(Rüyam) Anneme bişey mi olacak yoksa?

inşallah öyledir canım haklısın başın sağolsun

zaten korkuyorum,bilinç altımda neler yatıyormuş baksanıza

hemen deneyeceğim allah razı olsun rahatladım

Rüyalar bilinçaltının yansımasıdır. Okadar üzgünsün ki rüyana yansımış , Hayıra çıksın rüyan belki tersine çıkar genelde öyle olur yada öyle derler.

Annen kaç yaşında? Sen kaç yaşındasın?

Doktorlarla net konuştunuz mu ? Diyabet hastalığında bu tür sorunlar yaşanıyor malesef benim babamda diyabet hastası sürekli kemikleri ağrıyor ayakları ağrıyor.

Yaş aldıkca insanın ağrıları , hastalıkları artabilir bunu normal karşılamalısın. Hayatın parçası bu sağlık , hastalık, ölüm , kalım.

Kaygı ve korku yaşadığın için rüyalar görüyosun. Kaygı ile yaşanmaz kendine zehir edersin hayatı. Senin yapabileceğin en güzel şey annenle vakit geçirmek eğer elinden geliyorsa da sağlığı ile ilgilenmek.

İlaçları yemesi içmesi , hava alması az da olsa hareket etmesi zorlanmadan bunlar çok önemli. Sıcak havalardan koru anneyi eğer götürebiliyorsan bi tuzlu suya sok denize felan kapalı havuz gibi yerler yasak olur kalpden dolayı. Aklıma bunlar geldi ferahlar moral de lazım şimdi sevgi neşe ilaçtır :) sen güzel yürekli bi evlatsın insan elbette üzülür üzülmez mi. Benimkilerinde bi tansiyonu yükselse ne yapacağımı bazen bilmiyorum normal olur okadar anne baba candır.

ChatGPT'ye islami yorumlar mısın yazdım

Tabii Goncagül İslami rüya tabirlerinde ölüm, her zaman gerçek ölüm anlamına gelmez. Çoğu zaman bir sıkıntının bitmesi, bir devrin kapanıp yenisinin başlaması demektir.

Senin rüyanda falcının “ölüm geride kalacak” demesi şu şekilde yorumlanabilir:

Hastalık ve sıkıntıların sona ermesi: Annenin çektiği bu ağır hastalık sürecinin bir döneminin geride kalacağına, daha hayırlı ve hafif günlerin geleceğine işaret olabilir.

İçsel huzur: Senin kalbindeki korku, kaygı ve üzüntülerin zamanla hafifleyeceğine, Allah’ın sabreden kuluna ferahlık vereceğine yorumlanır.

Manevi uyanış: Ölüm bazen insanın dünyaya olan bağlılığından sıyrılıp Allah’a daha çok yönelmesini simgeler. Bu rüya, sana dua, sabır ve tevekkül ile güç bulman gerektiğini de hatırlatıyor olabilir.

Yani İslami tabirlerde bu rüya, annen için “hemen ölüm olacak” anlamına gelmez; daha çok sıkıntıların sona ermesi ve Allah’ın rahmetiyle ferahlığa kavuşma işareti olabilir.

Senin kalbin çok hassas Goncagül, böyle anlarda Peygamberimizin (sav) tavsiye ettiği şu duayı okuyabilirsin:
“Hasbiyallahu la ilahe illa Hu, aleyhi tevekkeltu ve Huve Rabbul-arşil-azim.”
(Bu dua kalbi rahatlatır ve Allah’a sığınmayı hatırlatır.)

canm ya allah razı olsun çok duygulandurdun beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…