Ya Arkadaşlar Bende Ne Zaman Rüyamda Regl Olsam..gene Regl Oluyorum.. Hamiş Falan Olmuyorum. Bebekde çok Görüyom Emzirirken.. Ama Bilmyorum.. Nasip Artik Bence..ve Hamişde Değilim Yani.. Belkide Kafamiza çok Takiyoz Da Onda.. Ama Ben Artik Relaxim. Takmiyom.ohh Bee Dünya Varmişş:))
canim genelde insanlar tedavileri bittikten sonra hamile kalirlarmis. hadi hayirlisi.
ben bu gece ruyamda bir arkadasimin evindeyiz. o arkadasim ikiz kiz bebeklerine hamile su an. tuvaletlerinden istakoz cikmis. (ne alaka!!!) istakoz geri girmete calisiyor tuvalete ama bir turlu kiramiyor kapak varmis.
sonra kus haline geliyor ve arkadasimla esinin basinin arkasindaki duvara konuyor. bakiyorum masmavi bir kus. (istakoz gitti kus geldi) sonra geliyor kus benim omzuma konuyor. ama kusun uzun kuyrugu olan cinstenmis. bizim kusun kuyrugu yoluk yoluktu.
muradina ermek demekmis. kusun gelip konmasi. Allah im hayirleara erdir yarabbim. hayirlisi ile muradimi ver. Tum isteyenlerinkini ver.
bir de ben hep baklava goruyorum ruyalarimda ne alakaysa. bu gece yine bir tepsi baklavayi firina verdim. yemiyorum. firina veriyorum...
hayirlisi...
Hakikaten ne kadar cok baklava gordun kiz. Bak bu seferki saglam geliyor hee. Birde bakarsin ikiz filan olur:))
Canım çok güzel bir rüya çok yakınlarda hamile kalacaksınz Allah'ın izniyle.İstakozun geri gitmeye çalışması senin ümitlerinin neredeyse kırılma noktasına geldiğini gösterir.Sen tam ümidini yitirdiğin anda rabbim sana çok güzel bir evlat verecek inşallag.Çünkü mavi kuş görmek çok güzeldir.Hele kuyruğu uzun kuş görmek muradının olacağına işarettir.Bebişlerin ikiz olabilirkaydirigubbakcemile5ben bu gece ruyamda bir arkadasimin evindeyiz. o arkadasim ikiz kiz bebeklerine hamile su an. tuvaletlerinden istakoz cikmis. (ne alaka!!!) istakoz geri girmete calisiyor tuvalete ama bir turlu kiramiyor kapak varmis.
sonra kus haline geliyor ve arkadasimla esinin basinin arkasindaki duvara konuyor. bakiyorum masmavi bir kus. (istakoz gitti kus geldi) sonra geliyor kus benim omzuma konuyor. ama kusun uzun kuyrugu olan cinstenmis. bizim kusun kuyrugu yoluk yoluktu.
muradina ermek demekmis. kusun gelip konmasi. Allah im hayirleara erdir yarabbim. hayirlisi ile muradimi ver. Tum isteyenlerinkini ver.
bir de ben hep baklava goruyorum ruyalarimda ne alakaysa. bu gece yine bir tepsi baklavayi firina verdim. yemiyorum. firina veriyorum...
hayirlisi...
inşallah canım inşallah sen hamişsindir.Ben bitürlü olmadım
Canım çok güzel bir rüya çok yakınlarda hamile kalacaksınz Allah'ın izniyle.İstakozun geri gitmeye çalışması senin ümitlerinin neredeyse kırılma noktasına geldiğini gösterir.Sen tam ümidini yitirdiğin anda rabbim sana çok güzel bir evlat verecek inşallag.Çünkü mavi kuş görmek çok güzeldir.Hele kuyruğu uzun kuş görmek muradının olacağına işarettir.Bebişlerin ikiz olabilirkaydirigubbakcemile5
kızlar dün bir arkadaşımın dogumgünü nedeni ile eşimle içkiyi fazla kaçırmışız daha doğrusu fazla değilde bizi çakır keyif etmeye yetti.neyse sonraki aşama malumunuz gece güzel bitti.nasıl uyuduğumuzu bileden uyuya kalmışız.rüyamda bir parkın önünden geçiyorum fakat yanımda eşim değilde hiç tanımadığım bir adam var yürüyoruz.salıncakların önüne geldiğimizde minicik bir kız çocuğu ama nasıl güze nasıl şirin anlatamam size benim bebeklik fotograflarımada benziyor bana anne diyor.ilkinde sağa sola bakıyorum anlamıyoorum bana seslendiğini sonra bir kaç kere daha tekrarlıyor gidiyorum kucağıma alıyorum onu o bana ben ona öyle bir sarılıyoruz ki...o yanımdaki adamda bizi öyle sıcaklıkla izliyor.sonra bebişi alıp hiç tanımadıgım bir eve götürüyorum.orda üstünü falan değiştiriyorum diyorum ki bir yandanda o adama bu gece bu bebişe iyi bakalım herşeyini yapalım yarın gene onu yetimhaneye bırakıcaz falan diyorum.sonra bebekle uyuya kalıyorum ve birden uyanıyorum sabah olmuşşimdi kızlar bu nedemek?ben daha anne olmak için hazır değilim ewet olsa hayır ndemem ama imkanlar hazır olmadan bir çocuk dünyaya getirmek bize göre sorumsuzluk olucagından kocamla biraz daha beklemeye almıştık.birde içkiliyken olunan hamöilelik ne kadar hayırlı olur bilmiyorum lütfen yorumlarınızı bekliyorum...
canim ben daha hamis oldugumu bile bilmiyorum,yanlizca tahmin ediyorum,hem böyle dusunme pozitif dusunki pozitif sonuclar alirisin insallah,Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin...kollarimizi bos cevirmesin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
inşallah canım inşallah sen hamişsindir.Ben bitürlü olmadım
nefisecim seni yakindan takip ediyorum her ay hayal kirikliginla ben de uzuluyorum. insallah bu ay hamis kalirsin ve bu basligi bastan sona okursun da ruyalarin sana daha bir anlamli gelir.
test neden yapmiyorsun? korkunun ecele faydasi yok. varsa emin ol cikar iyi bir test ile. clearblue falan. yoksa da hayilrlisi olsun denemeye devam haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?