(Rüyam) Anneme bişey mi olacak yoksa?

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.389
3.516
133
merhaba kalp yetmezliği var anneciğimin buna bağlı olarak yüzde 80 90 dolaşım bozuklugu oldu.bacaklarda yaralar aylardır ugraşıyıruz.Diyabet oldugu için iyleşmedi.dolaşım stentle açıldı.ama ayaklar iyleşmedi ki kalbe sıra gelsin.85 yaşında gibi hareketleri.tek evladıyım kahroluyorum.Rüyamda bir falcı ölüm geride bırakacaksın dedi bana.Anneme mi bişey olacak nedir??kalbim sıkışıyor sabahtan beri??

Allah hayırlara getirsin kötü rüyaları bilmeden yormamak gerekir Allah korusun doğru çıkar

Kendinizi böyle şeylere kodlamayın kötü rüyadır deyip geçin aklınıza getirip üzmeyin kendinizi Allah şifa versin

Geçmiş olsun annenize Allah acil şifalar versin
Rüya sonuçta çok üstüne durmayın derim
Bende rüyamda deprem oluyormuş kaçamıyormuşuz hayr olsun inşallah dedim

Rüyalar günlük hayatta %0,1 ihtimallede %100 ihtimallede olacakları beynin işlemesidir.

Çoğumuz ailemizinden birini maalesef rüyada görüyoruz. Özellikle hastaysa falan direk beyin önceden hazırlık yapıyor ihtimallere.

Yani rüyalar haberci falan değildir. Palavra

Milyonda bir ihtimale bile hazırlık yapmasıdır beynin.

Bazende günlük bilgiler rüyada yansır.

Aynı gün içinde ölüm kelimesi ve aile bireyinin hastalığı beynin işlerken bağlayarak işleyebiliyor.

Misal korku filmini işlerken içine aile bireylerini katarak işliyor.

Önemli şeyleri birbirine bağlayarak kaydettiği çok oluyor

Allah hayir etsin. Allah tüm hastalarımıza şifalar versin inşallah kafanıza takip vesvese yapmayın. Ama hic ölmeyecek gibi yasamanizda olmaz. Allah sirali ölüm versin

Bir bardak suya anlatıp rüyanızı bir çiçeğin dibine dökün, rabbim güzelliklere çıkar diyerek..
Rüyalara her zaman itibar edilmez, zaten anneniz rahatsızmış muhtemelen bu vesvese ile yaşıyorsunuz bu da rüyanıza yansımış.
Bu tür rüyalarda suya anlatılır 11 ihlas okunur ve hayra, güzele çıksın denip su ayak basılmayacak bir yere dökülür.

Rabbim annenize şifa versin.

Canim rüyalar bizim bütün gün düsündügümüz olaylarin yansimasi veya bilincaltinda kendimize bile itiraf edemedigimiz olaylar gece rüyamiza giriyor

Babamin ölecegi mesela bana hic ayan olmadi cünkü gayet saglikliydi ama hasta olsaydi sanirim kafaya taka taka bende rüyamda görürdüm

Allah uzun ömür versin ama Ölüm de hayatin bir parcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…