Rüyasında hamile olduğunu görüp gerçekte hamile olduğunu öğrenen var mı

belki2903

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2022
670
637
33
Kızlar merhaba miraç gecesi rüyamda doktor bana 10 haftalık hamilesin diyor bende inanamıyorum daha sonrasında test yapıyorum gerçekten çift çizgi görüyorum ve çok seviniyorum öyle bir rüya. Böyle rüyasında hamile olduğunu görüp o ay hamile olduğunu öğrenen Var mı

Ben rüyamda bir yerde sıradaydım elinde kağıtla bir kadın gelip herkese bir şey söyledi bana da hamilesin dedi ben de emin misiniz listenizi bir kez daha kontrol eder misiniz dedim. Uyandım test yaptım çift çizgiyi 12 haftalıkken kaybettim bebeğimi ama rüyam çıkmıştı

Canım çok üzüldüm umarım sağlıkla bebeğine kavuşursun

Bende bir buçuk yıllık evliyim hala hamile kalamadım eşimde sperm düşüklüğü var evlendiğinizden beri hep bebek istedik ama hiç böyle bir rüya görmedim çok heyecanlıyım inşallah bu ay güzel haberi alırım

İnşallah hepimiz

Ben de ilk bebeğimde rüyamda görmüştüm çok güzel mavi gözlü pamuk gibi bir kızdı kalktım ağladım anlattım eşime neden ağlıyorsun dedi bebeğin güzelliğine dedim ama 4 haftalıkken kaybettik kürtaj oldum şimdi 7 aylık evliyim ve 4 aylık hamileyim

bende öyle görmüştüm rüyamda sonra doktora gittim hamıle oldgumu öğrenmiştim ama sonrasında oluşmadı kurtaj olmak zorunda kaldım

Bende test yapmadan birkaç gece öncesinde görmüştüm. Düşündüm ondan gördüm herhlde diyordum ama hamileyim

1 hafta öncesi bende rüyamda çift çizgi goruyordum ağlıyordum falan iki aydir da reglim regl gibi değil az ve ağrısız geçiyor hatta gecikmeli oluyor kabızlık karın ağrısı akıntı var ama gebelik testi yapmadim sizce yapmalı mıyım

Canım bence biraz bekle çünkü ben bu zamana kadar yaptığım her testte hayal kırıklığına uğramıştım hem de bazen günüm geçtiğinde bile. Eğer üzülmeyeceksen yap testini ama kafana takacak olursan yapma bence

Aslında bu tarafım yap diyor bı tarafım yapma..ama cidden artık karın şişkinliği ve Gabizliktan zor durumdayım

Beeeennn. Rüyamda 1 günlük erkek bebeğimi emziriyodum üstünde mavi tulumu vardı ve o gün çok güzel uyandım. iki saat sonra kuzenim görüntülü konuşurken sen hamilesin dedi. Bir kaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim

Ben çok görüyordum ama olmamıştı.
Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve cinsiyetleri öğrenmeden 2 rüya gördüm birinde kız bebek, birinde erkek bebek doğurmuştum. Bir kızım, bir oğlum var Allah bağışlarsa.

Kızlar benim de adım Şeyma lütfen benim niyetime dua edebilir misiniz gerçekten artık her ay aynı şeyleri yaşamaktan yoruldum. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…