- 26 Kasım 2022
- 670
- 637
- 33
Yaa resmen buradayım diyor bence testisini yap daha sonrasında hemen kan testi ver inşallah bebeğin seninledirCanım 4 gün vardı bata benim ilk öğrendiğim test bu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa resmen buradayım diyor bence testisini yap daha sonrasında hemen kan testi ver inşallah bebeğin seninledirCanım 4 gün vardı bata benim ilk öğrendiğim test bu![]()
Aaa dikkat et canım kendinehiç saçma gelmiyor canım insan hissediyor ya da eşlerimiz farkediyor bende çok kendim hissettim zaten istiyorduk çocuk rabbim nasip etti sağlıcakla kucağımızıda alırız inşallah
sorma ah onları gördükçe nasıl kötü oldum hele şu dönemde duygularımız çok yoğunken her gün ağladım artık kötü oldum eşim kapattı televizyonu kanamam oldu doktora gittim acilden doktorda izin vermedi dikkat etmen gerek dedi
Canım hamileyim şuan 13 haftalık o ilk öğrendiğim test bata 4 gün varkenYaa resmen buradayım diyor bence testisini yap daha sonrasında hemen kan testi ver inşallah bebeğin seninledir![]()
Ediyorum canım artık bebeğimi düşünmek zorundayımAaa dikkat et canım kendine
Merhaba yumurtlama ne zamandi acaba ve beklenen adet günüCanım 4 gün vardı bata benim ilk öğrendiğim test bu![]()
MerhabaMerhaba yumurtlama ne zamandi acaba ve beklenen adet günü![]()
Ovulasyon testleri 27 Kasım yazıyor ovulasyonla mi öğrendiniz acabaMerhaba
Canım resimde görüldüğü şekilde yumurtlama takibi yapıyordum değerlendirdim 18 Kasım beklenen adet tarihimde ben 4 gün önce öğrendim battan
Canımm kusura bakmaCanım hamileyim şuan 13 haftalık o ilk öğrendiğim test bata 4 gün varken![]()
Hayır ovulasyon testiyle öğrenmedim gebelik testiyle öğrendim orada yumurtlama olduğu için o şekilde çıkmışOvulasyon testleri 27 Kasım yazıyor ovulasyonla mi öğrendiniz acaba
Önemli değil canımCanımm kusura bakmaben buralarda daha yeniyim bi de çok fazla mesaj var ondan karıştırdım ben bir arakadaşımız vardı kayınvalidesi gittikten sonra test yapcam dedi o sandım galibası
![]()
HamileyimCanım inşallah regli olmazsın da burdan mutlu haberini alırız benim 10 gün var daha kendimi zor tutuyorum biliyorum varsa bile çok erken olduğu için çıkmaz o yüzden zamana bıraktım
Canım dün gece bende ikiz erkek bebegimi emziriyodum bizdede eşimde de ikizi olan yok senin adetin gecince mi test yapmıştın ? Benim daha 6 gün var daTam da hatırlamıyorum açıkçası. Hamile olduğumu görüp uyanmış ve direk test yapmıştım. Pozitifti. :)
Umarım rüyan gerçek oluurrCanım dün gece bende ikiz erkek bebegimi emziriyodum bizdede eşimde de ikizi olan yok senin adetin gecince mi test yapmıştın ? Benim daha 6 gün var da
Birkaç gün beklemek çok zooor daha çok varUmarım rüyan gerçek oluurrbende bir günlük bebeğimi emziriyodum üstünde mavi tulumu vardı ve bir kaç gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim
Benimde 6 gün var her gün dur bugün yapma yarın yaparsın diyorum kendi kendimeBirkaç gün beklemek çok zooor daha çok var![]()
Ay biz seninle aynımiyizBenimde 6 gün var her gün dur bugün yapma yarın yaparsın diyorum kendi kendimeamaa hissediyorum olucak ilk heyecanım tutunamadı bana kürtaj oldum inşallah bu ikinci bekleyişim olucak
Aşırı kasık batması çiş sorunsalı yemek yeme isteği. Ama bugün iştahsızlık ve çok fazla sırt ağrım vardı. İlkinde ne belirti olduysa yine oluyor. Bu ay ovulasyon kullandım o yüzden umutluyum Allah'ın izniyleAy biz seninle aynımiyizhadi bakalım neler olcak bacım
belirtilerin neler ?
Bende ovulasyon kullandım çip li gibi hissediyom kendimiAşırı kasık batması çiş sorunsalı yemek yeme isteği. Ama bugün iştahsızlık ve çok fazla sırt ağrım vardı. İlkinde ne belirti olduysa yine oluyor. Bu ay ovulasyon kullandım o yüzden umutluyum Allah'ın izniyle