- 4 Kasım 2010
- 57
- 0
- 96
- Konu Sahibi local_shoper
-
bu rüya bana bi uyarı gibi geldi.
hayatında biri varsa ona ya da çevresindeki insanlara dikkat et hatta özellikle çevresindekiler gibi geldi bana, iftira, karalama gibi şeylere maruz kalabilirsin
yoksa da hayatına girecek kişilere dikkat et derim
benden bu kadar:)
canım erkek arkadaşın veya görüştügün biri varsa dikkat et kesinlikle yada tanışıcagın biri olucak ! rüyalar herzaman işarettir
Rüya yorumcusu degilim ama kan rüyayı bozar derler yani rüyanda gördügün olayların gerçekleşmesini bozar yani engeller derler.
benim bildiğim kadarıyla da kan rüyayı bozar o rüya yorumlanmaz anlamsızdır derler, belki bir korkunuz var evlilikle ilgili bu sebepten böyle bir rüya görmüş olabilirsiniz, her şeyin hayırlısı :)
bana rüyanız bıraz bılıncaltı gıbı geldı . ama sunu soyleyebılırım bu bılıncaltı ıse gecmıste yasadıgınız ılıskıde evlılık beklerken husranla sonuclanması, gelınlık ve kan deyınce cok ozur dılerım aklıma kızlık zarı vs geldı aklınıza bu tarz seylerı takıyorsanız bılıncaltı ondan kaynaklanabılır bunu gormenız ama bılncaltında boyle bırsey yoksa yınede uyarı gıbı dusunuyorum dıkkat etmenızı gelınlık hayalınızın hatalarınızla bozulabılecegı anlamına gelıyor kan ruyayı bozar zaten sonunda da oyle gormussunuz.. tabı bu benım nacızhane yorumum:)
Evli olduğun kişilerin ortak özelliği var mı? Belki de eşinin değişmesini istediğin yanlarını, o kişilerde görüyorsun. Örneğin rüyanda evli olduğun kişilerin hepsi -örnek vermem gerekirse- titiz insanlarsa, eşinin pasaklı oluşundan dolayı bilinçaltın isyan ediyor olabilir.yha bende rüyamda hep eşimle değil de başkalarıyla evli olduğumu görüyorum en az haftada 2 kere görürüm bu çesşit rüyaları 1.5 yıldır...anlam veremedim gitti...herhangi bi sorun da yok evliliğimde ...nazar değmesin herşey çok iyi ...yorumlayabilen varmı bunu:26:
Rüyalar, gün içinde gördüklerimizden izler taşır. Onları çıkarttığımızda geriye kalanlar, bize mesajlardır. Beyin muhteşem bir organ ve çok güçlü. Bazı şeyleri öngörebiliyor, hissedebiliyor. Bunu ister olağanüstü bir yetenek olarak görün, ister beynin başarabildiği sıradan bir görev gibi, fark etmez.Ben dün burda eski arkadaşlarını arayan bir konuyu görmüşdum ve biraz göz atmisdim. Gece rüyamda etkisinde kalmışımki, eski sınıf arkadaslarımı gördüm:d
Bilemeyeceğim bu rüyalar dogrumudur yoksa değilmi.. Bence pek ciddiye almamak gerekiyor..
Evli olduğun kişilerin ortak özelliği var mı? Belki de eşinin değişmesini istediğin yanlarını, o kişilerde görüyorsun. Örneğin rüyanda evli olduğun kişilerin hepsi -örnek vermem gerekirse- titiz insanlarsa, eşinin pasaklı oluşundan dolayı bilinçaltın isyan ediyor olabilir.
yok canım yha çoğunlıukla tanımadığım kişilerle evli oluyorum :26: eşimi gördüm zaman ise rüyamda hep evlenmek üzere olduğumuzu görüyorum ... garip :44:
yok canım yha çoğunlıukla tanımadığım kişilerle evli oluyorum :26: eşimi gördüm zaman ise rüyamda hep evlenmek üzere olduğumuzu görüyorum ... garip :44:
Rüyaların şeytani mi yoksa rahmani olduğunu çoğu zaman bilemeyiz
Her rüya da anlatılmaz
İyi veya kötü bir rüya gördüğünüzde akan suya anlatın ve hayırlara yazılmasını isteyin
Ama illa bir yorum yapmak gerekirse
Ki az çok anlarım yorumlamaktan
Çevrenizden biri sizin düşmanınız ve kötü şeyler düşünmüş
Ama kan rüyayı bozmuş buda demek oluyor ki size zarar veremeyecek
Son olarak rüyaların ilk yorumlayanı çok önemlidir
Bu yüzden salih bir kişi olduğundan emin olduğunuz kişiye anlatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?