bende rüyasını gördüm ancak düşükle sonuçlandı benim rüyam birazdaha farklıydı babanem bebeğimi getirmişti bembeyaz bi kundakta sarılıydı bu benimmi şidi dediğimde evet senin dedi ama yüzünü göremiyordum babanem göğsüne bastırmıştı çünkü neden yüzünü göstermediğini sorduğumda zaten arkasından ağlayacaksın yüzünü görürsen onu daha çok sevip daha çok ağlayacaksın dedi hakikatende öyle oldu arkasından çok ağladım meleğimin babanemin eteğine yapıştım giderken böle yeni doğum yapmışım zaten rüyamda 3sonra düşük yaptım babanem rahmetli buarada kızlar bana emanet ağlama sakın die kızdı sonraki rüyalarımda ayrıca dün gece baklava yedim kocişten istedim getircek çok tatlıydı
Kibele sana ne kadar teşekkür etsem azdır.Gerçekten içimi çook ama çoooook rahatlattın.Çok saol canım.Allah ne muradın varsa versin.gerçekten iyiki de senin yazdıklarını okumuşum.Birden içimde pozitfi duygular oluştu.değil mi biz inançlı olmalıyız.Rabbim eğer verecekse hiç olmaz mimkün değil dediğimiz anlarda bile verir.İçimi rahat tutacağım.Evet ben çok stres yaptım.Hatta korunmadığımız ilk adetim 5 gün gecikti..gün artık aklıma hiç adet olacağım falan gelmiyordu.Tenefüste lavaboya gittim.Şok oldum beni ağlama tuttu.O gün öğrencilerime ders anlatamadım.Haklarını yedim.Kendim için onların hakkını gasp ettim bunları düşündükçe çok haksız olduğumu hissediyorum.Rabbimin vereceği zamanı bekleyeceğim.eğer o bana hayırlı bir evlat layık görmüşse zamanı gelince olacaktır.Bu yazınla unutmak üzere olduğum bir çok değerleri hatırlattın. şeyiz zamanı değişmezmişoğum,ölüm,nikah.Aslında hiç bir şer bizim elimizde değil.Rabbim ne zamanı takdir etmişse o zaman benim meleğim rahmimde beni bulacaktır.Sana çok teşekkür ederim.İnşallah,bunu çok yürekten istiyorum,en kısa zamanda hamiş olursun da tepsi tepsi baklava yersin.
ya bu arada bana gene guleceksiniz ama ben aklimi baklavalarla bozdum. Ruyamda Tanju colak ile oturuyoruz:) diyorum ki ben baklava alacam. boyle serbetli serbetli baklavalardan satin aliyorum. bana da al diyor amaq ona almayi unutuyorum.:)
baklavalari yemedim bu sefer ama icimde kaldi:) boyle nar gibi kizarmislardi:)
ya baklavalarla bozdum hadi hayirlisi...
Canım kibele senin yazıların çok samimi söylüyorum beni rahatlatıyor.Canım ya çok tuhaf ama ben bu gün yine regl oldum yani ayın 1inde regl olmuştum ama 21inde tekrar oldum.Kahverengi leke geldi pet taktım şimdilik bişey yok yani o leke de kesildi ama olacağım sanırım.Çünkü kasıklarım özellikle de sol kasığım ağrıyor bir de göğüslerim şiş.Ateş gibi.Göğüs uçlarım acıyor.Ama kasıklarım hiç böyle ağrımamıştı.Ben hiç 1 ayda 2 kez adet olmamıştım.Moarlim önce bozuldu sonra senin yazdıkların aklıma geldi her şeyde bir hayır vardır.Doktora gideceğim bakalım ne diyecek.Anormal bir durum var ama ne bakalım.
ne kadar tuhaf...bende hamile olduğumu öğrenmeden önce baklavalarla bozmuştum.tam 3 kere rüyama girdiler.öyle güzeldiler ki anlatamam.o zaman anladım galiba ben hamileyim demiştim.doğru çıktı....
arkadaşlar rüyalarınızın bazılarını okudum çok hoşuma gitti bence hepiniz çoooooook temiz kalpli insanlarsınız bu arada ben de bi rüyamı anlatayım dedim ben de sağ göğsümü açmışım bebeğimi emziriyorum ve biraz zayıf bir bebekti 2 kere gördüm biri zayıf birinin kilosu iyiydi.bu ay gördümmmmmmmm siz de benim için dua edin olurmu????? bu ay en azındanhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5
gozdecim cok guzel bir ruya gormussun. acikcasi ben de bebek istiyorum ama hic oyle bir ruya gormedim. hayirlara nasip olsun insallah. hamis kalirsan buraya yazarsin. acikcasi sonradan okumak guzel oluyor.
Arkadaşlar belki konuyla ilgili olmayabilir ama geçen gün rüyamda regl olduğumu gördüm ve benden bi parçanin geldiğini gördüm güya bu parça rahmimin değişen kabuğuymuy allah hayira çevirsin rüyamla ilgili yorumu olan varmidir acep.....cadiarzucadiarzucadiarzucadiarzucadiarzu
çok sağol canım ama rüyamdaki bebişlerden biri zayıf biri normal kiloluydu bunu anlamadım ikisini değişik zamanlarda ayrı görmüştüm:uhm::uhm::hooray:
canim sana bir sey diyeyim mi? aynen benim yasadiklarimi yasiyorsun. adacayi vs birseyler yeyip iciyor musun? sakin yapma. dengeni duzenini bozma. benim yaptigim en buyuk hatam buydu. bir ay yumurtlama oldu nasil olsa diye korunmadik. o ay stres oldum acaba hamile miyim diye tam 10 gun gecti... sonraki ay bu sefer bebek istedik. 21. gunde regl oldum. sonra 32 sonra 46 sonra 21 sonra 26 sonra 34 sonra hamisiiiimmm:) yani hamistim...
simdi sen dusunuyorsun ya yumurtladim mi yumurtlamadim mi? iste o bozuyor duzenini. biraz oluruna birak. sakin ot falan icme. sorununu bilmiyorsun. tesr tepebilir. bence senin tek sorunun stres. bekle olacaktir. daha yeni denemeye basladiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?