canim ben bir turlu olmadim demissin de kac aydir deniyorsun? bence coook gencsin. ve inan insan bir sureden sonra onemsememeye basliyor. ben 7. ayimda artik sallamistim. yani olursa oljuyor olmazsa olmjuyor. gebelik belirtilerine hic itibar etmiyorum cunku bende hic belirti olmamisit. dis gebelik oldu tupum alindi ama hic moralim bozuk degil. Allah kimlere veriyor. bize mi vermeyecek? insallah en kisa zamanda tum isteyenler anne oluruz. tabi hayirlisi ile,.
kizlar gecen hafda ,ruya görmusdum burdada anlatmisdim sizlere hatirlarsaniz,gece uyumadan önce Allahima dua edttim Allahim EGER HAMILEYSEM ,ne olur ruyamda bana yada esime gösderin die,ruyamda genc bir adam senin misafirin geldi dedi bana,ve bir hafda sonra yani bugun test yapdim ve cift cizgi yani hamileyim kizlar darisi tum isdeyenlere,,,
bende ruyamda göğüs gordum bıde baktımkı kız çocuğu demek 2 gun sonra hamıle olduğumu ögrendım bakalım daha 2,5 aylık hamıleyım kız olduğuda cıkarsa ruyam tam cıkms olacak
ben bu gece ruyamda bir arkadasimin evindeyiz. o arkadasim ikiz kiz bebeklerine hamile su an. tuvaletlerinden istakoz cikmis. (ne alaka!!!) istakoz geri girmete calisiyor tuvalete ama bir turlu kiramiyor kapak varmis.
sonra kus haline geliyor ve arkadasimla esinin basinin arkasindaki duvara konuyor. bakiyorum masmavi bir kus. (istakoz gitti kus geldi) sonra geliyor kus benim omzuma konuyor. ama kusun uzun kuyrugu olan cinstenmis. bizim kusun kuyrugu yoluk yoluktu.
muradina ermek demekmis. kusun gelip konmasi. Allah im hayirleara erdir yarabbim. hayirlisi ile muradimi ver. Tum isteyenlerinkini ver.
bir de ben hep baklava goruyorum ruyalarimda ne alakaysa. bu gece yine bir tepsi baklavayi firina verdim. yemiyorum. firina veriyorum...
hayirlisi...
Çok teşekkür ederim canım inan içimi rahatlattın.Ben 3 aydır korunmuyorum.Eylulde evliliğimizin 3. yılı bitecek.Bu zamana kadar çocuk istemedik.Ama beni çevreden çok korkutuyorlar Uzun zaman çocuk yapmazsam uzun bire çocuğum olmazmış bu laflar beni çok korkutuyor.Ben doğum kontrol haplarıyla korunmadım.Eşim korundu.O yüzden o kdar uzamaz diye düşünüyorum.Ama görümcem ve kaynanam beni çok korkutuyor.Onlar bulafları söylemeyene kadar ben çok rahattım.İlk denememizde olmadı.Ben de görümceme bu ay istedik ama olmadı.Allah yazgısını başka zamana yazmış dedim. O da bana tabi yat yat uzunca süre yattın 3 yıl oldu az mı artık çocuğun çok uzun bi zaman olmaz belki dehiç olmaz diyince dünyam altüst oldu.Ablam doktordur ona sordum saçmalama dedi.Ama bu laflar hala kulaklarımda çok korkuyorum kızlar.Böyle şeyler doğru olamaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?