Nem alıcı makina alabilirsiniz aynı klima gibi takılıyor bazı klimalarin nem alma özellikleri yüksek olanlar da var sürekli havalanmasi lazim bende kiradayim benim de üst rutubet çok oluyor esim sürekli tavanları siliyor geçici olarak çatıdan ama bizimkisi 7 senedir yapılması beklıyoruz halen
Rutubet çok kötü insanın başını agrıtıyor halsiz bırakıyor evimi degiştirdim iki saat uyusam bile dinç kalkıyorum önceki evimde çok vardı Allah yardım etsin nem oldugu sürece rutubet olur
camlari acip havalandiriyorum kuf onleyici ozel boyalar var aldik banamisin demiyor lanetRutubet çok kötü insanın başını agrıtıyor halsiz bırakıyor evimi degiştirdim iki saat uyusam bile dinç kalkıyorum önceki evimde çok vardı Allah yardım etsin nem oldugu sürece rutubet olur
Inanin ise yarayacagini bilsem hiç dusunmeden alirdim. Bu eve yaptigim masrafla ev doserdim yenidenHayır almadım almayı düşünmüyorum yarın çıksam diğer evde ihtiyacım olmaz diye makinası 500 civarı üstü olanlar da var
Cok sukur bronsiti yok ama bi kac agir hastalik gecirdi kalp kasi.iltahabi havale vs tarzinda Rabbim kotusunden korusun.. Sirkeyle siliyorum bende makinayi arastirayim bir ben cok tsk lerÇocuğunuz sık bronşiolit vs olmuyorsa, ilaçlı hava alma vs durumu yoksa sıkıntı olmaz. Sık havalandıracaksınız, bağışıklık sisteminde sıkıntı yoksa evin rutubet olma durumu çocukta bir hasar yaratmaz. Hava kurutucu makinalar da mantıklı. Küf olursa çocuk odada değilken sirke ile silin ve odayı havalandırın.
Sagol canim valla bakiyoruz ama suan yapilan evlere maddi olarak gucumuz yok satsak bile alamayiz tadilat icindeyim surekli.Allah yardimcin olsun canim ya benim son ciktigim ev oyleydi boyayla 1 yil idare ettik cikmamiza yakin patlak verdi.Cok garip olaral uyku ve kotu ruya yapiodu.Yatak odami resmen curutmus baza altinda ki kiyafetler vs oyle bi kokuyordu ki...Bizim care boyaydi bir sure idare edio ama gerekirse satin baska yerde uygun bir sey bulursunuz cocugum cigerlerine zarar verir
Kiyamam yaaa siz gene de bakarak olun.Belki uygun bisey bulursunuz.Zatenn masraf masraf boyle gidecektirmMerakimdan soruom kotu ruya uyku hali var mi?Sagol canim valla bakiyoruz ama suan yapilan evlere maddi olarak gucumuz yok satsak bile alamayiz tadilat icindeyim surekli.
Mobilyalarim curudu gardirobumu attim bazs basligida bu sene atmak zorundayim cocuk odasinida aticam hepsi.kuflendi surekli bir temizlik halindeyimm
Rutubet olan yerlere limon kolonyası dök ama bunu 2 günde bir tekrarlaman gerekiyor, böyle camsil püskürtür gibi o kıvamda ne az ne fazla. Zamanla gidecektir.Merhabalar hanimlar derdim soyle ki 8 sene once oturdugum evimi aldik.
Evimde rutubet var bu sene cok kotu oldu her sene biseyler yapiyoruz tekrar cikiyor 2 senelik catiyi zorla kira doke parcalatip yenisini taktirdik catidan diye en ust kat benim fakat orta katimizda da var. Sozde insaati yapan sahislar mantolama yapmis ne yapicaz bilemedik.
Aranizda bu sorunu cozup kurtulan varmi Lutfen fikirlerinizi bekliyorum.
Bebegim iki yasinda ilerde cigerlerinde sorun olabilir diye korkuyorum..
Evden tasinma gibi bi durumumuzda yok ...
FIKIR LUTFENNNN
Ben kullandım, nemi alıyor.evin havasını kurutuyor..Kullandinizmi bu cihazi duymustum ama ise yararmi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?