- 4 Kasım 2010
- 57
- 0
- 96
- Konu Sahibi local_shoper
-
Cok tesekkurler evet kesinlikle her ruya kisiye gore farkli seyler ifade ediyor cok haklisiniz keske birazcik yorumlama kabiliyetim olsa kendime ne ifade ettigini anlayabilsem,sadece su aralar nelerden etkilendiysem onlara yorabiliyorum anca :))). Cok tesekkurler yorum icin.Benim tarottan bile iyi olduğum tek konudur rüya yorumlamak. Çünkü rüyada görülen her şeyin, o kişiye göre yorumlanmasını sağlarım. Rüya tabiri kitaplarını açıp anlam aramakla yorum yapılmaz. Rüyanda deniz görürsün, millet "Ahhh deniz berekettir, murattır, süperdir" falan der. Ama rüyasında gören kişi için, deniz olumlu duygular hissettirmeyen bir olgu olabilir. Küçüklüğünde denizde boğulma tehlikesi geçirmiş biri, rüyasında deniz gördüğünde hala bu korku dolu anları bilinçaltında taşıyorsa, o kişiye yorum olarak "bilinçaltının huzursuzluk yaşadığı bir durum var." denir.
Senin rüyana gelince... Sen kendin yorumlayacaksın bunu. Gelinlik senin için ne çağrıştırır? Rüyamda huzursuzluk hissetmedim diyorsun, gördüğün kötü imgelerin hiçbiri bilinçaltı için uyarı sinyali veren mesajlar değiller. Ayrıca kan görmenin rüyayı iptal etmesi durumu da yoktur, kan bile bilinçaltımızın bize verdiği bir işaret olabilir.
Kanın büyük kısmının çıkıp bir kısmının kalması, bana bitirmen gereken ama yarım kalan bir işin olduğunu çağrıştırdı. Gelinlik, büyük ihtimalle evliliğini işaret ediyor ama senin için masumiyet gibi bir anlama geliyorsa, bir çocuğu da simgeliyor olabilir.
Tabiki de bilincli olarak yaptigim birsey olmadi ama bilmeyerek de dusunuyorum ama aklima gelmiyorRüya yorumlari ile cok ilgilenen biriyimdir.
Rüya yorumlamak cok önemli birseydir.
Ilk olarak hayra yorumlanmalidir.
Sizin rüyaniza gelirsek, Bu günlerde bilerek yada bilmeyerek birinin hakkina girdiniz mi? ( Hakka girecekde olabilirsiniz?
Aslinda önemsemediginiz kücük birseyde olabilir bu.
Eger böyle bir hakka girme durumu varsa, siz farketmesenizde vicdanen rahatsizsiniz.
Icinizi rahatlatmak isteyeceksiniz, yada birsekilde rahatlatiyorsunuz ama hak yerini bulmamis.
Tabiki de bilincli olarak yaptigim birsey olmadi ama bilmeyerek de dusunuyorum ama aklima gelmiyorinsallah kimseyi uzmemisimdir bilmeden :18: Tesekkurler yorum icin,hepsini dusunuyorum,yorumluyorum.
Illaki olmus birsey olmayabilir, olacak birseyde olabilir.
Ayrica bazi arkadaslar kan rüyayi bozar demisler.
Görülen kan rüyayi bozmaz.
Bu rüyadada üzerinizdeki kan sizin kaniniz ise, birileri sizin hakkiniza giriyor ( dedikodunuzu ediyorlar) yok eder baskasinin kani ise siz birinin hakkina giriyorsunuz ( birinin dedikodusunu yapmakta buna dahildir)
Yani üzerinize bulasan kan insan hakkidir.
Eski sevgilini çok masum duygularla sevmişsin.
Şimdilerde ise kafandan atmış değilsin onu.
O senin masumiyetinin hakkını verememiş. Seni üzmüş.
Eğer onu kafandan atabilirsen, k, atacaksın , önün çok açık, çok güzel ve saf bir aşk duyacağın başka biri olacak, ayrıca huzur bulacaksın tamamen.
canım rüya gördüğünde yaptığın ilk yorum doğrudur. yada ilk yorumu kime yaptırdısan. o yüzden gördüğün her rüyayı herkese anlatma güzel düşün güzel olsun.
Benim tarottan bile iyi olduğum tek konudur rüya yorumlamak. Çünkü rüyada görülen her şeyin, o kişiye göre yorumlanmasını sağlarım. Rüya tabiri kitaplarını açıp anlam aramakla yorum yapılmaz. Rüyanda deniz görürsün, millet "Ahhh deniz berekettir, murattır, süperdir" falan der. Ama rüyasında gören kişi için, deniz olumlu duygular hissettirmeyen bir olgu olabilir. Küçüklüğünde denizde boğulma tehlikesi geçirmiş biri, rüyasında deniz gördüğünde hala bu korku dolu anları bilinçaltında taşıyorsa, o kişiye yorum olarak "bilinçaltının huzursuzluk yaşadığı bir durum var." denir.
Senin rüyana gelince... Sen kendin yorumlayacaksın bunu. Gelinlik senin için ne çağrıştırır? Rüyamda huzursuzluk hissetmedim diyorsun, gördüğün kötü imgelerin hiçbiri bilinçaltı için uyarı sinyali veren mesajlar değiller. Ayrıca kan görmenin rüyayı iptal etmesi durumu da yoktur, kan bile bilinçaltımızın bize verdiği bir işaret olabilir.
Kanın büyük kısmının çıkıp bir kısmının kalması, bana bitirmen gereken ama yarım kalan bir işin olduğunu çağrıştırdı. Gelinlik, büyük ihtimalle evliliğini işaret ediyor ama senin için masumiyet gibi bir anlama geliyorsa, bir çocuğu da simgeliyor olabilir.
Rüyanızı yorumlamamı istiyorsanız özelden mesaj olarak yazın, rüyalar ulu orta yazılmamalı.benimde rüyamı yorumlarmısınız rica etsem?
Ruya yorumu lutfeennnn acıl- temız kalplilik boyle bırsey ıste
Kızlar ben krıtık bır durumdayım 3 senelık bı ılıskım cok ama cok kotu bur sekılde bıttı 2 gun oldu. Bu ruyayı asıl arkadasım gormus genelde hep ruyaları cıkmıstır hele bana hep cıkar, ısın ılgınc yanı bu ayrılık gerceklesırken ve bız kavga ederken o uyuyormus ve ruyasında da aynı sekılde kavga edıp ayrıldıgımızı goruyo olması ve zaten uyandıgında benım cagrımı gormus telınde ben onu aramıstım hıcbır seyden haberı yoktu. Ruyaya gecıyım, benım kendı evımdeymısız yatak odamın balkon camının onunde tartısıyormusuz , sevgılım beyaz tısort gıyıyormus ondan once ıse kavganın baslangıc sebebı onun ıcıo olmasıymıs ben kızıyormusum ona gene mı ıcıosun dıe sonra eskı erkek arkadasımın ısmını ortaya atıomusum oda gene sen nıye ısmını gecırıyosun falan dıyıyomus ne karsılastırma yapıosun dıe kızıp evden cıkıp gıdıyormus.( daha once hıc boyle bır tartısmamız olmadı bole bısey asla yapmam) nolur yorumlayabılır mısınız ben sadece burda balkon unun ne anlama geldıgıne baktım zaten ayrılık demekmıs bu kadar tutmasına sok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?