Rüyasında hamile olduğunu görüp gerçekte hamile olduğunu öğrenen var mı

Kizlar bişey soracağım adetime üç gün var elimde test yok merak içindeyim ovulasyon testi ile öğrenebilir miyim bilgisi olan var mı ve kesin sonuç veriyor mu
Ya kimi insan ovulasyonla öğreniyor ama adet gününde yapıyorlar heralde

Bende ovulasyon kullandım çip li gibi hissediyom kendimi 😂 sabah gittim 90 liraya 6 gün önceden görülen testten aldım çıkmadı paraya içim gitti . Sonra gittim kaset test aldım hadi dedim bı umut , ışığa tuttum çıkınca ay aldimi beni bı heycan . Kanitlamaliydim . Açtım içini bı baktim çizgi değilmiş . Çıkıntısı imiş testin . 🙁😒 Çok zor beklemek 😂😂
Ahhaah kıyamam pahalıdaa

Bende ovulasyon kullandım çip li gibi hissediyom kendimi 😂 sabah gittim 90 liraya 6 gün önceden görülen testten aldım çıkmadı paraya içim gitti . Sonra gittim kaset test aldım hadi dedim bı umut , ışığa tuttum çıkınca ay aldimi beni bı heycan . Kanitlamaliydim . Açtım içini bı baktim çizgi değilmiş . Çıkıntısı imiş testin . 🙁😒 Çok zor beklemek 😂😂
Ben de yarın almayı düşünüyordum ama biraz pahalıymış ha bilsem hamileyim belirtilerim var hiç acımam ama bu ay güzel biter inşallah 😘

Merhaba Kızlar,

Geçen hafta Pazartesiyi Salıya bağlayan gece rüyamda erken gebelik testi yaptığımı çizginin kopkoyu olduğunu gördüm hatta rüyada inanamayıp testi 2-3 defa kontrol ettim rüya bu galiba dedim olamaz hamile olamam dedim.
Bugün yani dün geceyi salıya bağlayan gece tam bir hafta ara ile yine hamilelik testi yaptığımı gördüm yine pozitifti.
Geçen hafta Cumadan beri de sırt ağrım çok fazla yakı yaptım geçti ama yine başladı. Cumartesi kasık ağrım oldu gün boyu(iş yapmıştım çünkü temizlik) gecesinde sanki sol kasığımda pıt pıt atan bişi vardı(damar atması gibi) ama ertesi gün geçmiş ara ara ağrı girip gitmişti. Şuan kasık ağrım yok sadece sırt ağrım var.Adetime 3 gün kaldı test yapamıyorum. korkuyorum...
Belki görmezsiniz yazdığımı ama içimi dökmek istedim...

Back
X