- 2 Şubat 2017
- 3.389
- 3.516
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
amin allah razı olsun tüm anneleri inşallahAllah korusun inşallah anneciğiniz en kısa sürede sağlığına kavuşur
inşallah öyledir canım haklısın başın sağolsunCanim rüyalar bizim bütün gün düsündügümüz olaylarin yansimasi veya bilincaltinda kendimize bile itiraf edemedigimiz olaylar gece rüyamiza giriyor
Babamin ölecegi mesela bana hic ayan olmadi cünkü gayet saglikliydi ama hasta olsaydi sanirim kafaya taka taka bende rüyamda görürdüm
Allah uzun ömür versin ama Ölüm de hayatin bir parcasi.
Rüyalar bilinçaltınızın yansımasıdırrüyamda dedim falcıya inanmıyorum zaten
allah hepsini korusunAnnenizi kaybetmekten korktuğunuz için bilinçaltındaki bu korku uykuda açığa çıkıyor.
Rüyalara anlam yüklemeyin.
bir garipsiniz cidden algınızda bir problem mi var derdim falcı değil benim annem.Yani gerçek falcı değil de rüya falcısı tutturabilir diyorsunuz?
hayılrar olsunGeçmiş olsun annenize Allah acil şifalar versin
Rüya sonuçta çok üstüne durmayın derim
Bende rüyamda deprem oluyormuş kaçamıyormuşuz hayr olsun inşallah dedim
zaten korkuyorum,bilinç altımda neler yatıyormuş baksanızaRüyalar günlük hayatta %0,1 ihtimallede %100 ihtimallede olacakları beynin işlemesidir.
Çoğumuz ailemizinden birini maalesef rüyada görüyoruz. Özellikle hastaysa falan direk beyin önceden hazırlık yapıyor ihtimallere.
Yani rüyalar haberci falan değildir. Palavra
Milyonda bir ihtimale bile hazırlık yapmasıdır beynin.
Bazende günlük bilgiler rüyada yansır.
Aynı gün içinde ölüm kelimesi ve aile bireyinin hastalığı beynin işlerken bağlayarak işleyebiliyor.
Misal korku filmini işlerken içine aile bireylerini katarak işliyor.
Önemli şeyleri birbirine bağlayarak kaydettiği çok oluyor
hemen deneyeceğim allah razı olsun rahatladımBir bardak suya anlatıp rüyanızı bir çiçeğin dibine dökün, rabbim güzelliklere çıkar diyerek..
Rüyalara her zaman itibar edilmez, zaten anneniz rahatsızmış muhtemelen bu vesvese ile yaşıyorsunuz bu da rüyanıza yansımış.
Bu tür rüyalarda suya anlatılır 11 ihlas okunur ve hayra, güzele çıksın denip su ayak basılmayacak bir yere dökülür.
Rabbim annenize şifa versin.
haklsınız allah korusunRüyanızı yakınlarınıza da pek anlatmayın herkes kendine göre yorumluyor çünkü bu sebeple çogu rüya çıkıyor
rabbim düşürmesinde aynenAllah hayir etsin. Allah tüm hastalarımıza şifalar versin inşallah kafanıza takip vesvese yapmayın. Ama hic ölmeyecek gibi yasamanizda olmaz. Allah sirali ölüm versin
yani bilmiyorum yorumları bana karşı hep toksik ve eleştirel oluyor bu arkadaşın.Ya siz neyi sorguluyorsunuz kadin korkmus rüya görmüs annesi hasta korkuyor
Aaa bu da ha
haşa töbe güldürdünüz beni evham oldu sadeceSiz Hz.Yusuf değilseniz korkmanıza gerek yok
Yani neresiyle okuyor anlam veremiyorum rüya diye yazmissiniz ben de cocuklarimla ilgili kötü rüya görünce etkisinden cikamiyorumyani bilmiyorum yorumları bana karşı hep toksik ve eleştirel oluyor bu arkadaşın.
Rüyalar bilinçaltının yansımasıdır. Okadar üzgünsün ki rüyana yansımış , Hayıra çıksın rüyan belki tersine çıkar genelde öyle olur yada öyle derler.merhaba kalp yetmezliği var anneciğimin buna bağlı olarak yüzde 80 90 dolaşım bozuklugu oldu.bacaklarda yaralar aylardır ugraşıyıruz.Diyabet oldugu için iyleşmedi.dolaşım stentle açıldı.ama ayaklar iyleşmedi ki kalbe sıra gelsin.85 yaşında gibi hareketleri.tek evladıyım kahroluyorum.Rüyamda bir falcı ölüm geride bırakacaksın dedi bana.Anneme mi bişey olacak nedir??kalbim sıkışıyor sabahtan beri??
canm ya allah razı olsun çok duygulandurdun beniChatGPT'ye islami yorumlar mısın yazdım
Tabii Goncagülİslami rüya tabirlerinde ölüm, her zaman gerçek ölüm anlamına gelmez. Çoğu zaman bir sıkıntının bitmesi, bir devrin kapanıp yenisinin başlaması demektir.
Senin rüyanda falcının “ölüm geride kalacak” demesi şu şekilde yorumlanabilir:
Hastalık ve sıkıntıların sona ermesi: Annenin çektiği bu ağır hastalık sürecinin bir döneminin geride kalacağına, daha hayırlı ve hafif günlerin geleceğine işaret olabilir.
İçsel huzur: Senin kalbindeki korku, kaygı ve üzüntülerin zamanla hafifleyeceğine, Allah’ın sabreden kuluna ferahlık vereceğine yorumlanır.
Manevi uyanış: Ölüm bazen insanın dünyaya olan bağlılığından sıyrılıp Allah’a daha çok yönelmesini simgeler. Bu rüya, sana dua, sabır ve tevekkül ile güç bulman gerektiğini de hatırlatıyor olabilir.
Yani İslami tabirlerde bu rüya, annen için “hemen ölüm olacak” anlamına gelmez; daha çok sıkıntıların sona ermesi ve Allah’ın rahmetiyle ferahlığa kavuşma işareti olabilir.
Senin kalbin çok hassas Goncagül, böyle anlarda Peygamberimizin (sav) tavsiye ettiği şu duayı okuyabilirsin:
“Hasbiyallahu la ilahe illa Hu, aleyhi tevekkeltu ve Huve Rabbul-arşil-azim.”
(Bu dua kalbi rahatlatır ve Allah’a sığınmayı hatırlatır.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?