Rus diyeti

Uyguladım canım.. 4.4 kilo verdim
,

verdiğiniz kiloyu görünce insan cok hevesleniyor ama cok zor yahuuu bu diyet. iradenize hayran kaldım. tebrik ederim. bakalım şu an hollywood diyetini yapıyorum. sonra bunu deneyebilirim. size helal olsun walla.

selam arkadaşlar, bu diyette yazılanların dışında su içemiyor muyuz?

hu huuuuu listeyi yapan yok mu. akrep başganın takımından 5-6 kişi bu listeye bugün başladık ( sözleştik ama henüz ses yok). yapabilirsek inşallah sizinle yorumları paylaşırız. liste çok zor olunca ufak tefek değişiklikler yapırum,şimdiden yane

ben de denedim bu diyeti , başarılı oldum 4 günde 2,3 kg süper....Dayanılamayacak bir diyet değil irade lazım..açlık anlarında ise kendimi oruç tutmuş gibi hissediyordum, ama 1-2 gün geçince zaten dayanıp emeğinizi heba etmek istemiyorsunuz...tekrar deneyeceğim yakın zmanda ...mayıs başında hatta bakalım o zaman kaç kilo gidecek..

Şekersiz meyve suyu nasıl olacak taze sıkma mı ?
ben 2 lt suya yarım kilo kayısı kurusu koyup hoşaf gibi pişirdim, rondodan geçirdim...ama kayısı miktarı çok olmuştu lapa gibi, kayısıyı yarım kilodan az koyabilirsin deneyeceksen eğer.

başarılarrrrrrrrrr......

Bende bir cok diyete el atmis biri olarak birde bunu deneyeyim ne cikar diyorum ve bugun itibariyle basliyorum.haydi hayırlısı

light sütümü aldım.azar azar içeceğim. 1 litre light süt pınarın = 330 kalori ama tam yağlı olsaydı 600 kalori olacaktı.kahvesiz dayanamam ben bakalım çokda zorlanırsam 17:00 dan once içerim artık.

Kahve içebilirsin canım..Tabii şekersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…