Rus Kadınlarının Türk Kadınları Hakkında Söyledikleri ! Meğer Biz Neymişiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ne ya
Ruslar bir kere çabuk çöküyor :))
Rus kadını güzel bilmem ne kime göre ?
güzellik anlayışları sadece uzun bacak ve her seye gülmek mi
Biz Türk kadınları daha güzeliz
Ciddi ciddi şöyle bir baktım bizi eleştiren kadınlar a alıcı gozu ile vallahi de onlardan güzelim billahi de :)) çevremdeki çoğu kadında bunlardan güzel Hemde ciddi ciddi güzel
Suan kk daki çoğu kadın gibi

Biz bakım yapıyoruz ediyoruz dikkatliyiz diyonuz da gavur bacılarım, kendi cabanız olmasa da siz genetik olarak Allah vergisi şanslısınız tabii söylemesi kolay...

Dujj :))vallahı tespıt sahane:)))

bu konuda belgeseller var izleyin öyle hobi ve yetenek olarak değil baya çocuklara işkence ediliyor ağlaya ağlaya acı çeke çeke jimnastik yapıyorlar. gerçekten üzücü. izlerken kaç tanesi bel fıtığı spondilolistezis falan oluyor diye düşündüm açıkçası.

Bende alınmıyorum üstüme. Zira herkese var bi kendime yok toleransım. O taraftan içim rahat yani. Soylediklerine benim diyebileceğim tek şey,
k..cimin kenarı!

Biz bakım yapıyoruz ediyoruz dikkatliyiz diyonuz da gavur bacılarım, kendi cabanız olmasa da siz genetik olarak Allah vergisi şanslısınız tabii söylemesi kolay...
Yok ya hiç alakası Yok bence

Sakin oyle dusunmeyin , bunun kisi var disari ckikamiyorsunuz , spor salononuna yaziliyorsunuz gidemiyorsunuz . Cok ise yariyor aslinda , sahip olup baslamak gerekiyor hatta aliskanlik yapiyor ,yapamadiginiz gunler sucluluk duyup yorgun olsaniz bile prensip sahibi oluyorsunuz kendinizi zorlayip yapiyorsunuz . Ben sikiliyorum nette video koyup hareket yapmaya , kosu bandinin onune telimi koyup muzik esliginde yuruyorum , ya da dizi izliyorum . Butun kaslarim da calismis oluyor .

spor demiyorum yahu tabi ki küçük yaşta baleye gidebilir çocuk.

ama milli sporcu yetiştirme kampları çok despot. milli sporcu olduklarında bile korkunç bir baskıyla yetiştiriliyor. kimisi buna disiplin der ben gaddarlık olarak görüyorum. spor sağlığa fayda için yapılmalı vücudu yıpratmak için değil.

kendi kızım olsa bale kursuna veririm benim dediğim mevzu despotluk ve eziyet bulursam atayım videoyu

Bizde bir ara onları direk yuva yıkan olarak etiketlemedikmi.

Bi tanesi diyor ki 'Türk kadınları erkeklerini seçebiliyor. Bizde erkekler kadını seçiyor. O yüzden kendimize bakmamız lazım'
Tam cümle bu olmasada söylemeye çalıştığı buydu.

ben 5 aydir soyledigim gibi spor yapiyorum. tv aciyorum telefonumdanda yaptigim hareketler..her gun 1 saat :) hayatimda bu kadar uzun sureli sabrettigimi hatirlamiyorum bu konuda. ben gerci six pack cikarmak icin basladim birde squat popo toparlamak icin..ama isinmam zaten 15 dakika suruyor en az..butun hareketlerle birlikte 1 saat. herkesin tarzi baska tabii :) ben zaten spor salonu insani degilim onu anladim. yazildim bi kac defa gittimde..ama cocuklarimla saatler sknti oluyor. ayni sekilde dedigin gibi disari spor icin cikmak sorun olabiliyor..esim evde oldugunda sorun yok ama her zaman istedigimde evde olmuyor..ve evde cocuklar birseylerle ilgilenirken bile hemen 1 saati ona gore ayarlayabiliyorum.

Bu azimle kilo kalmaz :)
Ben üşeniyorum ya maske olayına. Aslında maske seçmek zor. Aldığımı beğenmesem bile parama acıdığım için kullanmak zorunda hissediyorum.
Bitirmeden içim rahat etmiyor, bir süre hunharca maske yapıp bıkıyorum. Düzgün bir şey bulsam da düzenli kullansam.

Bale öğrencilerini izledim ben gayet zorluyorlar. Koftiden bale dersleri gibi değil. Orada da esnetmek için biraz uğraşıyorlar cocuklarla aglayanlar filan da var. :)

Çocuklara eziyet yapıldığını düşünmüyorum. Oraya kendi istekleri dışında zorla yollandiklarini da düşünmüyorum. Her başarının bir bedeli var.

Eminim yaptigin sporun karsiligini goreceksin , sakin birakma , senin yaptigin daha zor .. ben sikiliyorum o gosterilen hareketlerden kolayina kaciyorum hareketler falan direk yuruyus ve kosu yapiyorum . Sonucta sporun her turlusu faydali sakin birakma inan insan kendini daha iyi hissediyor vucudu da sekil alinca morali daha yukseliyor :)

anladım ben doğru bulmuyorum zarar veren bir uygulamayı. sporsa sonun kadar baleyse sonuna kadar ama her bedenin bir sınırı var. eklem problemlerini osteoartiriti spondilolistezisi daha erken ve çok yaşadıklarını biliyorum bana göre yanlış. nasıl stereoid basıp 300 kg kaldıran adamlar yanlış geliyorsa bu da öyle

neyse konuyu dağıtmayayım hatta yatayım ben :)

İzlemedim,tam olarak neler söylemişler bilmiyorum.
Ama kilo hakkında söylemem gerekenler var.
600 gr bal kabağına 3 su bardağı toz şeker koyan abla,sen nasıl bir şeker manyağısın yaw?
İnternette dolanan tatlı tariflerini inceleyin. Popolar neden büyük anlaşılıyor.

oyle tabii dedim ya biraz tarz meselesi iste..gobegimde kaslari gordum popom kalkti tabiiki 1 gun yapmasam sucluluk hissediyorum, ama arada yapmayip vucudu sasirtmak gerekiyor aslinda. karbonhidrata filan ciddi sekilde ara versem cok daha iyi durumda olurdum eminim, ama haftada en az 1 kez hamur isi yaparim cocuklarda seviyor genel anlamda. seviyorum ve yiyorum. spor yapiyorum sefam olsun diyorum sonra :)))

iyi ama kosu ve yuruyus bunlar gobegi kaslandirmaz sanirim. illaki bolgesel calismak gerekmez mi? cunku benim amacim zayiflamak degil, ihtiyacim yok. ama skilasmak ve sekillenmek istedim baslarken

Bende yüz yogası yapıyorum 3 haftadır baya bi gerilme oldu yüzümde gündüzleri evin içinde bol bol hateket ev işi hem spor hem iş

Bizde de çok güzel kadınlar var ne yapalım Allah vergisi
Bizler bakımlıda oluruz sporumuzuda yaparız günümüzüde yaparız
Amaan bize ne ruslardan kek kısır börek yemiyen Türk kadını varmı

Ben sadece ve sadece kendimi de işin içine katarak fikrimi söylüyorum ki haklılar.

Genellemenin dışındakilere elbet lafım yok ama özellikle evlendikten sonra oturup 15 kilo alıp götü göbeği salan kim?

Onların gen katkıları da yadsınamaz ama durum bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…