- 30 Ocak 2014
- 4.729
- 9.737
- 358
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Teşekkür ederim inşallah öyledirEger surekli (demir ilaci kullanip bırakınca) basa saran demir eksikligi varsa endoskopi ve kolonoskopi oneriliyor diye biliyorum.
Benim de ilaca rahmen surekli demir eksikligim var. Romatoid faktor testlerim yapildi. Normal cikti. Simdi benden de bunlari isteyecek diye diken uzerindeyim epeydir.
Ihtimalleri elemek adina tedbir amacli istemistir. Cok gecmis olsun.
Teşekkür ediyorumBabaniz kac yasinda bilmiyorum. Almanyada belli yaslardan sonra zaten öneriliyor. Ne olur ne olmaz. Baktirmakta fayda var
Allah razı olsunAllahım acil şifalar versin inşallah.
Tek doktorla sınırlı kalmayın, belirli bir rahatsızlığı ya da belirtisi yoksa başka bir doktora daha gitsin test yaptırsın ve doktorla görüşsün. O da aynı kanıdaysa o zaman yaptırır. Zira aynı durum tanıdığımın başına geldi ve bu şekilde ilerledi, ikinci doktoru gerek görmedi.Merhaba. Babam rapor yeniletmek için gittiği hastanede rutin tahlil yaptırmış. EKG,kan,akciğer,şeker ölçümü falan ama doktor mutlaka kolonoskopi ve endoskopi demiş. Kötü hastalıktan şüphelenmiş ama bir şikayeti yok bu konuda. ÜzüldümYani belirti vermez miydi? Kan testini bir kaç hemşire tanıdığıma gösterdim belirti verir ipucu hakkında ama ca lar temiz dediler. Kansızlık ve Demir eksikliği var o da romataid artritten kaynaklı. Bilmiyorum. belirli bir yaştan sonra yaptırmak gerekiyor diyorlar ama korkuyorum
Çok teşekkür ederiz aslında evet boş yere evham oluyor. Belirti de yok aslında bilmiyorum. Allah herkese şifa versinTek doktorla sınırlı kalmayın, belirli bir rahatsızlığı ya da belirtisi yoksa başka bir doktora daha gitsin test yaptırsın ve doktorla görüşsün. O da aynı kanıdaysa o zaman yaptırır. Zira aynı durum tanıdığımın başına geldi ve bu şekilde ilerledi, ikinci doktoru gerek görmedi.
Geçmiş olsun.
Doktor şüphelenmiş de o yüzden üzüldümIyi de neden hemen karalar bağladınız anlamadım. Bu bir tarama programıdır. Türkiyede de belli bir yaştan sonra 10 yılda bir kolonoskobi yapılıyor. Ayrıca kansızlık var demişsiniz. Bu direkt yapılma endikasyonu. Vücut bir yerden kanayarak da kan kaybediyor olabilir. Bunu anlamak için istiyorlar zaten.
İnşallah teşekkür ederimSadece kötü hastalığı düşünmeyin başka ihtimalleri dusunmus olabilir çok geçmiş olsun
Doktor şüphelenmiş de o yüzden üzüldüm
Geçmiş olsun durumu nasıl şimdi?Rutin yapılan endeskopi sonucunda kanser teşhisi yapıldı babama. ( Uzun yıllardır sigara içiyor ) Teslaslanmayin ,yaptırın birşey varsa da çözümü bulunuyor erken teşhis ile .
Teşekkür ediyorumO şüphe değildir, sirf belli bir yaşta olan erkeğe test yapilmasini istemiştir. Bilgi daima iyidir. Bu testin olmasi iyi birşey. Herhangi birşey varsa, erken yakalanmiş olur.
Gayet iyi su an ama tabiki kanser farklı bir durum geçer sonra yine tekrarlayabilir o yüzden kontrol altında . Çok yüksek ihtimalle birşey çıkmaz babanizda ama yaptirmakta fayda var . Ne kaybedersiniz ki ? Öyle düşünün.Geçmiş olsun durumu nasıl şimdi?
Teşekkür ederim stres yapıyorumGayet iyi su an ama tabiki kanser farklı bir durum geçer sonra yine tekrarlayabilir o yüzden kontrol altında . Çok yüksek ihtimalle birşey çıkmaz babanizda ama yaptirmakta fayda var . Ne kaybedersiniz ki ? Öyle düşünün.
Allah daim etsin geçmiş olsun tekrarGayet iyi su an ama tabiki kanser farklı bir durum geçer sonra yine tekrarlayabilir o yüzden kontrol altında . Çok yüksek ihtimalle birşey çıkmaz babanizda ama yaptirmakta fayda var . Ne kaybedersiniz ki ? Öyle düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?