Rüyasında hamile olduğunu görüp gerçekte hamile olduğunu öğrenen var mı

☺️☺️ hiç saçma gelmiyor canım insan hissediyor ya da eşlerimiz farkediyor bende çok kendim hissettim zaten istiyorduk çocuk rabbim nasip etti sağlıcakla kucağımızıda alırız inşallah 🥰 sorma ah onları gördükçe nasıl kötü oldum hele şu dönemde duygularımız çok yoğunken her gün ağladım artık kötü oldum eşim kapattı televizyonu kanamam oldu doktora gittim acilden doktorda izin vermedi dikkat etmen gerek dedi
Aaa dikkat et canım kendine

Ben bu son on gün içinde üç kere rüyamda çocuğum olduğunu gördüm. İlki erkek küçük bir çocuktu.
İkincisi dünya tatlısı bir kızdı.
Sonra da yetişkin bir erkeğin bana anne dediğini, boyumdan büyük bir erkeği kucağımda taşıdığımı gördüm. O da rüyamda çocuğumdu.
Ama hamile olarak görmedim kendimi hiç.
Bu rüyalar neden oldu bilmiyorum ama çok etkisinde kaldığım da doğru.
Hiç çocuğum yok, çok istiyorum ama yok.

Merhaba yumurtlama ne zamandi acaba ve beklenen adet günü☺️
Merhaba
Canım resimde görüldüğü şekilde yumurtlama takibi yapıyordum değerlendirdim 18 Kasım beklenen adet tarihimde ben 4 gün önce öğrendim battan

Eklentiler

• F5F302E4-87AC-49E1-9C08-16D4A866C18C.webp
    F5F302E4-87AC-49E1-9C08-16D4A866C18C.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 141
Merhaba
Canım resimde görüldüğü şekilde yumurtlama takibi yapıyordum değerlendirdim 18 Kasım beklenen adet tarihimde ben 4 gün önce öğrendim battan
Ovulasyon testleri 27 Kasım yazıyor ovulasyonla mi öğrendiniz acaba

Canım hamileyim şuan 13 haftalık o ilk öğrendiğim test bata 4 gün varken ☺️
Canımm kusura bakma 😂 ben buralarda daha yeniyim bi de çok fazla mesaj var ondan karıştırdım ben bir arakadaşımız vardı kayınvalidesi gittikten sonra test yapcam dedi o sandım galibası 😂

Tam da hatırlamıyorum açıkçası. Hamile olduğumu görüp uyanmış ve direk test yapmıştım. Pozitifti. :)
Canım dün gece bende ikiz erkek bebegimi emziriyodum bizdede eşimde de ikizi olan yok senin adetin gecince mi test yapmıştın ? Benim daha 6 gün var da

Canım dün gece bende ikiz erkek bebegimi emziriyodum bizdede eşimde de ikizi olan yok senin adetin gecince mi test yapmıştın ? Benim daha 6 gün var da
Umarım rüyan gerçek oluurr🙏 bende bir günlük bebeğimi emziriyodum üstünde mavi tulumu vardı ve bir kaç gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim

Ay biz seninle aynımiyiz 😍😍 hadi bakalım neler olcak bacım 🙃 belirtilerin neler ?
Aşırı kasık batması çiş sorunsalı yemek yeme isteği. Ama bugün iştahsızlık ve çok fazla sırt ağrım vardı. İlkinde ne belirti olduysa yine oluyor. Bu ay ovulasyon kullandım o yüzden umutluyum Allah'ın izniyle

Aşırı kasık batması çiş sorunsalı yemek yeme isteği. Ama bugün iştahsızlık ve çok fazla sırt ağrım vardı. İlkinde ne belirti olduysa yine oluyor. Bu ay ovulasyon kullandım o yüzden umutluyum Allah'ın izniyle
Bende ovulasyon kullandım çip li gibi hissediyom kendimi 😂 sabah gittim 90 liraya 6 gün önceden görülen testten aldım çıkmadı paraya içim gitti . Sonra gittim kaset test aldım hadi dedim bı umut , ışığa tuttum çıkınca ay aldimi beni bı heycan . Kanitlamaliydim . Açtım içini bı baktim çizgi değilmiş . Çıkıntısı imiş testin . 🙁😒 Çok zor beklemek 😂😂

Kizlar bişey soracağım adetime üç gün var elimde test yok merak içindeyim ovulasyon testi ile öğrenebilir miyim bilgisi olan var mı ve kesin sonuç veriyor mu

Back
X