ben de bir rüya gördüm.çok garipti ya.hala aklıma geldikçe gülüyorum.rüyamda ben,annem ve eşim üçümüz de hamileyiz.:roflol:
rüyamda eşimin hamile olması hiç garip bir durum gibi gelmiyor.aksine çok normal karşılıyorum ve göbek yarıştırıyorumsırnaşık şey.eşimin göbeği benden daha büyük seninki neden büyük yaa diyorum.bir de ne güzel aile boyu hamileyiz diyorum.
ne anlama geliyosa artık.eşime anlattım o da diyor ki sen hamile kalınca ben de 9 doğurucam.her halde o anlama geliyor diyor.sırnaşık şey
kızlar bu gece ruyamda hamısmısım bı kızım olucakmıs adını merve koyucakmısım ne anlama gelıyo bılen varmı?
kızlar bende rüyamda bir sürü karınca görmüştüm mutfaktaydilar uyandığımda malum olmuş gibi bebişimiz geliyo galiba dedim ve o gün hamile old öğrendim darısı başınıza inş ALLAH iteyen herkese hayırlısı ile hayırlı evlat nasip etsin
kızlar bende rüyamda bir sürü karınca görmüştüm mutfaktaydilar uyandığımda malum olmuş gibi bebişimiz geliyo galiba dedim ve o gün hamile old öğrendim darısı başınıza inş ALLAH iteyen herkese hayırlısı ile hayırlı evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?