Rüya meselesi kızlar lütfen bir bakın

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
Kızlar ben artık deli dehşet sacma sapan rüyalarımdan bıktım ...
Sürekli ama sürekli aynı koşturmaca içindeyim ya savaşın icindeyim ya kavganın ya kovalamacanın gun içinde haberleri cok izliyorum ondan mı etkileniyorum acaba ?? Bi çözümü olan varmı uyku kalitem cok düştü sürekli rüya kabus görmekten deliricem kendimi sıkıyorum birde ellerimi açamıyorum sabah kalktıgımda kasılıp kalmışlar birde rüyalarının anlamına inanır mısınız ? Cok fazla şey görüyorum ama bilemıyorum..

Haberleri izlediğim dönemde bende kendimi hep savaşlarda görürüdüm izlemeyi bıraktığım gibi kesildi

Ben de 2 gündür rüyamda 3 harflilerle ilgili görüyorum onlardan kaçıyorum falan. Aklıma bile getirmiyorum halbuki. Nerden çıkıyor bilmem

Canım benim de çok olurdu öncelikle haber izlemeyi bıraktım çok hassasım herşeyden etkileniyorum farketmeden bile rüyalarıma giriyor bence biraz bırak memleket gündemini Bide denk gelmişti işten ayrılmıştım o dönem iyice rahatladım fark etmeden birçok strese maruz kalıyoruz aslında

haberleri izlemeyi birakirsaniz duzelir bende oyleydim
hatta evde bur valizi acil durum cantasi yapmistim hep odamin kapisinin arkasinda dururdu
baktin is kotuye gidiyo once cantayi kaldirdim sonra haberleri

Psikologa bir danisin bence. Elleri sıkarak uyaniyor diye bir arkadasa antidrpresan vermislerdi. Pek normal degil sanirim. Imkaniniz varsa danisin yoksa stres atmaya calisin derim.

Ben de aynı durumdayım.
Bazen öyle alakasız ve saçma rüyalar görüyorum ki, bilinçaltım resmen çöp.
Hep huzursuz rüyalar görüyorum, dinlenemeden uyanıyorum.

Cok etkileniyorsunuz demek ki bazi seylerden , bir sure haber izlemeyin , okumayin , bakin bakalim azalacak mi ruyalar

Bir de yatmadan once youtube da uykuyla ilgili olumlama videolari izleyin , ben cok faydasini gordum

Gunluk rutininiz cok kosturmaliysa ondan olabilir.Bu aralar kafaniz fazla doluysa,endiseliyseniz buda etki eder.Haber falan da izlemeyin bu aralar,laf olsun diye bazen internetten haber sitelerine falan bakiyorum o kadar...ucuncu sayfa haberlerden,cinayetlerden,magazinden,kendilerini bile yonetemeyen siyasetcilerin sacma sapan haberlerinden gina geldi bana.

Ben de belli aralıklarla aynı Rüyalari veya aynı mekanlsri goruyorum... Genelde orman içinde iki katlı bir ev. Konak gibi. Kapısını acıyorum uzuuuuun bir koridor ve bir sürü kapı. Oraya yerlesiyoruz ve muhakkak bir odası ölü yıkama yeri için kullanılan bir yer oluyor. Yani zamaninda güya gasilhane olarak kullanılmış. Rüyamda koridorda ki her odayı kullanıyorum ama o ölü yıkamak için kullanılmış olan odayı kilitli tutuyorum ve korkuyorum. Birkaç gün sonra da yine aynı yeri görüyorum ama ev yıkılmış güya ben de diyorum eskiden burada bizim evimiz vardı, ya da yine yıkılmış yerine yeni bir bina yapılıyor oluyor ve ben insallah bu binada ölü yıkama yeri olmaz Diyorum. yani bu yılda en az iki kere gördüğüm rüya dizisi. İlginç ama aralarında bir iki gun oluyor genelde... Önce eve yeni taşınmış oluyoruz sonraki günlerden birinde ev bizim eski evimiz oluyor... Çok garip çok enteresan. Sebebini çözemiyorum ama tıpkı senin rüyaların gibi, bilinç altımizda olan şeyleri beynimiz bize sunuyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…