Dujj :))vallahı tespıt sahane:)))Aman derse desinler çok da şeey etmeye gerek yok. Onlar bunları dedi diye biz aşağılandık mı yani onların karşısında, kompleks yapmaya gerek yok. Hem bazı söyledikleri de doğru sanki;çoğumuz kilolu ve selülitli ama spor yapmıyoruz üstüne yemeye devam ediyoruz. Yine çoğumuz bakım yapmıyoruz cildimize vs.tespitlerinde bence gerçeklik payı var amaa bunu dile getirmek kendisinin üstüne vazife mi?Tabiki de asla değil.. Yine de takılsın dursun boşverin kızlar.
Biz video ekleyip bir genelleme yaparsak onların hali harap olur
Sen iztiyor duj verecek 100 dolar
Küçük yaşta başlamaları avantaj oluyor iste vücut esnek oluyor o kadar da çok zorluk çekmiyorlar
Benim kizim 6 yaşında buz patenine başlamıştı düşünün o yaşta başlamış olmasına rağmen bacaklarını açarak buz üstünde akrobatik hareketler yapabiliyordu.
Tamam belki çok çalıştırıyor olabilirler ama spor sonuçta ne zararı var ki
Yok ya hiç alakası Yok benceBiz bakım yapıyoruz ediyoruz dikkatliyiz diyonuz da gavur bacılarım, kendi cabanız olmasa da siz genetik olarak Allah vergisi şanslısınız tabii söylemesi kolay...
Sakin oyle dusunmeyin , bunun kisi var disari ckikamiyorsunuz , spor salononuna yaziliyorsunuz gidemiyorsunuz . Cok ise yariyor aslinda , sahip olup baslamak gerekiyor hatta aliskanlik yapiyor ,yapamadiginiz gunler sucluluk duyup yorgun olsaniz bile prensip sahibi oluyorsunuz kendinizi zorlayip yapiyorsunuz . Ben sikiliyorum nette video koyup hareket yapmaya , kosu bandinin onune telimi koyup muzik esliginde yuruyorum , ya da dizi izliyorum . Butun kaslarim da calismis oluyor .oyle tabii..bugune kadar kimi tanidiysam bunu alip evin bir kosesine attilar yani bi naneye yaramadi kalabaliktan baska..ben suna inaniyorumki..spor yapmak isteyen insan saglikliysa ve vakti varsa her turlu spor yapiyor alet malet olmadan bile..simdi 50 yil onceki gibi degil..nette bir suru video var hareket var..
Kucuk yaşta başlamak en iyisidir, buyuyunce baslamayla ayni olmuyor her spor. Ben kucukken bale dersleri almiş olmayi cok isterdim acikcasi ve bunun icin azicik canimin acimasi benden birsey goturmezdi ama cok şey katardi. :)
3 yasinda cocugu düz yolda koşsa aman düşer diye pesinde dolanir, baskasinin 3 yasinda cocugu kayak yapar, paten kullanir vs. Asiri korumaciligin faydasi oldugunu sanmiyorum.
“Iyi gelirim “ duy da inanmaAa doğru yaklaştı 14 Şubat iyi gelirim))
ben 5 aydir soyledigim gibi spor yapiyorum. tv aciyorum telefonumdanda yaptigim hareketler..her gun 1 saat :) hayatimda bu kadar uzun sureli sabrettigimi hatirlamiyorum bu konuda. ben gerci six pack cikarmak icin basladim birde squat popo toparlamak icin..ama isinmam zaten 15 dakika suruyor en az..butun hareketlerle birlikte 1 saat. herkesin tarzi baska tabii :) ben zaten spor salonu insani degilim onu anladim. yazildim bi kac defa gittimde..ama cocuklarimla saatler sknti oluyor. ayni sekilde dedigin gibi disari spor icin cikmak sorun olabiliyor..esim evde oldugunda sorun yok ama her zaman istedigimde evde olmuyor..ve evde cocuklar birseylerle ilgilenirken bile hemen 1 saati ona gore ayarlayabiliyorum.Sakin oyle dusunmeyin , bunun kisi var disari ckikamiyorsunuz , spor salononuna yaziliyorsunuz gidemiyorsunuz . Cok ise yariyor aslinda , sahip olup baslamak gerekiyor hatta aliskanlik yapiyor ,yapamadiginiz gunler sucluluk duyup yorgun olsaniz bile prensip sahibi oluyorsunuz kendinizi zorlayip yapiyorsunuz . Ben sikiliyorum nette video koyup hareket yapmaya , kosu bandinin onune telimi koyup muzik esliginde yuruyorum , ya da dizi izliyorum . Butun kaslarim da calismis oluyor .
indirimden dermokil aldım ben bir de netrıgına maskelerim var o pahalı o 15 te bir diğeri artı termal kil maskem var afyondan getırdım o ıkısı artı birde rus ürünü deniz yosunlu çamur maskem var o da 2 güne bir. ben maske bağımlısıyım yalan yok ev işi yaparken bile yüzümdedir hiçç üşenmem .temızlıkte de loreal kömür detoks diye bir urun kullanıyorum pilli temızleyıcıye surup ışıl ışıl oluyor valla .ama kılolar aldı başını gitti orda sınıfta kaldım
spor demiyorum yahu tabi ki küçük yaşta baleye gidebilir çocuk.
ama milli sporcu yetiştirme kampları çok despot. milli sporcu olduklarında bile korkunç bir baskıyla yetiştiriliyor. kimisi buna disiplin der ben gaddarlık olarak görüyorum. spor sağlığa fayda için yapılmalı vücudu yıpratmak için değil.
kendi kızım olsa bale kursuna veririm benim dediğim mevzu despotluk ve eziyet bulursam atayım videoyu
Eminim yaptigin sporun karsiligini goreceksin , sakin birakma , senin yaptigin daha zor .. ben sikiliyorum o gosterilen hareketlerden kolayina kaciyorum hareketler falan direk yuruyus ve kosu yapiyorum . Sonucta sporun her turlusu faydali sakin birakma inan insan kendini daha iyi hissediyor vucudu da sekil alinca morali daha yukseliyor :)ben 5 aydir soyledigim gibi spor yapiyorum. tv aciyorum telefonumdanda yaptigim hareketler..her gun 1 saat :) hayatimda bu kadar uzun sureli sabrettigimi hatirlamiyorum bu konuda. ben gerci six pack cikarmak icin basladim birde squat popo toparlamak icin..ama isinmam zaten 15 dakika suruyor en az..butun hareketlerle birlikte 1 saat. herkesin tarzi baska tabii :) ben zaten spor salonu insani degilim onu anladim. yazildim bi kac defa gittimde..ama cocuklarimla saatler sknti oluyor. ayni sekilde dedigin gibi disari spor icin cikmak sorun olabiliyor..esim evde oldugunda sorun yok ama her zaman istedigimde evde olmuyor..ve evde cocuklar birseylerle ilgilenirken bile hemen 1 saati ona gore ayarlayabiliyorum.
Bale öğrencilerini izledim ben gayet zorluyorlar. Koftiden bale dersleri gibi değil. Orada da esnetmek için biraz uğraşıyorlar cocuklarla aglayanlar filan da var. :)
Çocuklara eziyet yapıldığını düşünmüyorum. Oraya kendi istekleri dışında zorla yollandiklarini da düşünmüyorum. Her başarının bir bedeli var.
Eminim yaptigin sporun karsiligini goreceksin , sakin birakma , senin yaptigin daha zor .. ben sikiliyorum o gosterilen hareketlerden kolayina kaciyorum hareketler falan direk yuruyus ve kosu yapiyorum . Sonucta sporun her turlusu faydali sakin birakma inan insan kendini daha iyi hissediyor vucudu da sekil alinca morali daha yukseliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?