İzlemedim,tam olarak neler söylemişler bilmiyorum.
Ama kilo hakkında söylemem gerekenler var.
600 gr bal kabağına 3 su bardağı toz şeker koyan abla,sen nasıl bir şeker manyağısın yaw?
İnternette dolanan tatlı tariflerini inceleyin. Popolar neden büyük anlaşılıyor.
Bende yüz yogası yapıyorum 3 haftadır baya bi gerilme oldu yüzümde gündüzleri evin içinde bol bol hateket ev işihem spor hem iş
Bizde de çok güzel kadınlar var ne yapalım Allah vergisi
Bizler bakımlıda oluruz sporumuzuda yaparız günümüzüde yaparız
Amaan bize ne ruslardan kek kısır börek yemiyen Türk kadını varmı
hahah helal :) link var mi :) yuz yogasi o kadar cok varki youtubeta :)Bende yüz yogası yapıyorum 3 haftadır baya bi gerilme oldu yüzümde gündüzleri evin içinde bol bol hateket ev işihem spor hem iş
Bizde de çok güzel kadınlar var ne yapalım Allah vergisi
Bizler bakımlıda oluruz sporumuzuda yaparız günümüzüde yaparız
Amaan bize ne ruslardan kek kısır börek yemiyen Türk kadını varmı
Neyi canımNerden bakıp yapıyorsunuz acaba?
https://guzellikiksiri.net/category/yuz-yogasi-egzersizleri-ne-kadar-surede-etkisini-gosterir/hahah helal :) link var mi :) yuz yogasi o kadar cok varki youtubeta :)
Bu ne ya
Ruslar bir kere çabuk çöküyor :))
Rus kadını güzel bilmem ne kime göre ?
güzellik anlayışları sadece uzun bacak ve her seye gülmek mi
Biz Türk kadınları daha güzeliz
Ciddi ciddi şöyle bir baktım bizi eleştiren kadınlar a alıcı gozu ile vallahi de onlardan güzelim billahi de :)) çevremdeki çoğu kadında bunlardan güzel Hemde ciddi ciddi güzel
Suan kk daki çoğu kadın gibi
Aslinda bu dediğinize ben pek katilmiyorum cogu hanim evlenmeden önce spor yapmiyor ki dogustan getirdiği bir güzellik oluyor. Evlendikten sonra sosyal cevresi kalmadigi ve yasi ilerledigi,cocuk dogurdugu icin o güzellik kalmıyor. Yoksa isteyen evinde de spor yapabilir. Bizim kültürümüzde spor yapmanin öneminden bahsedilmiyor. Beden egitimi derslerinde matematik isleniyor. Ondan kaynaklı bence.Haksız sayılmazlar.
Çoğu kadın bu ülkede evlenmeden önce afrodit gibi
Evlendikten sonra bir kilolar kendini salmalar.
Yalan mı yanı ?
Kaç kişi spor yapıyor. Yapıyorsa bile düzenli mi ?
Onların kastettiği haftada 2-3 gün düzenli spor.
Refah seviyesi yüksek bir ülke değiliz o yüzden önceliklerimiz süs bakım spor olamıyor çoğu zaman.
Doğruya doğru.
Nataşa. ? Katyana ? Hangisi demiş acaba? Nataşa sen istiyor duj la anılmış.
Katyana benim kahvem nerrdee! ile
O yüzden boş konuşmasınlar.
Var mı oralarda bizim isimle böyle anılan
Nataşa mı Katyana mı demiş dedim değil mi? Bu iki isimde kalıplaşmış ister banlasinlar ister banlamasinlar. Nataşa deyince herkes bu repliği söyler katyana deyince dizilerden de gördüğümüz üzere hep hizmetli gelir akla.bu forumda rus asilli olan uyeler var imalariniza dikkat edin.
Nataşa mı Katyana mı demiş dedim değil mi? Bu iki isimde kalıplaşmış ister banlasinlar ister banlamasinlar. Nataşa deyince herkes bu repliği söyler katyana deyince dizilerden de gördüğümüz üzere hep hizmetli gelir akla.
Onlar istediğini söylerse bende söylerim kimene? Rus asilli iseniz hemsolariniza duyar kasin bizde laf değdirmeyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?