Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani rutubeti bitiriyor mu ?Ben kullandım, nemi alıyor.evin havasını kurutuyor..
Kiraya girecek kiside ayni sorunu dert edecektir !!!Evinizi kiraya verip kiraya çıksanız daha iyi olur.
Canim is o boyutlari geceli 5 sene oldu her kose kiyi bucak her delikte var...Rutubet olan yerlere limon kolonyası dök ama bunu 2 günde bir tekrarlaman gerekiyor, böyle camsil püskürtür gibi o kıvamda ne az ne fazla. Zamanla gidecektir.
O zaman duvarları zımparalatıp yeniden boya badana belki de ayrı bir katman yapılması gerekiyor duvar ile boyanın arasına geçecek yalıtım benzeri birşeyler, bundan daha somutu yok malesefCanim is o boyutlari geceli 5 sene oldu her kose kiyi bucak her delikte var...
Bunu bitrecek daha somut bir seye ihtiyacim varr malesef tsk ederim yine de..
Canim cok aradik oturabilecegim bi ev inan bizim bu civara metro alisveris merkezi geleli 200luk evler 500 oldu bizim evi satip alalim desek uzerine 150 bin tl en az koyabilmem gerekiyor oda suan benim iciin imkansiz kizimin hastane ve ilac masraflari oglumun okulu vs surekli eksi cekip kart kullaniyoruz...Bende tam tersi evin kuruluğundan şikayetçiyim hele kışın kaloriferde yanınca iyice kurudu nem yüzde yirmi sekizlerde falan .oda kötü malesef..Size tel tavsiyem o evden çıkın imkanınız varsa nereye kadar böyle gidecek yağmurlu havalar geliyor sanki daha beter olur gibime geliyor
Hali hazirda kalp deligimiz var dogustan(ASD)Rutubetli ev, kalp ve romatizma hastaliklarina neden oluyo diye biliyorum.
Maddi olarak canim cok aradik kendi butcemiz civari malesef cikamadik isin icinden...Neden taşınma imkanı yok?
Kiyamam yaaa siz gene de bakarak olun.Belki uygun bisey bulursunuz.Zatenn masraf masraf boyle gidecektirmMerakimdan soruom kotu ruya uyku hali var mi?
[/QUOTEYok canim Elhamdullilah sagolsun kizim uyutmuyor zaten![]()
her sene boya badana yapiyoruz icten straforu alt komsu denedi onlarada da tekrarladi mantolama konusunda tereddutlerimiz var komsu bu ev yapilirken mantolama yapmadan once sıva yapmadilar dedi bu sene tekrar evin butun etrafini yaptirmayi dusunuyoruz..O zaman duvarları zımparalatıp yeniden boya badana belki de ayrı bir katman yapılması gerekiyor duvar ile boyanın arasına geçecek yalıtım benzeri birşeyler, bundan daha somutu yok malesef
Nem makinasi fikri aklima yatiyor bakinicam tekzen koctas gibi yerlere insbenim eski evimin bir deposu vardi orda biz su kucuk nem toplayan kutulardan kullaniyorduk onlar bile iyi kotu is yapiyordu bence nem makinasi sizi epey kurtarir su durumda. bir de kontrol altinda tutmak icin nem olcer almanizi tavsiye ederim, kucuk bebek diyorsunuz hasta diyorsunuz allah korusun
Ne tarz acaba bunu arastirabilirim var yakinlarimizda o yalitim urunleri satan bi yer bugun cikarsam sorucam inss tsk ederimizolasyon saglayan sivilar var diye biliyorumama bilgim.cok az.
insaatlara malzeme.saglayan bi toptanci ile gorusseniz yol.gosterebilir. yani oype.mahalle arasinda kendi bilgisiype.yapan degil de yeni mallari takip.eden biri ile
Evinizi kiraya verip denk bi kiraya geçemez misiniz? Hem mobilya yenileme masrafından kurtulup birikim yaparsınız o arada
[/QUOTE Malesef oturacak kiracida ayni derten muzdarip olunca daha cok sorun cikacak baskalariyla ugrasmaya basliyacagim bu kez de...
Yani aslında ne gerekli olduğunu biliyorsunuz farklı birşey yok zatenher sene boya badana yapiyoruz icten straforu alt komsu denedi onlarada da tekrarladi mantolama konusunda tereddutlerimiz var komsu bu ev yapilirken mantolama yapmadan once sıva yapmadilar dedi bu sene tekrar evin butun etrafini yaptirmayi dusunuyoruz..
Sizce oyle olabilir ama az once bi arkadas farkli bi urunden bahsetti gidip onu arastiracagim oldugum durumda olsaniz boyle dusunmezdiniz benceYani aslında ne gerekli olduğunu biliyorsunuz farklı birşey yok zaten![]()
Olduğunuz durumun kat ve kat daha kötüsünde kaldım çocukken emin olabilirsinizSizce oyle olabilir ama az once bi arkadas farkli bi urunden bahsetti gidip onu arastiracagim oldugum durumda olsaniz boyle dusunmezdiniz bence![]()