Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

ben de bir rüya gördüm.çok garipti ya.hala aklıma geldikçe gülüyorum.rüyamda ben,annem ve eşim üçümüz de hamileyiz.:roflol:
rüyamda eşimin hamile olması hiç garip bir durum gibi gelmiyor.aksine çok normal karşılıyorum ve göbek yarıştırıyorumsırnaşık şey.eşimin göbeği benden daha büyük seninki neden büyük yaa diyorum.bir de ne güzel aile boyu hamileyiz diyorum.
ne anlama geliyosa artık.eşime anlattım o da diyor ki sen hamile kalınca ben de 9 doğurucam.her halde o anlama geliyor diyor.sırnaşık şey
 

esin cok guzel yorumlamis:) hadi hayirlisi. baktin mi ruya tabirlerine...
 
Menzil Gulu arkadasim yasakli. gelse de konussak... bu sabah yazdi bana bu gece beni ruyasinda gormus./ hamileyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm.. diyormusum. insallah yarabbim. yasagi kalkinca kendi de yazar da ben gene de gununu kaydedeyim dedim.
 
arkadaşlar ben bebeğimi kaybettim ama yinede gördüğüm rüyaları yazayım. hamile kalmadan bir kaç ay önce kendimi bir bebek mevlütünde gördüm. başörtülü kadınlar bebek ilahisi söylüyordu. hala melodisi ve sesleri aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor. sonra hep rüyamda adet oluyordum , kıyafetlerime geçiyordu. en sonda, rüyamda Ayetel kürsi, nas, felak ve fatiha suresini arka arkaya okudum. aynı gece rüyamda (ben çok rüya görürüm, film gibi) saçlarımı birisi kısacık kesmiş. ya niye kestin , naaptın diyorum üzülüyorum. ertesi gün tabirlere baktım. o sureleri okumak murada ermeğe, saç kestirmekte hayal kırıklığına delaletmiş. tabi ben kötü olanı hiç düşünmedim. hep muradıma ereceğimi düşündüm. 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. ama 20 gün sonra bebeğimin kalbi durdu. yani hayal kırıklığına uğradım. böylece 2 rüyamda çıkmış oldu. şimdi gördüğüm rüyaların yorumuna bakmak bile istemiyorum malum olacak diye. Allahım hepimize güzel rüyalar gördürsün ve rüyalarımız gerçek olsun , şu mubarek ramazan ayı yüzü suyu hürmetine inşallah.
 
kızlar gördüğünüz rüyalar hayır olsun PEYGAMBER EFENDİMİZİN gördüğü düş olsun..inşallah tez zamnda güzel haberler alırsınız sizler için duacıyım Rabbim yar ve yardımcınız olsun..
 
bende rüyamda bebek gördüm elime bebek verdiler şimdi üçbuçuk haftalık hamileyim darısı bütün isteyenlerin başına
 
kızlar bu gece ruyamda hamısmısım bı kızım olucakmıs adını merve koyucakmısım ne anlama gelıyo bılen varmı?

canim bilincaltinda var mi boyle seyler bilmiyorum. yani ogretilmis bir ruya olabilir. ama insallah ruyan gercvek olur ve bir kizin olur hayirlisi ile.adi da merve olur:)))
 
ya kislar bu gece bir ruya gordum moralim bozuldu. ruyamda yatak odamda yatiyorum uyaniyorum bir bakiyorum. duvarsin yukaridaki kosesinde guvercinler var. bir duru. ama guvercinler pis. yani su sokakta gorduklerimiz gibi. duvara sakiz yapismis. onu cekistirip duruyorlar yemeye calisiyorlar. ben de kovaliyorum ama her taraf sinek. kucuk sineklerden. o kadar ki boyle elimizi ve sallayarak kacirmaya calisiyoruz. pencereden kovaliyoruz.sonra bakiyorum bir tane daha var. o beyaz galiba ama hatirlamiyorum. sonra onu da kovaliyorum kendim.

acaba bir seyi yanlis mi yapiyorum. hani guvercin kus iyi anlama gelir eve gelmesi ama bunlar cok pis isler yapiyorlardi evde hosuma gitmeyecek.

belki de beladan arindim. pis birseylerden kurtardim kendimi. cunku guvercinleri gorunce iyi hissetmedim. ferahlik ve huzur vermediler.
 
arkadaslar hepinize selam bu baslıgı dun buldum
soyleki reglim 6 gun gecmis durumda
gecikmeden once kucagıma bir oglan bebegi veriolar tosun gibi hemde dogar dogmaz diolarki bu mervenin bebegi
mervede benim cok yakın bi arkadasım yaklasık 7-8 ay once dusuk yaptı daha dogrusu testlerde cıkmadı kan testinde degeri 24 cıktı ve o hafta adet oldu. adeti gecikmedende -2 damla acık pembe kan geldi ondan.
simdi benim 3gu once 2 damla lekelenmem oldu dunde test yaptım yurtdısındayım burdaki testler garip cubuk gibi idrara batırıosun cıkıo tek cizgi . sonra testin arkadan bakıorum 2 cizgi onden tek. testin yapıskanlı kagıt bolmesini kaldırdım altından 2. cizgi cıktı ama emin olamadım . bikac test daha yapmm gerek. ayrıcada bir arkadasım yeni dogum yaptı bir baska ruyamdada o kucagımdaydı sut emiodu benden. bir ruyamdada kız kardesimle (hamile kendisi) 2miz torbalarımıza un dolduruyoduk. simdilik bukadar. birde bir arkadasım oda hamile aradı beni dediki gece bir erkek cocukla mujdelenddim ve sana yordum dedi. bilmiyorum bakalım ne olacak. gelismeleri yazıcam.siz ne dusunuyorsunuz
 
canim guzel bir ruya ama dur bakalim hemen cikacak diye bir sey yok. bu basligi bastan sona oku. insanlar ne sekilde ogrenmisler ve ruyalari ile emin olmuslar sasirip kalacaksin.
 
kızlar bende rüyamda bir sürü karınca görmüştüm mutfaktaydilar uyandığımda malum olmuş gibi bebişimiz geliyo galiba dedim ve o gün hamile old öğrendim darısı başınıza inş ALLAH iteyen herkese hayırlısı ile hayırlı evlat nasip etsin
 

canim ya su malum olma isi bize de olsa keske. yani o kada r uzun suredir ugrasiyoruz ki artik hicbir sey malum olmuyor...hep korkuyorum hamislige yormaya...
 
Slm bende dün akşam rüyamda kırmızı gül tomurcukları görfüm henüz açmamaış güldü. Tabiire baktım iyi habere cocuga diyordu bakalım inşallah öyledir diyorum
 

ben de rüyamda karınca gördüm.evin içi kaynıyodu desem yeridir.bu hafta için de de hamile oldugumu gördüm.bakalım reglime bir kaç gün kaldı.ben de insallah sen gibi hamiş olurum hayırlısıyla.:dance:
 
bugece alibabanım ciftligi sarkisini soyluyordum vede ciftlik gbi bir yerdeydim etrafda bir suru dana ve buzagi vardı. buarada ates 37ye fixlendi. gecikmenin 8.gunu sabah yine test yaptım tek cizgi :))
 
Kzilar bende önceki gün rüyamda...
Kucağimda bebeğim var simsiki sarilmişim yüzü örtük ama bebeğime şeytan musallat olmuş... Ondan korumak için sikica sarilarak gatiha ve ihlas surelerini okuyordum .. Tam tamina tekrara tekrar.. şeytan benimle konuşuyordu ama ne dediğini anlamiyordum.. Ben ona firsat vermeden dualari okumaya devam ediyordum...
Tabirine baktim ama dua okumanin çok güzel di ... Ama şeytan a bakmadim...
 
Kizlar alin iste diye diye diye baklava gördürttünüz banada...:))üc bes tepsi baklava vardi ama serbetleri dökülmüs ama üstleri kizarmamisti ne demek acaba??yoksa etkinizde mi kaldimda gördüm bilmiyorumm!!
 
aaa ilginc bir ruya. ben de hep yedim. ama gecenlerde kizartmak icin firina attim. gecenlerde de eve satin aldim.

bak ben yorumlayim. simdi senin rahim olgunlasmis ama cok az kalmis zamaninin gelmesine. bir kizarimlik isi var.. uzerine serbeti dokulurse (spermler) tam olacak. tadindan yiyemeyeceksin:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…