Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

Çok teşekkür ederim canım inan içimi rahatlattın.Ben 3 aydır korunmuyorum.Eylulde evliliğimizin 3. yılı bitecek.Bu zamana kadar çocuk istemedik.Ama beni çevreden çok korkutuyorlar Uzun zaman çocuk yapmazsam uzun bire çocuğum olmazmış bu laflar beni çok korkutuyor.Ben doğum kontrol haplarıyla korunmadım.Eşim korundu.O yüzden o kdar uzamaz diye düşünüyorum.Ama görümcem ve kaynanam beni çok korkutuyor.Onlar bulafları söylemeyene kadar ben çok rahattım.İlk denememizde olmadı.Ben de görümceme bu ay istedik ama olmadı.Allah yazgısını başka zamana yazmış dedim. O da bana tabi yat yat uzunca süre yattın 3 yıl oldu az mı artık çocuğun çok uzun bi zaman olmaz belki dehiç olmaz diyince dünyam altüst oldu.Ablam doktordur ona sordum saçmalama dedi.Ama bu laflar hala kulaklarımda çok korkuyorum kızlar.Böyle şeyler doğru olamaz değil mi?

kizlar gecen hafda ,ruya görmusdum burdada anlatmisdim sizlere hatirlarsaniz,gece uyumadan önce Allahima dua edttim Allahim EGER HAMILEYSEM ,ne olur ruyamda bana yada esime gösderin die,ruyamda genc bir adam senin misafirin geldi dedi bana,ve bir hafda sonra yani bugun test yapdim ve cift cizgi yani hamileyim kizlar darisi tum isdeyenlere,,,

arkadaşlar rüyalarınızın bazılarını okudum çok hoşuma gitti bence hepiniz çoooooook temiz kalpli insanlarsınız bu arada ben de bi rüyamı anlatayım dedim ben de sağ göğsümü açmışım bebeğimi emziriyorum ve biraz zayıf bir bebekti 2 kere gördüm biri zayıf birinin kilosu iyiydi.bu ay gördümmmmmmmm siz de benim için dua edin olurmu????? bu ay en azındanhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5

Kızlar merhaba. Dün gece çok ilginç bi rüya gördüm. Rüya tabirlerinden bakıyım dedim ama ne yazacağımı bilemedim. Rüyamda bizim balkona güvercinler yumurtlamış. Sonra ben o yumurtalara bakarken yumurtalardan biri çatlıyor ve içinden bi maymun yavrusu çıkıyor ve ben bütün gece maymun'un altını bağlamaya çalışıyorum. Ama maymun bi hareketli bi hareketli ki görmeniz lazım. Bütün ev çiş kaka içinde kalıyor ben de kendi kendime bi maymunun bile altını bağlayamıyorum çocuğum olsa ona nasıl bakıcam diye kızıp duruyorum. Rüya tabirlerine bakıyım dedim bilemedim, güvercin mi yazsam, maymun mu yazsam, alt bağlamak mı yazsam!!!

Canım inan senin adına çok sevindim.O çift çizgiyi görmek nasıl bir duygu aceba?Canım sen kaç aydır istiyordun?İnşalah bebeğini kucağına sağ sağlim alırsın.Bizlere de dua et.Benim bir bebeğe çok ihtiyacım var.Psikolojim bozuldu artık.

bende ruyamda göğüs gordum bıde baktımkı kız çocuğu demek 2 gun sonra hamıle olduğumu ögrendım bakalım daha 2,5 aylık hamıleyım kız olduğuda cıkarsa ruyam tam cıkms olacak

bende ruyamda göğüs gordum bıde baktımkı kız çocuğu demek 2 gun sonra hamıle olduğumu ögrendım bakalım daha 2,5 aylık hamıleyım kız olduğuda cıkarsa ruyam tam cıkms olacak

nasıl göğüs gördün canım benim anlatsana benimkine benziyomu acaba????:jeyyar::jeyyar:

:roflol::roflol:Allah seni güldürsün....

ben nısan boyunca ruyamda bebek arabası veıkızler gordum.mayısın 5 tes pozıtıv cıhdı.hamıle olduqumu bıldıkden sonra ruyamda altın kolyeler gordum ve ruyamın anlamı oglan cocugunaymıs. bebısım oglandı.ama ılk ruyanı kocamın enıstesı (halasının kocası)gormusdu.babamı (kayınpederım) ruyasında kucaqında bebekle gormusdu(babam rahmete getmıs).ruyasını bıze anlatdı ve bakarsınız bebeyınız olacaq dedı.Allahın ıznıyle butun guzel ruyalar gercek olsun.

Ben de rüyamda doğurdum.O acıyı hissettim.Kızım olmuştu.Bana gülümsüyordu. gecedir üst üste rüyamda kız çocuğu görüyoprum.İkisinin de gözleri çok güzel.Ama ben maalesef hamile falan değilim. aydır uğraşıyoruz olmuyor.Dikkat ettim yumurtlama zamanını hep atlamışız bunun bi etkisi olur mu aceba?

Aysimacim hay Allah. ben de seni bu kadar umutsuz gorunce dedim senelerdir olmuyor heralde. canim 3 ay dedigin nedir ki? dur bakalim. dusunsene tupn bebek yonteminde ne yapliliyor? kadinin yumurtasi alinip erkegin de en saglanm spermi secilip tupte dolleniyor ve kadinin rahmine yerlestiriliyor direkt. yani hazir... ama ne oluyor tutmuyor? yaniiii tutmayacagi varsa tutmuyor. demek istedigim biraz kismet isi. rahat ol demesi kolay biluyorum cok zor ama ne bakiyorsun sen gorumcenle kayinvalidene. onlar cok cocuk istedigi icin boyle diyordur. de ki bir daha derlerse lutfen boyle konusmayin. ben de istiyorum ama beni strese sokarsaniz olacagi varsa da olmaz. bak ne diyecem. hani stres diyorlar ya o su sekilde etkili. nasil progesteron var ostrojen var salgilaniyor. stres hormoinlari var. mesela biri kortizon yanilmiyorsam. stres yapiyorsan o da salgilaniyor ve vucudunun tum kimyasi bozuluyor. ph bozuluyor. yumurta dollense bile tutunamiyor. sperm varsa ph degistigi icin yasayamiyor. yani siz yumurtlama zamani vs dinlemeyin. zaten diyor ki uzun sure bebek icin ugrasmis jkisiler en interfil yani en verimsiz -kisir- oldugunuz zamanda bile deneyin. her 3 gunde dene. sonra 2 gunde dene. esin genc saglikliysa 1.5 gunde hatta yumurtlama zamani gunde bir dene.

sonrasi Allah tan. kendine is bul. tuttu mu deme. zaten tuut mu diye kara kara dusununce tutmuyor. tutmussa ne guzel. tutmammissa denemeye devam du bakalim bismillah 3 ay olmus.

ya bu arada bana gene guleceksiniz ama ben aklimi baklavalarla bozdum. Ruyamda Tanju colak ile oturuyoruz:) diyorum ki ben baklava alacam. boyle serbetli serbetli baklavalardan satin aliyorum. bana da al diyor amaq ona almayi unutuyorum.:)

baklavalari yemedim bu sefer ama icimde kaldi:) boyle nar gibi kizarmislardi:)

ya baklavalarla bozdum hadi hayirlisi...

Ben de Geçen hafta bu günlerde rüyamda kanda gebelik testi yaptırdığımı değerimin 200 küsür çıktığını gördüm. 2-3 gün sonra kandan b-hcg baktırdığımda sonucum 235 çıktı.

arkadaşlar bende rüyamde hamile olduğumu grdüm ama diş doktorunayım bana bir iğne yapıyor hamile olduğumu söylediğimde bebek öldü artık diyor.aynı ay sevdiğim bi arkadaşım benia rüyasında görüyor hamile iken.ikizlerim olucakmış hemde.ama ben bu ay adet oldum gene.belki bi dfahaki aya çıkar ne dersiniz

bende rüyasını gördüm ancak düşükle sonuçlandı benim rüyam birazdaha farklıydı babanem bebeğimi getirmişti bembeyaz bi kundakta sarılıydı bu benimmi şidi dediğimde evet senin dedi ama yüzünü göremiyordum babanem göğsüne bastırmıştı çünkü neden yüzünü göstermediğini sorduğumda zaten arkasından ağlayacaksın yüzünü görürsen onu daha çok sevip daha çok ağlayacaksın dedi hakikatende öyle oldu arkasından çok ağladım meleğimin babanemin eteğine yapıştım giderken böle yeni doğum yapmışım zaten rüyamda 3sonra düşük yaptım babanem rahmetli buarada kızlar bana emanet ağlama sakın die kızdı sonraki rüyalarımda ayrıca dün gece baklava yedim kocişten istedim getircek çok tatlıydı

Kibele sana ne kadar teşekkür etsem azdır.Gerçekten içimi çook ama çoooook rahatlattın.Çok saol canım.Allah ne muradın varsa versin.gerçekten iyiki de senin yazdıklarını okumuşum.Birden içimde pozitfi duygular oluştu.değil mi biz inançlı olmalıyız.Rabbim eğer verecekse hiç olmaz mimkün değil dediğimiz anlarda bile verir.İçimi rahat tutacağım.Evet ben çok stres yaptım.Hatta korunmadığımız ilk adetim 5 gün gecikti..gün artık aklıma hiç adet olacağım falan gelmiyordu.Tenefüste lavaboya gittim.Şok oldum beni ağlama tuttu.O gün öğrencilerime ders anlatamadım.Haklarını yedim.Kendim için onların hakkını gasp ettim bunları düşündükçe çok haksız olduğumu hissediyorum.Rabbimin vereceği zamanı bekleyeceğim.eğer o bana hayırlı bir evlat layık görmüşse zamanı gelince olacaktır.Bu yazınla unutmak üzere olduğum bir çok değerleri hatırlattın. şeyiz zamanı değişmezmişoğum,ölüm,nikah.Aslında hiç bir şer bizim elimizde değil.Rabbim ne zamanı takdir etmişse o zaman benim meleğim rahmimde beni bulacaktır.Sana çok teşekkür ederim.İnşallah,bunu çok yürekten istiyorum,en kısa zamanda hamiş olursun da tepsi tepsi baklava yersin.

kizlar yok ku baska ruya goren? ben bugunlerde hic gormuyorum. ama gecen gece yulanlar gordum. buyuk kucuk. dusman demek ama benim kime zararim olur da dusmanim olur ki? Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…