- Konu Sahibi telasememuresi
-
Su an bir sorun yokken böyle stres yapmayın . Eğer testler yapılmazsa ve gerçekten birşey çıkarsa o zaman daha büyük sıkıntı . Geçmiş olsun şimdiden ,içinizi de ferah tutun :)Teşekkür ederim stres yapıyorumyaa kansızlık falan da var ama romatizmal hastalıktan kaynaklı olabilir. Ca markerleri normal yani yansıyormuş sanırım kan tahlilinde de
Kötü hastalıktan şüphelenmek değildir inşallah kontrol amaçlıdırMerhaba. Babam rapor yeniletmek için gittiği hastanede rutin tahlil yaptırmış. EKG,kan,akciğer,şeker ölçümü falan ama doktor mutlaka kolonoskopi ve endoskopi demiş. Kötü hastalıktan şüphelenmiş ama bir şikayeti yok bu konuda. ÜzüldümYani belirti vermez miydi? Kan testini bir kaç hemşire tanıdığıma gösterdim belirti verir ipucu hakkında ama ca lar temiz dediler. Kansızlık ve Demir eksikliği var o da romataid artritten kaynaklı. Bilmiyorum. belirli bir yaştan sonra yaptırmak gerekiyor diyorlar ama korkuyorum
Sonuç nasıl çıktı?Demir seviyesi çok düşükse istiyorlar galiba çünkü bir arkadaşımdan da istemişlerdi.
Su an bir sorun yokken böyle stres yapmayın . Eğer testler yapılmazsa ve gerçekten birşey çıkarsa o zaman daha büyük sıkıntı . Geçmiş olsun şimdiden ,içinizi de ferah tutun :)
Teşekkür ederim dua edin lütfenKötü hastalıktan şüphelenmek değildir inşallah kontrol amaçlıdır
Allah şifa versin inşallahTeşekkür ederim dua edin lütfen
Açıkcası benim arkadaşım yaptırmadı. Demir açısından yüksek besinler tüketerek Demir ilaçlarıyla dip seviyeden ortalama bir seviyeye çıktı. Tam anlamıyla tedavi olmadı. Çok düşük olduğundan acaba bağırsak veya midede bir kanamadan mı kaynaklı olduğuna bakmak istemişler. Yani rutinde böyle oluyormuş.Sonuç nasıl çıktı?
Üzülmeyin.. Annemde yaptırdi ilk başta istemedi ama doktoru içimiz rahat etsin deyince yaptirdi biseyde cıkmadı cok şükür.Merhaba. Babam rapor yeniletmek için gittiği hastanede rutin tahlil yaptırmış. EKG,kan,akciğer,şeker ölçümü falan ama doktor mutlaka kolonoskopi ve endoskopi demiş. Kötü hastalıktan şüphelenmiş ama bir şikayeti yok bu konuda. ÜzüldümYani belirti vermez miydi? Kan testini bir kaç hemşire tanıdığıma gösterdim belirti verir ipucu hakkında ama ca lar temiz dediler. Kansızlık ve Demir eksikliği var o da romataid artritten kaynaklı. Bilmiyorum. belirli bir yaştan sonra yaptırmak gerekiyor diyorlar ama korkuyorum
Geçmiş olsun arkadaşınızaAçıkcası benim arkadaşım yaptırmadı. Demir açısından yüksek besinler tüketerek Demir ilaçlarıyla dip seviyeden ortalama bir seviyeye çıktı. Tam anlamıyla tedavi olmadı. Çok düşük olduğundan acaba bağırsak veya midede bir kanamadan mı kaynaklı olduğuna bakmak istemişler. Yani rutinde böyle oluyormuş.
Geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz bizde deÜzülmeyin.. Annemde yaptırdi ilk başta istemedi ama doktoru içimiz rahat etsin deyince yaptirdi biseyde cıkmadı cok şükür.
Teşekkür ederimAllah şifa versin inşallah
Bu yaz tatilinde dedemden de istemişti doktorumuz. O da kötü hastalık ihtimalinden şüphelenmişti kansızlığından dolayı. Ama endoskopi ve kolonoskopi sonucunda bir bakteriden dolayı olduğu anlaşıldı ve ilaç tedavisi gördü. Sadece kötü hastalık için değil başka bir problem de ortaya çıkabilir. Umarım temiz çıkar herhangi bir sağlık problemi yoktur.Yarın çekilecekdualarınızı bekliyorum strese girdim
İnşallah öyledir geçmiş olsun dedenize.Bu yaz tatilinde dedemden de istemişti doktorumuz. O da kötü hastalık ihtimalinden şüphelenmişti kansızlığından dolayı. Ama endoskopi ve kolonoskopi sonucunda bir bakteriden dolayı olduğu anlaşıldı ve ilaç tedavisi gördü. Sadece kötü hastalık için değil başka bir problem de ortaya çıkabilir. Umarım temiz çıkar herhangi bir sağlık problemi yoktur.
Kansızlık ve demir eksiliği erkekte olunca acaba bağırsaklarında bir hastalık mı var diye araştırılıyor babamda da olmuştu, bir sebep çıkmadı kullandığı bir sürü diğer ilacın yan etkisi de olabilir dendi geçildi ama kadınlarda olabilir kabul ediliyor reglden vs. Korkmayın zaten sebebi de belliymiş. İmkanınız varsa özel hastanede bayıltarak yaptırsın 15 dk da odada uyanıyor hem kontrol olurMerhaba. Babam rapor yeniletmek için gittiği hastanede rutin tahlil yaptırmış. EKG,kan,akciğer,şeker ölçümü falan ama doktor mutlaka kolonoskopi ve endoskopi demiş. Kötü hastalıktan şüphelenmiş ama bir şikayeti yok bu konuda. ÜzüldümYani belirti vermez miydi? Kan testini bir kaç hemşire tanıdığıma gösterdim belirti verir ipucu hakkında ama ca lar temiz dediler. Kansızlık ve Demir eksikliği var o da romataid artritten kaynaklı. Bilmiyorum. belirli bir yaştan sonra yaptırmak gerekiyor diyorlar ama korkuyorum
Standart prosedürler bunlar , gerilmeyin her adıma bu kadarMidede ülser varmış,bağırsaklar temiz ama mideden parça alınmış
Artık aklımıza öyle geliyor amaBaşlıgı putin diye okuyup bir de ne alaka be demem..
Acil şifalar diliyorum, iyi düşünün lütfen
Bakıldı şükür bir şey çıkmadı bağırsaklar temiz de midede ülser varmış parça aldılar. Size de geçmiş olsunKansızlık ve demir eksiliği erkekte olunca acaba bağırsaklarında bir hastalık mı var diye araştırılıyor babamda da olmuştu, bir sebep çıkmadı kullandığı bir sürü diğer ilacın yan etkisi de olabilir dendi geçildi ama kadınlarda olabilir kabul ediliyor reglden vs. Korkmayın zaten sebebi de belliymiş. İmkanınız varsa özel hastanede bayıltarak yaptırsın 15 dk da odada uyanıyor hem kontrol olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?