Bende evlenmeden bir kac gun once ust yste iki kez benzer ruyalar gormustum birinde hamileydim kiz cocucguna digerinde ise dogurmustum gene kizdi.evlendikten bir ay sonra hamile oldugumu ogrendim bu arada biz testi adetime 3 gun kala yapmistik cikti testte.Ben hep erkek olucak dedim ikizlerim icin esim ise kiz olucak dedi ultrasona girmeden bir hafta ince gene ruyamda iki erkek cocuk gordum ucaktaydi turkiyeye gidiyrduj ikizler sarisinlardi ve bir yasindalardi .esime dedgimde sen erkek istiyorsunda o yuzden oyle goruyorsun demisti ama benim dedigim cikti iki oglum var simdi
arkadaşlar hepinize merhaba ben rüyayı kendim görmedim ama cuma sabahı 7.30 gibi beni bir arkadaşım aradı iyi misin dedi evet dedim gece boyunca seni rüyamda gördüm dedi hamileydin o kadar çok yakışmıştı ki sana çok mutluydun bende mutlu oldum dedi,var mı bir gelişme dedi hayırlara vesile inşallah günüm geçti ama belirtim yok ki dedim o da benim rüyalarım genelde çıkar ya dur bakalım dedi...hayırlısı hala adet olmadım yarın doktora gitmeyi düşünüyorum daha önceden yine gecikmeleirm oldu kist çıkmıştı umarım yine öyle değildir...hepinize iyigeceler...
SELAM KIZLAR GECEN RUYAMDA BALIK YEDIGIMI GÖRMUSDUM RUYAMDA ANLAMINA BAKDIM MULK VE COCUK SAHIBI OLMAYA YORUMLANIYOR ;AY INSALLAH;6 gunum kaldi reglime ...
canim ya sen yakinda basaracaksin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?