Rüya Yorumları Rüyada paralel evren görmek...

fairymoon

Memento mori 🌛🧚🏻‍♀️🌞
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
343
194
28
Merhaba herkese. Uzatmadan direkt rüyamı anlatayım.

Aslında 2 rüya görüyorum sık sık, ve genelde aynı rüyaya kaldığım yerden devam ediyorum... Rüyama gelecek olursam:

Ben rüyamda oturduğum mahalleyi, sokağı çok daha değişik bir halde görüyorum. Sanki bir paralel evrendeydim, insanlar falan, her şey aynıydı ama dizaynlar farklıydı.

Rüyamda ise; normalde evimiz cadde üzerindedir. Ancak bu cadde, dümdüz bir cadde normalde. Ama gördüğüm rüyada caddenin, evimizin önünde(ilerisinde) kalan kısmı düz ancak ardinda (berisinde) kalan kısmı yokuş halinde. Ama bu yokuş birden diklesmiyor. Gittikce diklesiyor ve sonunda baya sarp bir yokuş oluyor.

Rüyamda genelde bu yokuşta pazar kurulduğunu görüyorum. Önceden gördüğüm rüyalarda bu pazardaki kitap satan bir adamın raflarından kitap bakıp, kitap aldığımı ve kitabı alırken de pazarlık yaptığımı görmüştüm. Başka bir gece, ikinci kere aynı pazar yerini rüyamda gördüğümde ise, bu sefer de kaldığım yerden devam edip (yani önceki rüyayı hatırlayıp) bu sefer de bir tezgahtan sevdiğim bir markadan kozmetik alışverişi yaptığımı gördüm.

Ve dahası, pazarın arka sokakları, eskiden yaşadığım başka bir şehirdeki bir mahallenin sokaklarına benziyor. Ve hatırladığım kadarıyla bazı sokaklar, bu başka şehirde olan mahallenin sokaklarına çıkıyor, yani biraz kombine bir rüya görüyorum. Ancak ben her seferinde şimdi yaşadığım şehirdeki evime gidiyorum, bir sekilde...

Ara ara görürüm bu rüyayı. Hatta önceden gördüğüm rüyada yaptığım aktiviteyi, bir sonraki rüyada kaldığım yeri hatırlayarak ve rüyaya kaldığım yerden devam ederek görüyorum. Enterasan bir sekilde..


Arada bir bu rüyayı gorsem de, gene bu mantıkla gördüğüm ikinci bir rüya daha var.

İkinci rüyam ise, böyle kumlu bir yol. Hani böyle yola asfalt dokulmediginde yollar kumlu kumlu olur ya, öyle bir yol. Köy yolu gibi.
Gördüğüm yer, sapa bir yer. Arada bazı tamirciler gördüğümü hatırlıyorum sanki, araba tamircileri. Onları geçince, okul gibi bir bina da gördüğümü hatirliyorum. Lise ve ilkokul gibi bir binaydı sanki. Onları geçince de bir alışveriş mağazasına çıkıyor yol. Böyle 2-3 katlı büyük bir bina. Oraya girince huzurlu hissettiğimi hatırlıyorum. Ama bu yol, sanki seneler önce Antalya'da yaşarken, okula gittiğim zamanlardaki yolu anımsatıyor bana.

Rüyalara dair dikkatimi çeken tek ayrıntı, sanki uyuyarak rüyaya daldığımda rüyaya kaldığım yerden devam ediyormuşum ve rüyada bizzat 2. Bir paralel evrende yasıyormuşum hissi. Uyanana kadar da gerçek olmadığını anlamıyorum.

Sizce bu rüyaları görmenin altında yatan neden, ne olabilir? Şimdiden teşekkürler 😇
 
Daha bir ciddi düşünürsen bir değişim olmuş yada olmaya başlamış farklı
Vallahi pek de bir degisim yok hayatimda.
Örnekler vereyim hatta. 2 senedir is arıyorum ama bulamiyorum mesela. Market haricinde evden çıkmıyorum. Arada yuruyus yapmak icin, o da hava guzelse. Kariyer ve gunluk yasamim böyle. Ask hayatim zaten hic olmadi. 🤷🏻‍♀️ rutin gidiyor hayat yani.
Bu ruyayi son 6 aydır falan gormeye basliyorum, tas catlasa.
Belki de olacaktir. Bilmiyorum.

Normalde ruyanin tabiri nedir, bir bilginiz var saniyorsam. 🤔
 
Vallahi pek de bir degisim yok hayatimda.
Örnekler vereyim hatta. 2 senedir is arıyorum ama bulamiyorum mesela. Market haricinde evden çıkmıyorum. Arada yuruyus yapmak icin, o da hava guzelse. Kariyer ve gunluk yasamim böyle. Ask hayatim zaten hic olmadi. 🤷🏻‍♀️ rutin gidiyor hayat yani.
Bu ruyayi son 6 aydır falan gormeye basliyorum, tas catlasa.
Belki de olacaktir. Bilmiyorum.

Normalde ruyanin tabiri nedir, bir bilginiz var saniyorsam. 🤔
Rüyanızı yorumlayayım elimden geldiğince fairymoon fairymoon 😊 üstteki üyenin de yazdığı gibi, bu rüya hayatınızda gerçekleşecek değişimlerin habercisidir. Nasıl böyle bir çıkarımda bulunduğumu sorarsanız; ben de sizin gibi iş arayışındayken şöyle bir rüya görmüştüm: Her iki yanı orman olan bir yerden geçiyorum ama yolun her iki yanında da kaza mı desem, yol çalışması mı desem var ben tam ortadayım ve nasıl çıkacağımı bilmiyorum. Nasıl çıkacağım ben buradan diye kara kara düşünürken annem önümden kapı gibi bir şey açıyor ve ben çıkıyorum. Bu rüyadan kısa bir süre sonra iş bulmuştum. Sizin rüyanız da bana yıllar önce gördüğüm rüyayı hatırlattı. Yokuş, değişimin habercisidir ve 3 vakte kadar sevindirici bir haber almanız an meselesi 🤗🤗🤗
 
eski bir flört yada eski bir tanışla alakalı bir değişm olacağına ve hayatınızda .. ayrıca her zaman ilginizi çekmeyen ama bu rüyaların arkasından sonra ilginizin artığı bir konu ve bu konudan dolayı düşüncelerinizle alakalı rüyalar size ayna gibi göstermez kendilerini sizin bir mana cıkarmanızı bekler
 
X