Rus diyeti

Ellssa

StrongTürkiye🇹🇷FreePalestine🇦🇪
Pro Üye
8 Ağustos 2008
35.815
45.386
1.123
Ünlü Rus Diyetisyeninden Diyet Listesi

1.GÜN: 1 LİTRE SÜT
2. GÜN: 1 LİTRE GAZOZ(ruslar sodaya şekersiz gazoz diyorlarmış ve orda 1 litrelik şişelerde satılırmış.liste rusçadan çevrilme olunca bu şekilde yazılmış..)+200 GR TUZSUZ PEYNİR.
3. GÜN: 200 GR PEYNİR+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU
4. GÜN: 200 GR KAYNATILMIŞ ET+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU
5. GÜN: 1 KİLO ELMA
6. GÜN: 1 LİTRE KEFİR yada YAĞSIZ LIGHT YOĞURT
7. GÜN: 1 LİTRE SÜT

NOT: 6-7 kilo verildiğinde tekrarı 1 ay sonra yapılabilir.5 kilo verilirse eğer tekrarı 1 hafta sonra yapılabilir..
Rusyanın tanınmış diyetisyeniymiş bunu yazan ve Rusyada ünlüleri zayıflatıyormuş.

harikasınız kızlar. bugün ilk günüm ben de başladım
ilk iki günü atlatırım diye düşünüyorum. uzun süreli diyetlere göre daha kısa sürede sonuç vereceğini tahmin ediyorum bu da motive edecek. inş işe yarar.

şu ana kadar sorunsuz gidiyor canım
yarın 3. gün olcak ama egzersizleri çok aksatıyorum onları da düzenli şekilde yapabilsem çok güzel olcak sen de başladın mı?

bu arada bir hatırlatma yapayım bugün bir litre içmem gereken sıvının soda mı yoksa maden suyu mu olduğu konusunda çok arada kaldım. internette biraz araştırınca bazı doğru bildiğim yanlışlar ortaya çıktı. Soda ile mineralli su birbirinden farklı. buradaki listede soda yazılmış ama onun mineralli su yazılmak istendiğini düşünerek mineralli su tükettim. yani eğer bu diyeti yapmak isterseniz soda değil mineralli su kullanın. maden suyu üreticileri derneğinin sitesinden ikisi arasındaki farka ve doğru bildiğimiz yanlışlara bakabilirsiniz.

ay şaka maka 2. günü de bitirdin, tartıldın mı hiç canım ben de başlıcam sen bir şey söyle

canım ya tartılmaya korkuyorum gerçi ilk iki gün pek bişey farketmez onu da biliyorum bir haftayı doldurmadan bakmak istemiyorum :)

canım ya tartılmaya korkuyorum gerçi ilk iki gün pek bişey farketmez onu da biliyorum bir haftayı doldurmadan bakmak istemiyorum :)
bence kesin farketmiştir ya, tartılma boşver kilo verdiğini görünce de insan şımarıp bırakıyor ama sakın bozma bak 3. gündesin sabret bitir bence kesin 3-4 kilo gidicek sonrada güzel bi diyetle devam edersin

bence kesin farketmiştir ya, tartılma boşver kilo verdiğini görünce de insan şımarıp bırakıyor ama sakın bozma bak 3. gündesin sabret bitir bence kesin 3-4 kilo gidicek sonrada güzel bi diyetle devam edersin

ayol bugün ne baş ağrısı yaptı öyle, dün maden suyu ve peynir yetti ama bugün çok zor geçecek
teşk ederim canım desteğin için, sonucunu kısa sürede göreceğim için sabrediyorum yoksa şimdiye kaç defa bırakmıştım diğer diyetlerdeki gibi.

tebrik ederim canım, peki şuan ne yapıyorsun yine bu diyet mi yok başka mı
Şu an normale geçtim aa bir daha yapmayı düşünüyorum..
Oooo burda başlayanlar olmuş bile bakalım yeni başlayacak olan varsa bende başlayayım birlikte tekrardan..

Canım mineralli su değil soda tükettim ben.. Zaten Rusyada bizim bildiğimiz sodaya şekersiz gazoz deniyormuş..

y

ya 2. gün çok zor gibi sadece soda
Hayır peynir de var canım.. Ben yağsız peynir tüketemem o yüzden normal sevdiğim peynir yedim.. Gayet de tok tutuyor..
Beyinde bitirirsen yaparsın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…