Uyguladım canım.. 4.4 kilo verdimsonuçları nasıl peki zormuş bu ya uyguladın mı?
hadi ya nasıl dayandın zor olmadı mı, tebrikler vallaUyguladım canım.. 4.4 kilo verdim
Hatta bu hafta diyet grularında bireyselde 1. oldum canım.. İlk iki gün dayanırsan sonrası kendiliğinden geliyor zaten.hadi ya nasıl dayandın zor olmadı mı, tebrikler valla
tebrik ederim canım, peki şuan ne yapıyorsun yine bu diyet mi yok başka mıHatta bu hafta diyet grularında bireyselde 1. oldum canım.. İlk iki gün dayanırsan sonrası kendiliğinden geliyor zaten.
ay şaka maka 2. günü de bitirdin, tartıldın mı hiç canım ben de başlıcam sen bir şey söylebu arada bir hatırlatma yapayım bugün bir litre içmem gereken sıvının soda mı yoksa maden suyu mu olduğu konusunda çok arada kaldım. internette biraz araştırınca bazı doğru bildiğim yanlışlar ortaya çıktı. Soda ile mineralli su birbirinden farklı. buradaki listede soda yazılmış ama onun mineralli su yazılmak istendiğini düşünerek mineralli su tükettim. yani eğer bu diyeti yapmak isterseniz soda değil mineralli su kullanın. maden suyu üreticileri derneğinin sitesinden ikisi arasındaki farka ve doğru bildiğimiz yanlışlara bakabilirsiniz.
bence kesin farketmiştir ya, tartılma boşver kilo verdiğini görünce de insan şımarıp bırakıyor ama sakın bozma bak 3. gündesin sabret bitir bence kesin 3-4 kilo gidicek sonrada güzel bi diyetle devam edersincanım ya tartılmaya korkuyorum gerçi ilk iki gün pek bişey farketmez onu da biliyorum bir haftayı doldurmadan bakmak istemiyorum :)
ya 2. gün çok zor gibi sadece sodaUyguladım canım.. 4.4 kilo verdim
bence kesin farketmiştir ya, tartılma boşver kilo verdiğini görünce de insan şımarıp bırakıyor ama sakın bozma bak 3. gündesin sabret bitir bence kesin 3-4 kilo gidicek sonrada güzel bi diyetle devam edersin
Şu an normale geçtim aa bir daha yapmayı düşünüyorum..tebrik ederim canım, peki şuan ne yapıyorsun yine bu diyet mi yok başka mı
Canım mineralli su değil soda tükettim ben.. Zaten Rusyada bizim bildiğimiz sodaya şekersiz gazoz deniyormuş..bu arada bir hatırlatma yapayım bugün bir litre içmem gereken sıvının soda mı yoksa maden suyu mu olduğu konusunda çok arada kaldım. internette biraz araştırınca bazı doğru bildiğim yanlışlar ortaya çıktı. Soda ile mineralli su birbirinden farklı. buradaki listede soda yazılmış ama onun mineralli su yazılmak istendiğini düşünerek mineralli su tükettim. yani eğer bu diyeti yapmak isterseniz soda değil mineralli su kullanın. maden suyu üreticileri derneğinin sitesinden ikisi arasındaki farka ve doğru bildiğimiz yanlışlara bakabilirsiniz.
Hayır peynir de var canım.. Ben yağsız peynir tüketemem o yüzden normal sevdiğim peynir yedim.. Gayet de tok tutuyor..y
ya 2. gün çok zor gibi sadece soda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?