Sirke ile siliyorum demissiniz de ben rutubet için sirkeyi ilk defa duydum
Bizim evin durumu da çok kötü 7. Kattayim ona ragmen 1 hafta yagmur yagsa duvarlarim kufleniyor perdelerim mhvoldu esyalarim.. benim cocuklarin hepsi prematüre
Bir sprey sisesinin icine camasirsuyu sıkıp temizleyin agir koku olusmuyor dediginiz gibi tertemiz yapıyor sadece sildiginiz odanin kapısını kapatip girmeyin bir süre sonr koku kalmıyor
Mantolama yapılabilir dış cepheye.her sene boya badana yapiyoruz icten straforu alt komsu denedi onlarada da tekrarladi mantolama konusunda tereddutlerimiz var komsu bu ev yapilirken mantolama yapmadan once sıva yapmadilar dedi bu sene tekrar evin butun etrafini yaptirmayi dusunuyoruz..
Allah yardımcınız olsun. Rutubet ciğeri mahvediyor.Maddi olarak canim cok aradik kendi butcemiz civari malesef cikamadik isin icinden...
Geçmiş olsun canım benim 3.5 aylık oğlumada aynı şeyi dediler .Rutin kontrollere götürüyoruz .Sizinki kaç aylık kapanma ihtimali nedir.Hali hazirda kalp deligimiz var dogustan(ASD)
cok gecmis olsun ikinize de. benim olumda da vardi pfo kapanmamisti, 2 yasinda kapandi.Geçmiş olsun canım benim 3.5 aylık oğlumada aynı şeyi dediler .Rutin kontrollere götürüyoruz .Sizinki kaç aylık kapanma ihtimali nedir.
Bizde oda ise yaramadi bakalim iki fikirin sundu arkadasAnladım, bizim eski oturduğumuz evde rutubetliydi annemler iç mantolama yaptırmışlardı büyük oranda düzelmişti sorun
mantolama kopuk olarak biliyodum bi islemi dahami oluyomus gerci biz zaten isinin ehli birini getirecegiz ama ya baska biseyden se ve biz bu kadar seyden sonra tekrar ederse kirik bir boru felan tarzindaysa ay cildirmamak elde degilDış cephe ile kurtulursunuz anca. Ama sadece sıva çekilen mantoloma değil bu köpük yapıştırıp sonra üzerine sıva atılanlar yapıldığında çözüm
Evet kesinlikle bizim ev iscilik ic dis cok kotu yalitim yok bir de 6 7 senelik bina sifir girdikbu tamamen evinsoeunuyla alakali. ben bodrum katta oturuyordum evin yarisindan fazlasi topragin altindaydi yine de rutubet sorunu yasamadim hic.
Yani rutubeti bitiriyor mu ?
Ne güzel sevindim sizin adınıza darısı bizim çocuklara inş.cok gecmis olsun ikinize de. benim olumda da vardi pfo kapanmamisti, 2 yasinda kapandi.
Başka bir işlem daha var dediğim gibi sadece sıva atıyorlar onlar köpük olanlardan iyi değilmiş. Duvarlarda rutubet varsa mantoloma iyi oluyor rutubet yapmıyor bir dahamantolama kopuk olarak biliyodum bi islemi dahami oluyomus gerci biz zaten isinin ehli birini getirecegiz ama ya baska biseyden se ve biz bu kadar seyden sonra tekrar ederse kirik bir boru felan tarzindaysa ay cildirmamak elde degil
Rabbim kul hakki yemeyi nasip etmesin valla bize satanlarin yedigi ah beduua onlara iki dunyada yeter ben o duruma dusmektense bu hali yeglerim yinede yorumunuz icin tsk lerNe kadar işe yarıyor bilmiyorum ama küf kapatıcı sivalar var. Iyı bir yerden sormak lazım.
Böyle evleri satmakta zordur. Ya sıva yapıp kandırarak satıyorlar ya da öyle kalıyor ellerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?