- 28 Ocak 2023
- 823
- En iyi cevaplar
- 1
- 284
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O halde bat günün yakındı rüyanı gördüğündeTam da hatırlamıyorum açıkçası. Hamile olduğumu görüp uyanmış ve direk test yapmıştım. Pozitifti. :)
Evet evet zaten şüpheleniyordum aslında. Ama maaaalesef ki düşük yaptığım bir gebelik oldu. 3 yıl önceydi. Sonrasında sağlıklı bir gebeliğim oldu ve bebeğim benimle şükürler olsun.O halde bat günün yakındı rüyanı gördüğünde![]()
Canım inşallah regli olmazsın da burdan mutlu haberini alırız benim 10 gün var daha kendimi zor tutuyorum biliyorum varsa bile çok erken olduğu için çıkmaz o yüzden zamana bıraktımİki gündür rüyamda test yaptigimi goruyorum ve aninda cift cizgi oluyor.. bata 2 gun kaldi olmazsam eger test yapacağım
Kesinlikle onceden yapma ya. Hayal kırıklığı yaratabiliyorCanım inşallah regli olmazsın da burdan mutlu haberini alırız benim 10 gün var daha kendimi zor tutuyorum biliyorum varsa bile çok erken olduğu için çıkmaz o yüzden zamana bıraktım
Çok sevindimEvet evet zaten şüpheleniyordum aslında. Ama maaaalesef ki düşük yaptığım bir gebelik oldu. 3 yıl önceydi. Sonrasında sağlıklı bir gebeliğim oldu ve bebeğim benimle şükürler olsun.
Yaa benim bugune kadar bel agrim yoktu su an asiri belim agriyor bata 2 gun kaldiKızlar bende bir hafta önce rüyamda sol göğsümden süt aktigini ve Bir bebek emzirdigimi gördüm. Adetim 2 gün gecikti. Ve ben kız bebeğine hamile olduğumu hissediyorum. Nedendir bilmiyorum ama çok kuvvetli bir his. 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o zamanda erkek hissetmiştim . Bu arada 7 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti. Doktorum biraz daha bekleyip testi tekrarlamami soyledi. Göğsüm çok hassas belim çok ağrıyor birde aşırı susuyorum bu belirtilerim ilk gebeliğimde de bu sekildeydi. Ama ya nasip. Siz ne yorumlsrsiniz rüyamı?
Benimde yaklaşık 5 gündür belim ağrıyor. Yani yoğun bir şekilde iş yapmıyorum ama ağrıyor. İnşallah güzel haber veririz birbirimizeYaa benim bugune kadar bel agrim yoktu su an asiri belim agriyor bata 2 gun kaldi
İnşaAllahhBenimde yaklaşık 5 gündür belim ağrıyor. Yani yoğun bir şekilde iş yapmıyorum ama ağrıyor. İnşallah güzel haber veririz birbirimize
MaşallahBen hamilelik+cinsiyet görüyorum.![]()
Kesinlikle onceden yapma ya. Hayal kırıklığı yaratabiliyor
Canım inşallah rüyanı hayra yoralım hayır çıksın. Çok güzel bir rüya görmüşsün regli tarihin ne zamanKızlar bende bir hafta önce rüyamda sol göğsümden süt aktigini ve Bir bebek emzirdigimi gördüm. Adetim 2 gün gecikti. Ve ben kız bebeğine hamile olduğumu hissediyorum. Nedendir bilmiyorum ama çok kuvvetli bir his. 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o zamanda erkek hissetmiştim . Bu arada 7 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti. Doktorum biraz daha bekleyip testi tekrarlamami soyledi. Göğsüm çok hassas belim çok ağrıyor birde aşırı susuyorum bu belirtilerim ilk gebeliğimde de bu sekildeydi. Ama ya nasip. Siz ne yorumlsrsiniz rüyamı?
Canım bence yap testini normal kasetlerden yap varsa inşallah çıkar zatenCanım inşallah rüyanı hayra yoralım hayır çıksın. Çok güzel bir rüya görmüşsün regli tarihin ne zaman
Ne zamandan bu yana düşünüyorsunuz bebeğiYaa benim bugune kadar bel agrim yoktu su an asiri belim agriyor bata 2 gun kaldi
İnşallah bebeğin seninledirBen hamilelik+cinsiyet görüyorum.![]()
Bundan önceki gebeliğim sağlıksızdı, kürtajla sonuçlandı. Ama onu da rüyamda görmüştüm. Bu seferkinde hamilelik beklentim bile yokken -o ay sadece bir korunmasız ilişki olmuştu, o da riskin en az olduğu gündü- direkt kız bebeğim olduğunu görmüştüm. Onun üzerine günü gelmeden test yaptım. Size de nasip olur inşallah.İnşallah bebeğin seninledir![]()
Ben rüyamda kendimi 3.üz gebe olarak görmüştüm Rüya mı Google'a yazdığım zaman uzun zamandır beklenen müjdeli haberi alacaksınız diye okudum sonrasında abimin eşi ve teyzem hamile olduğunu öğrendim bakalım inşallah Üçüncü kişi de benimdir adet tarihimi bekliyorum şu anKızlar merhaba miraç gecesi rüyamda doktor bana 10 haftalık hamilesin diyor bende inanamıyorum daha sonrasında test yapıyorum gerçekten çift çizgi görüyorum ve çok seviniyorum öyle bir rüya. Böyle rüyasında hamile olduğunu görüp o ay hamile olduğunu öğrenen Var mı
İnşallah canım tez zamanda nasip ederBundan önceki gebeliğim sağlıksızdı, kürtajla sonuçlandı. Ama onu da rüyamda görmüştüm. Bu seferkinde hamilelik beklentim bile yokken -o ay sadece bir korunmasız ilişki olmuştu, o da riskin en az olduğu gündü- direkt kız bebeğim olduğunu görmüştüm. Onun üzerine günü gelmeden test yaptım. Size de nasip olur inşallah.![]()
İnşallah sensindir diğer kişi evet Google da eğer evliyse hamilelik yazıyor çoğu kişide buna şahit olmuş bizde yaşarız aynı duyguları umarımBen rüyamda kendimi 3.üz gebe olarak görmüştüm Rüya mı Google'a yazdığım zaman uzun zamandır beklenen müjdeli haberi alacaksınız diye okudum sonrasında abimin eşi ve teyzem hamile olduğunu öğrendim bakalım inşallah Üçüncü kişi de benimdir adet tarihimi bekliyorum şu an