- 2 Şubat 2017
- 3.389
- 3.516
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Kendinizi böyle şeylere kodlamayın kötü rüyadır deyip geçin aklınıza getirip üzmeyin kendinizi Allah şifa versinmerhaba kalp yetmezliği var anneciğimin buna bağlı olarak yüzde 80 90 dolaşım bozuklugu oldu.bacaklarda yaralar aylardır ugraşıyıruz.Diyabet oldugu için iyleşmedi.dolaşım stentle açıldı.ama ayaklar iyleşmedi ki kalbe sıra gelsin.85 yaşında gibi hareketleri.tek evladıyım kahroluyorum.Rüyamda bir falcı ölüm geride bırakacaksın dedi bana.Anneme mi bişey olacak nedir??kalbim sıkışıyor sabahtan beri??
rüyamda dedim falcıya inanmıyorum zatenFalcı mı?
Şaka mı yapıyorsunuz?
Falcıya inanan var mı hâla bu devirde?
amin haklısınız vesvese oldu ister istemezKendinizi böyle şeylere kodlamayın kötü rüyadır deyip geçin aklınıza getirip üzmeyin kendinizi Allah şifa versin
amin allah korusun haklsınız hala etkisindeyim.Kendinizi böyle şeylere kodlamayın kötü rüyadır deyip geçin aklınıza getirip üzmeyin kendinizi Allah şifa versin
aklıma envai çeşit şey geldi allah muafazaAllah hayırlara getirsin kötü rüyaları bilmeden yormamak gerekir Allah korusun doğru çıkar
Allah korusun inşallah anneciğiniz en kısa sürede sağlığına kavuşuraklıma envai çeşit şey geldi allah muafaza
Yani gerçek falcı değil de rüya falcısı tutturabilir diyorsunuz?rüyamda dedim falcıya inanmıyorum zaten
Rüyanızı yakınlarınıza da pek anlatmayın herkes kendine göre yorumluyor çünkü bu sebeple çogu rüya çıkıyoramin allah korusun haklsınız hala etkisindeyim.
Rüya da falci görmüsFalcı mı?
Şaka mı yapıyorsunuz?
Falcıya inanan var mı hâla bu devirde?
Ya siz neyi sorguluyorsunuz kadin korkmus rüya görmüs annesi hasta korkuyorYani gerçek falcı değil de rüya falcısı tutturabilir diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?