Rutinleşmek:(

123pembehayal

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
135
181
23
merhaba hanımlar, 3 yıllık bir ilişkim var. Üniversiteyi Yen'i bitirdik ikimizde çalışma hayatına başladık. Evlilik ile ilgili sağlam adımlar atmaya çalışıyoruz. Kısa bir süre Sonra resmiyete dökmeyi planlıyoruz Allah izin verirse. Benim sorunum şu ki hayata atılmak ilişkimiz açımızdan hiç iyi olmadı. Sürekli aynı şeyleri yapıyoruz. Mesajlar aynı sabah günaydın , işe gidiyorum, eve geçiyorum, akşam erken kalkacağı için saat 11 olmadan iyi geceler canım. Tüm gün konuşmalar bundan ibaret. Artık muhabbet edecek bir şey bulamıyoruz. Uzun ilişkilerin sorunu mu bu? Bu durum beni aşırı üzüyor varsa yoksa işi hakkında konuşuyoruz. Eskisi gibi iltifatlar sevgi sözcükleri ne biliym öyle muhabbet edecek şeyler bulamıyoruz. Yarın hafta sonu olmasına rağmen yine erken uyudu ve hastalığını öne sürdü. Ama bnle konuşmayıp erken yatacak kadar hasta değil. Evet belki dert değil ama sadece yazmak istedim

İlişkinizi canlandirmaniz lazim heyecan lazim..hafta sonu beraber bi seyler yapin..hastaysa gidip ona çorba yapin yaninizda bir film götürün biraz vakit geçirin beraber..

Hafta sonu hep dersleri var evde durmuyor Perşembe sabahları boş oluyoruz ikimiz ben geçen hafta beni kahvaltıya götür filan dedim önce tamam dedi bir gün öncesine yarın gidiyor muyuz dedim benim dersim var dedi yani o bu durumun farkında bile değil

Yıllar süren ilişkilerde bazen ya eşik atlamak ya da ayrılmak gerekiyor. Evlenmek ya da beraber yaşamak ilişkinizi tazeleyebilit yeni bir deneyim taze bi hava estirir. Dışarıda buluş gez cafede otur sinemaya git nereye kadar

Sen bir de evlenince gor rutini canim

İşle ilgisi yok sevgilin ilgisiz, RUTİNleşmiş.

Evlenmeden evli gibi olmuşsunuz. Hani internette capsler oluyo. Sevgili mesajı: aşkım balım hayatım seni seviyorum / evli mesajı: domates soğan patlıcan çamaşırları makineye at
bu cidden doğru . Bizzat yaşıyorum

Bir de iş yaşamı monoton olduğu iÇin gerçekten anlatacak bi şey olmuyor. Eşimle cafeye gidiyoruz otur otur bi şey yok. Zorluyoruz yine konu olmuyor. Ayrı takılırsak konu çıkıyor.

Valla aynen bende öyle diyorum 10 yıllık evli gibiyiz diye mesajlar bile aynı o cevap vermeden ben ne diyeceğini harfi harfine tahmin ediyorum o derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…