , 5 ay önce beni terk etti ve Rus bir kızla bu ağustosta evlenecekmiş kız Rusyada yaşıyormuş , kız 22 yaşındaymış . Hepsini ortak arkadaşlardan öğrendim.Kolay mı bu kadar 8 yılım gitti tüm gençliğim gitti en güzel yıllarım gitti .

Arkadaslar cok kötüyüm . Lütfen teselli verin akıl verin . Ben şimdi ne yapayım ?
Erkegi uzaklastırın aca neden bu erkkeler azar baska kadınlara yonelir hersey daha iyisinş bulana kdr mu ? Valla saskınım

Ben onun için tüm talipleri reddettim. İnanılmaz boslukta hissediyorum kendimi . Sanki evimin çatısı ucmus , 4 duvar yıkılmıs gibi

Ben 8 yılımı verdim elin kızı 1 yıl bile olmadan evlenecek .

Neden ben değil de o ? Neden onu seçti ?
Biz kızların en büyük hatası değmeyen insanlara yıllarımızı vermek. Artık önünüze bakın adam evleniyor boş verin kendinizi üzünce geri dönecek mi? Nedenlerde boğulmak yerine biran önce toparlanın ve sizi hak eden insanlarla görüşün.

18 yaşında beni saçma sapan sebeple terk eden sevgilim şimdi eşiyle mutsuz boşan demem için gözüme bakıyor. Yemezler.... Öyle şükrediyorum ki Allahıma olmamış diye. Adamda 13 yıldır gram ilerleme yok...Her şerde bir hayır vardır olmamış demek senin için uygun değilmiş, olsa çok üzülecektin belki de.

Bir de bir ilişkiye kişiye emek vermiş olabilirsin ama o sana karşılığını vermiyor olabilir. Ama emeklerinin karşılığını başka insandan alabilirsin. Biz bunu kaçıyoruz galiba kadınlar olarak. Ama çok emek verdim diyoruz. E adam anlamıyor işte. Belki senin o emeğin, iyi niyetin hiç çaba göstermeden başka adam tarafından takdir görecek. Haksız mıyım?

Birinin elinin tersiyle ittiği bir diğerinin nimetidir:)

Ben onun için tüm talipleri reddettim. İnanılmaz boslukta hissediyorum kendimi . Sanki evimin çatısı ucmus , 4 duvar yıkılmıs gibi

Ben 8 yılımı verdim elin kızı 1 yıl bile olmadan evlenecek .

Neden ben değil de o ? Neden onu seçti ?
Cünkü onun baska ülke icin pasaportu var!

Üzülme diyebilirim ancak ama bu günlerde gececek, ve Sen okul heyecani bitince pismanlik haberlerinide duyacaksin

Benim hakkımda şöyle diyormuş ;

Neruda90 30una geldi , Neruda90la evlensem hastane hastane gezcektim çocuk için yaşı 30 oldu artık , buyeni rus 20 lerin başında ,hem erkek büyük olmalı . Neruda90 da kendine göre birini bulur

Bu genç kız merakı Türk erkeklerinde mi var yoksa tüm dünya erkeklerinde mi ?

Siz bir de bu yaratıkla 8 sene birlikte mi oldunuz? Gözünüzü açın sizi gram sevmemiş kimseyi sevemez ah o yeni gencecik kıza ne kadar üzüldüm başına 10 sene sonra neler gelecek haberi yok. Adam kadınları seks objesi, damızlık vs sanıyor. Yukarıda rus kızlarından çok çektik demişsiniz, sorun onlarda değil sizin çevrenizdeki bu yaratıklarda. Her nerede yaşıyorsanız inşallah yeni nesil erkek çocuklara insan olmayı öğrettiniz.

8 yılını neden verdin onu merak ettim😏 yani bu süreçte hiç mi karakterini cozemedin. Hiç mi kendini belli etmedi? Ve her neyse, koy dötüne gitsin😁 güzel anılar yanına kar işte.. oyle ya da böyle bu 8 sene geçecekti😁 önüne bak, hayatına bak

Benimde uzun süreli ilişkim var seni çok iyi anlıyorum. Üstelik seni onu çok severken böyle adilik yapması daha çok canını yakmıştır. Ne kadar güçlü ol Boşver desek de o kadar kolay değil. Tek çözümü zaman. Kendi hayatına işine bakarak kendini daha çok severek zamanla üstesinden geleceksin. Umarım karşına seni hak edecek düzgün biri çıkar. Sende o gün bu pislikten iyi ki kurtulmuşum dersin

Evet bir erkek için asla kariyerinizden, eğitiminizden, iş hayatınızdan ve giyim-kuşamınızdan vazgeçmeyin. Önünüze gelen fırsatları tepmeyin. Sizi seven bekler zaten.
Bir de "neden ben değil de o?" sorusunun cevabı tercih edilende belli zaten, siz de olmayıp onda olan ne varsa o yüzden "o"... Gençlik, güzellik, para, sosyal imkanlar v.s... Demek ki sevdiğiniz insanın aslında aradığı bunlardan biri ya da tümüymüş.
Ben de geçtim bu yolu, sizi anlıyorum. İnsan "neden benimle evlenmedi" değil de "neden beni evlenilecek biri olarak görmedi" diye üzülüyor. Evlilik meraklası hiç olmadım ve istemedim de zaten ama biri size "ben evliliği hiç düşünmüyorum, çok anlamsız geliyor" deyip sizden ayrıldıktan hemen sonra evlenince hakarete uğramış gibi oluyorsunuz bi nevi. Yoksa ALLAH bana onun pisliğini gösterdi bir şekilde ve şükrediyorum defolup gittiğine, şükürler olsun bin kere. Domates gibi kızarsınlar biber gibi patlasınlar, hiç de üzülmeyin. Gençsiniz, daha yapacak çok şey var ;)

Bende Rus kökenliyim ve gerçekten çok güzeliz :) ayrıca kovahatunu boş yere bu tarz konuşmaz yazdığın densiz laflardan belli adamın seni niye bıraktığı sen dön önce kendine bak kendini düzelt o dilinede hakim ol banın hayırlı olsun bu arada :)

kıskanmayın yaradılış :) türk kızlarından anında bir sürü beğenmedim gelmiş yazık ya burda bile :D

Üzülmeyin hepsi geçer. Yaşanması gerekiyormus yaşanmış. Almanyaya giderken zaten belli etmiş ayrılık sinyallerini. Ortak arkadaşlarınızla da iletişimi kesin. Onlar da art niyetli olabiliyor bazen sizi üzmek için abartılı konuşabilirler.

Evet bir erkek için asla kariyerinizden, eğitiminizden, iş hayatınızdan ve giyim-kuşamınızdan vazgeçmeyin. Önünüze gelen fırsatları tepmeyin. Sizi seven bekler zaten.
Bir de "neden ben değil de o?" sorusunun cevabı tercih edilende belli zaten, siz de olmayıp onda olan ne varsa o yüzden "o"... Gençlik, güzellik, para, sosyal imkanlar v.s... Demek ki sevdiğiniz insanın aslında aradığı bunlardan biri ya da tümüymüş.
Ben de geçtim bu yolu, sizi anlıyorum. İnsan "neden benimle evlenmedi" değil de "neden beni evlenilecek biri olarak görmedi" diye üzülüyor. Evlilik meraklası hiç olmadım ve istemedim de zaten ama biri size "ben evliliği hiç düşünmüyorum, çok anlamsız geliyor" deyip sizden ayrıldıktan hemen sonra evlenince hakarete uğramış gibi oluyorsunuz bi nevi. Yoksa ALLAH bana onun pisliğini gösterdi bir şekilde ve şükrediyorum defolup gittiğine, şükürler olsun bin kere. Domates gibi kızarsınlar biber gibi patlasınlar, hiç de üzülmeyin. Gençsiniz, daha yapacak çok şey var ;)
Vallahi bazen gençlik güzellik ve de fırsat degil. Eski erkek arkadaşımın burnu çok yukarıdaydı.hicbir şeyi beğenmezdi. Beni bırakıp kendinden 4 yas büyük boşanmış ve kariyeri benimkine göre kötü bir kadınla evlendi. Kadının da ahım şahım bir güzelligi yoktu. Bazen kader iste olmuyor. Evliliklerinin 2. Ayında kız hamile kaldı. Çok mutlu gozukuyorlar. Bense hala bekarım. Napalim nasip kısmet.

Hani hayat arkadaşı diyoruz ya, bir yola çıkıyoruz ve beraber yürüyoruz. Onunla yürüyeceğiniz yol bu kadarmış.
Uzun süreli ilişkilerde ayrılığın evlenmeden önce olması daha iyi. Şu anda üzüntüyle bunu idrak edemiyorsunuz ama ileeleyen zamanda anlayacaksınız.

İnsan değilmiş olsaymış bunu yapmazdı. Vicdan sahibi insanlarla karşılaşmanızı dilerim. Yol yakınken başkası için sizden vazgeçmesi güzel bir şey. Ya evlenince baskası karsısına cıksaydı? Emin olun işler daha kotu olurdu. Bu tip insanların yatacak yeri olmasın o kadar net söylüyorum. Geçmiş olsun canım sana da.

Back
X