,Uyguladım canım.. 4.4 kilo verdim
Ben yaptım canım, diyet listesi direk rusyadan ve ben yeni ekledim, durum böyle olunca daha öncesi değilde bundan sonra yapanlara bakıcaz artık..daha önce deneyen oldu mu bu diyeti?
ben 2 lt suya yarım kilo kayısı kurusu koyup hoşaf gibi pişirdim, rondodan geçirdim...ama kayısı miktarı çok olmuştu lapa gibi, kayısıyı yarım kilodan az koyabilirsin deneyeceksen eğer.Şekersiz meyve suyu nasıl olacak taze sıkma mı ?
başarılarrrrrrrrrr......hu huuuuu listeyi yapan yok mu. akrep başganın takımından 5-6 kişi bu listeye bugün başladık ( sözleştik ama henüz ses yok). yapabilirsek inşallah sizinle yorumları paylaşırız. liste çok zor olunca ufak tefek değişiklikler yapırum,şimdiden yane
Canim peki boyun ve kilonu ogrenebilirmiyim bu diyete baslamadan onceki.kendimle kiyaslayacagim da.Uyguladım canım.. 4.4 kilo verdim
Boyum 1,64Canim peki boyun ve kilonu ogrenebilirmiyim bu diyete baslamadan onceki.kendimle kiyaslayacagim da.
Hayırlı olsun inş senin için canım.Bende bir cok diyete el atmis biri olarak birde bunu deneyeyim ne cikar diyorum ve bugun itibariyle basliyorum.haydi hayırlısı
İçiliyor canım..selam arkadaşlar, bu diyette yazılanların dışında su içemiyor muyuz?
Tesekkur ederim canim.Dun baslayamadim ama bugun basliyorum kismetse.Benim boy 168 kilo 62.hedefim 55. Insallah bu diyet bana iyi gelir.Hayırlı olsun inş senin için canım.
Kahve içebilirsin canım..Tabii şekersiz.light sütümü aldım.azar azar içeceğim. 1 litre light süt pınarın = 330 kalori ama tam yağlı olsaydı 600 kalori olacaktı.kahvesiz dayanamam ben bakalım çokda zorlanırsam 17:00 dan once içerim artık.
Hadi hayırlı olsun canım.. Başarılar sanabugün itibarıyla başladım. hadi bismillah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?