- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Irkı etiketledim. İrki etiketlesem ırk üzerinden yorum yapardım. İki isim verdim.konu eski bunlar coktan tartisildi banlar havada ucustu. sizinle ugrasip yine banlanamam. ne amacla soylerseniz soyleyin siz bir irki fahise veya hizmetci olarak etiketleyemezsiniz.
Haksız sayılmazlar.
Çoğu kadın bu ülkede evlenmeden önce afrodit gibi
Evlendikten sonra bir kilolar kendini salmalar.
Yalan mı yanı ?
Kaç kişi spor yapıyor. Yapıyorsa bile düzenli mi ?
Onların kastettiği haftada 2-3 gün düzenli spor.
Refah seviyesi yüksek bir ülke değiliz o yüzden önceliklerimiz süs bakım spor olamıyor çoğu zaman.
Doğruya doğru.
Valla Moğol arkadaşım hiç iyi şeyler düşünmüyr Rus kadınlar hakkında
Aynen öyle.Doğru gercekten. 2019 yilinda obezitede avrupada 1.ydik.Obezlerin coğunluğu da kadinlar.
Ama kimse kabul etmek istemiyor hatta burda bir kadin kiloluyum diye konu acinca "kadin kilolu oldugu halde" yok kilon cok degil diyorlar.
Topluca kilolu olunca göz alişiyor demek ki.
Evlilik oncesi biraz daha bakimlilar kizlar ama evlilik hele cocuk sonrasi çogu feci duruma geliyor bizim kadinlarin bu da gerçek.
Evet kesinlikleAslinda bu dediğinize ben pek katilmiyorum cogu hanim evlenmeden önce spor yapmiyor ki dogustan getirdiği bir güzellik oluyor. Evlendikten sonra sosyal cevresi kalmadigi ve yasi ilerledigi,cocuk dogurdugu icin o güzellik kalmıyor. Yoksa isteyen evinde de spor yapabilir. Bizim kültürümüzde spor yapmanin öneminden bahsedilmiyor. Beden egitimi derslerinde matematik isleniyor. Ondan kaynaklı bence.
Onların Rus Ukrayna kadını dedikleri malesef başka bir türEksiciler de kadını kadına kirdirmaya bayılıyorlar. Rusların da dediği kısmen doğru ama sana ne yani. Kiloma dikkat etmeyebilirim,kıvırcık saçlarımı taramayip kasık kılı gibi uzatabilirim. Sana Ne!!!! Ve her Rus kadını öyle değil . Arkadaşım bir Rus. Ve beni çirkin ve bakımsız bulmuyor.
Deme öyle kizAyrıca Rus erkeklerine bakınca bizimkiker bile daha çekilebilir kalıyordur bununda etkisi olduğunu düşünüyorum..
Eksicilerin iq seviyesi düşük ve ağızlarının suyu akıyor kadın diye. Çoğu hayatinda kadın görmemistirEksiciler de kadını kadına kirdirmaya bayılıyorlar. Rusların da dediği kısmen doğru ama sana ne yani. Kiloma dikkat etmeyebilirim,kıvırcık saçlarımı taramayip kasık kılı gibi uzatabilirim. Sana Ne!!!! Ve her Rus kadını öyle değil . Arkadaşım bir Rus. Ve beni çirkin ve bakımsız bulmuyor.
Farklılık farklılık kesinlikle katılıyorumMune konuyu kapattığını söylemiş ama konu hortlamışmadem hortlamış ben de yazayım birşeyler.
İlk olarak Ruslar efsane güzel değiller. Sadece ırk olarak farklı oldukları için sarışın /mavi gözler/ pembik yuvarlak suratlar bize güzel geliyor.
Merak etmeyin, aynı şekilde onlara da siyah saçlı,kahverengi gözlü, buğday tenli kizlar güzel geliyor :) benim 3 senelik bir Rus sevgilim var(di) o da her zaman soylerdi bunu.
Aynı şekilde Belaruslu bir erkek arkadaşım var, İranlı bir kızla evlendi. Rusya'nın çin sınırından bir arkadaşım var. Azerbaycanli bir kıza yanık... gen çeşitliligi olsun,herkes komsusuyla akrabasiyla evlenip saçma sapan bir toplum olmasın diye Allah tarafından verilen bir özellik bence bu, uzak ırkın insanlarını beğenmek, bir fenomen salgilamak
İkinci olarak, genellemek o kadar saçma ki, kıta kadar ülke. Öyle yerleri var ki buzlarla dolu,güneşe hasret. Öyle yerleri var ki uçsuz bucaksız köy, Türkiye'yi Almanya'yı falan genelle,yine anlarım ama rusya'da bir uçtan diğer uca 11saat farki var! Bir komşusu finlandiya, bir komşusu çin , bir komşusu Kuzey Kore. Yani böyle kendince küçük dünya olmuş ülkeyi nasıl genellersiniz? Hele de Moskova'nın göbeğinde 3 kadının ağzından çıkan lafla tüm Ruslara nasıl laf atabiliriz.
Çok komik gerçekten.
Ve üçüncü olarak Tüm ruslar güzel ve bakımlı demek de bir o kadar mantıksız. Güzeli var, çirkini var.
Belarus'ta evinde kaldiğim kız gerçekten çok güzeldi ,boyu 165 falandı ama pembiş yuvarlak yüzü, maviş gözleri, çok da sevgi dolu bir kızdı. Hiç de spor yapan insan değildi, onda kaldığım akşam squatima eşlik etmesini istemiştim, elli otur kalkta hemen yere yatmıştı:) ertesi gün bir mekanda arkadaşlarıyla tanıştım. Bir benim kız vardı içlerinden çok güzel buldugum (ya da zor anımı kurtardı diye onu çok sevdiğimden bana parladi güzelliği) masada kalan her kız gayet İstanbul'daki arkadaşlarım gibiydi. Hepsi boyu posu benle bir, Eli yüzü duzgun kızları.
Ya da gezerken sokaklarda gördüğüm insanlar. Sıradan bir Türkten tek farkları sarışın olmak ve topuklu ayakkabı giymek...
Ve son olarak doğru, çöpü çıkartmaya bile ozenirler ama çaydanlıktaki demin çöpünü klozet bosaltirlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?