Rus Kadınlarının Türk Kadınları Hakkında Söyledikleri ! Meğer Biz Neymişiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Doğru gercekten. 2019 yilinda obezitede avrupada 1.ydik. Obezlerin coğunluğu da kadinlar.

Ama kimse kabul etmek istemiyor hatta burda bir kadin kiloluyum diye konu acinca "kadin kilolu oldugu halde" yok kilon cok degil diyorlar.
Topluca kilolu olunca göz alişiyor demek ki.

Evlilik oncesi biraz daha bakimlilar kizlar ama evlilik hele cocuk sonrasi çogu feci duruma geliyor bizim kadinlarin bu da gerçek.

Eh bizlerde onlara başka tır yakıştırmalar yaptık.
Söylediklerinin çoğuna da katılıyorum ayrıca.

Eksiciler de kadını kadına kirdirmaya bayılıyorlar. Rusların da dediği kısmen doğru ama sana ne yani. Kiloma dikkat etmeyebilirim,kıvırcık saçlarımı taramayip kasık kılı gibi uzatabilirim. Sana Ne!!!! Ve her Rus kadını öyle değil . Arkadaşım bir Rus. Ve beni çirkin ve bakımsız bulmuyor.

Yalniz cok mutsuz etti bu baslik benivalla tam pancake kahve yapmaya gidiyodum mutfaga...gidemedim

Ya valla şunu anlamıyorum,buradaki kadınların hadi diyelim ki kendilerine bakması gerek. Bu aynı erkekler evlerinde temizlik sofralarında aş ve çocuk isterler. Hem o olsun hem bu. Ketçap mayonez olsun mu

Aynen öyle.

Bir de alınganlık yapıp yorumlarda çoğu kişi görünen gerçekleri inkar etmiş hayır görünen köy kılavuz istemiyor hersey ortada :)))

Evet kesinlikle

Spor kültürümüz yok.
Yemi yeni oluşmaya başladı hafiften o da

Genelde zaten 25-27 civarında evleniyorlar. O yaslarda da zaten herkes güzel evlilik ve çocukla birlikte “ beni alan almış satan satmış “ mantığı devreye giriyor.

Ee zengin mutfak kültürü de bizde :)

Hal böyle olunca kilolar nereye gitsin :)

Onların Rus Ukrayna kadını dedikleri malesef başka bir tür
Kadınlara saldıran kıyaslamalar yapan hakaret eden adamların gerçek bir sevgili yapıp kendisine muhtaç olmayan bir kadında çok şanslı olacağını düşünmüyorum
Ayrıca Rus erkeklerine bakınca bizimkiker bile daha çekilebilir kalıyordur bununda etkisi olduğunu düşünüyorum..

Spor yapan ideal kiloda kadın pek yok gerçekten. Çünkü evlenince eve gelen adam elinde kumanda bir elinde tlf dünya umrunda değil modunda. Kadın çalışıyor çocuk bakıyor eve para veriyor ohh ne hoş. Halbuki Rus kadın kaynak sac takma kirpik tırnak bakim vsvs vs adamın başı dönüyor parayi yediriyor. Valla cefakar vefakar olmamali bir kadın olarak. Kendimize bakacağız kendimiz için. Erkek milleti kendini feda etmeye değmez.

Öffff biz bu dunyaya allaha ibadet icin geldik. Ben yapiyor muyum hayir! Ama cok iyi bildigim bir sey bu dunyaya gelme amaci bir yerlerimizi susleyip pusleyip etrafta fino gibi dolasmak degil.
Yok sacini boyamiyormus
Yok kilo aliyormus.
Hay sizin kapitalizminizin icine be.....

Spor kıyafeti giyip cafeye gidiyorlar, yazmış. Çok rahat, onlara da tavsiye ederim. Kendilerini hayatlarının her dakikasında bakımlı olmak zorunda hissetmeleri çok acı. Bir kere geliyoruz bu dünyaya, salın biraz, tadını çıkarın.

Mune konuyu kapattığını söylemiş ama konu hortlamış madem hortlamış ben de yazayım birşeyler.
İlk olarak Ruslar efsane güzel değiller. Sadece ırk olarak farklı oldukları için sarışın /mavi gözler/ pembik yuvarlak suratlar bize güzel geliyor.
Merak etmeyin, aynı şekilde onlara da siyah saçlı,kahverengi gözlü, buğday tenli kizlar güzel geliyor :) benim 3 senelik bir Rus sevgilim var(di) o da her zaman soylerdi bunu.
Aynı şekilde Belaruslu bir erkek arkadaşım var, İranlı bir kızla evlendi. Rusya'nın çin sınırından bir arkadaşım var. Azerbaycanli bir kıza yanık... gen çeşitliligi olsun,herkes komsusuyla akrabasiyla evlenip saçma sapan bir toplum olmasın diye Allah tarafından verilen bir özellik bence bu, uzak ırkın insanlarını beğenmek, bir fenomen salgilamak

İkinci olarak, genellemek o kadar saçma ki, kıta kadar ülke. Öyle yerleri var ki buzlarla dolu,güneşe hasret. Öyle yerleri var ki uçsuz bucaksız köy, Türkiye'yi Almanya'yı falan genelle,yine anlarım ama rusya'da bir uçtan diğer uca 11saat farki var! Bir komşusu finlandiya, bir komşusu çin , bir komşusu Kuzey Kore . Yani böyle kendince küçük dünya olmuş ülkeyi nasıl genellersiniz? Hele de Moskova'nın göbeğinde 3 kadının ağzından çıkan lafla tüm Ruslara nasıl laf atabiliriz.
Çok komik gerçekten.

Ve üçüncü olarak Tüm ruslar güzel ve bakımlı demek de bir o kadar mantıksız. Güzeli var, çirkini var.
Belarus'ta evinde kaldiğim kız gerçekten çok güzeldi ,boyu 165 falandı ama pembiş yuvarlak yüzü, maviş gözleri, çok da sevgi dolu bir kızdı. Hiç de spor yapan insan değildi, onda kaldığım akşam squatima eşlik etmesini istemiştim, elli otur kalkta hemen yere yatmıştı:) ertesi gün bir mekanda arkadaşlarıyla tanıştım. Bir benim kız vardı içlerinden çok güzel buldugum (ya da zor anımı kurtardı diye onu çok sevdiğimden bana parladi güzelliği) masada kalan her kız gayet İstanbul'daki arkadaşlarım gibiydi. Hepsi boyu posu benle bir, Eli yüzü duzgun kızları.
Ya da gezerken sokaklarda gördüğüm insanlar. Sıradan bir Türkten tek farkları sarışın olmak ve topuklu ayakkabı giymek...

Ve son olarak doğru, çöpü çıkartmaya bile ozenirler ama çaydanlıktaki demin çöpünü klozet bosaltirlar

Eksicilerin iq seviyesi düşük ve ağızlarının suyu akıyor kadın diye. Çoğu hayatinda kadın görmemistir

Farklılık farklılık kesinlikle katılıyorum

Hatta geçtiğimiz senelerde Rusya’da esmer bir koz güzellik yarışmasında 1. Seçilmişti.

E yokluk böyle bşy :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…