Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

canim ben de hamis kalmadan once baklava yemistim. hayirlisi insallah...

Aysimacim rahatlamana sevindim. Bu arada ben 12 gundur yoktum yazamadim. Burada Umutyaren diye bir arkadas var. kocasi istemedigi icin bir kac kez aldirmis cocugu. ve gecen aylarda kazara bir kez esi korunmamis ve hamile. yani olacagi varsa dinlemiyor.

12 yasindaki kiza tecavuz ediliyor. hamile kaliyor./ yani sadece 24 saat yasayan yumurta orada hazir mi bekliyordu? yani gercekten en olmadik zamanda oluyor bu. o sebeple yumurtlama zamani vs dinlememek lazim. ayrica bazen insan ayda 2 kez yumurtlarmis... yani o gunlere takilmamak lazim. hayirli haberlerini bekliyoruz.

Canım kibele senin yazıların çok samimi söylüyorum beni rahatlatıyor.Canım ya çok tuhaf ama ben bu gün yine regl oldum yani ayın 1inde regl olmuştum ama 21inde tekrar oldum.Kahverengi leke geldi pet taktım şimdilik bişey yok yani o leke de kesildi ama olacağım sanırım.Çünkü kasıklarım özellikle de sol kasığım ağrıyor bir de göğüslerim şiş.Ateş gibi.Göğüs uçlarım acıyor.Ama kasıklarım hiç böyle ağrımamıştı.Ben hiç 1 ayda 2 kez adet olmamıştım.Moarlim önce bozuldu sonra senin yazdıkların aklıma geldi her şeyde bir hayır vardır.Doktora gideceğim bakalım ne diyecek.Anormal bir durum var ama ne bakalım.

ne kadar tuhaf...bende hamile olduğumu öğrenmeden önce baklavalarla bozmuştum.tam 3 kere rüyama girdiler.öyle güzeldiler ki anlatamam.o zaman anladım galiba ben hamileyim demiştim.doğru çıktı....

canim sana bir sey diyeyim mi? aynen benim yasadiklarimi yasiyorsun. adacayi vs birseyler yeyip iciyor musun? sakin yapma. dengeni duzenini bozma. benim yaptigim en buyuk hatam buydu. bir ay yumurtlama oldu nasil olsa diye korunmadik. o ay stres oldum acaba hamile miyim diye tam 10 gun gecti... sonraki ay bu sefer bebek istedik. 21. gunde regl oldum. sonra 32 sonra 46 sonra 21 sonra 26 sonra 34 sonra hamisiiiimmm:) yani hamistim...

simdi sen dusunuyorsun ya yumurtladim mi yumurtlamadim mi? iste o bozuyor duzenini. biraz oluruna birak. sakin ot falan icme. sorununu bilmiyorsun. tesr tepebilir. bence senin tek sorunun stres. bekle olacaktir. daha yeni denemeye basladiniz.

ne kadar tuhaf...bende hamile olduğumu öğrenmeden önce baklavalarla bozmuştum.tam 3 kere rüyama girdiler.öyle güzeldiler ki anlatamam.o zaman anladım galiba ben hamileyim demiştim.doğru çıktı....

tuleycim ya gecen sefer hamis kalmadan once baklava yemistim ruyamda. hatta bu basligi da o ruya sebebiyle acmistim sonra ogrenmistim hamile oldugumu.

simdi de bozdum baklavalarla. daha dogrusu 10 gundur gormuyorum baklava ruyasi:)
insallah hayir olsun. Yarabbim hepimize tum isteyenlere versin insallah. ama hamis kalmak mesele degil. Allah hamileligimizi rahatca problemsiz tamamina erdirip hayirli evlatlar nasip etsin.

gozdecim cok guzel bir ruya gormussun. acikcasi ben de bebek istiyorum ama hic oyle bir ruya gormedim. hayirlara nasip olsun insallah. hamis kalirsan buraya yazarsin. acikcasi sonradan okumak guzel oluyor.

Arkadaşlar belki konuyla ilgili olmayabilir ama geçen gün rüyamda regl olduğumu gördüm ve benden bi parçanin geldiğini gördüm güya bu parça rahmimin değişen kabuğuymuy allah hayira çevirsin rüyamla ilgili yorumu olan varmidir acep.....cadiarzucadiarzucadiarzucadiarzucadiarzu

gozdecim cok guzel bir ruya gormussun. acikcasi ben de bebek istiyorum ama hic oyle bir ruya gormedim. hayirlara nasip olsun insallah. hamis kalirsan buraya yazarsin. acikcasi sonradan okumak guzel oluyor.

çok sağol canım ama rüyamdaki bebişlerden biri zayıf biri normal kiloluydu bunu anlamadım ikisini değişik zamanlarda ayrı görmüştüm:uhm::uhm::hooray:

canim o kadar kafayi bozuyoruz ki rahim vs ruyalarimiza yansiyor.
ben de test yaptim gecen ruyamda. pozitifti... Hay Allah. bozduk kafayi resmen. Ama insallah hayirlara vesiledir ve tersi cikar hamis kalirsin.

Canım ben adaçayı falan o gibi şeyler içmedim özel olarak bir şey yapmadım.İlkdefa başıma geliyor.Ama hala kahverengi leke şeklinde oluyor.O da petime falan gelmiyor.Sadece silerken az bişey çok açık kahverengi sulu leke geliyor.O leke bir artıyor bir azalıyor.Bazen de sarı renge çeviriyor.bakalım jinekoloğa gideceğim.Henüz adet kanaması olmadı bu gün üçüngü gün.Bir kesiliyor bi başlıyor.İltihaplanma var sanırım.Deseteğin için çok teşekkür ederim.

bende cok cok görüyorum kendimi ama bi müjdeli haber alamadim daha:uhm:
ama benim bebeklerim genelde 3-4 yaslarinda kivircik esmer sekermi seker cocuklar oluyor..ya onlarla ilgileniyorum yada kucagima alip sariliyorum...acaba ne demek??

canim hafizani bir yokla. eskiden kucukken ya da bir yerde oyle bir cocuk gormussundur cok begenmisisndir. yer etmistir bilinc altinda.

insallah gercek olur. tabi hayirlisi ile.

hanimlar ben dun gece ruyamda anneannemi gordum. 2006 da vefat etti. ben cok severdim onu.
ruyada en cok hatirladigim kisim sag kolunda 2 tane gumus kunye vardi. biri sag biri de sol el parmaginda birer tane de gumus yuzuk vardi.

ruya tabirlerine baktim. bekarsa evlenmeye evli ise mutluluk getirecek bir bebege delaletmis. yarabiim ver mucizemi. hayirlisi ile hayilri bebekler nasip eyle. kucagimiza almamizi nasip eyle yarabbim...

Son düzenleme:
kızlar gunaydın dün gece rüyamın tek bir karesini hatırlıyorum ama işe gelir gelmez hemen baktım tabirlere:) tabi sizinde yorumlarınıza ihtiyacım var.
şimdi , her yer karanlık, sadece yeşil yapraklı bir çiçek goruyorum ruyamda, ama bazı kısımları kurumuş, hemen bişeyler yapmazsam hepsi kuruyacak diye düşünüyorum((
kızlar ruya tabirlerinden bazılarında yeşil çiçek hamileliğe delaletmiş ama kurumuş çiçekte ölüme hastalığa. bu ne şimdi!!!
bebeğim olacakta düşecekmi yoksa(((

arkadaşlar en başta şunu unutmayalım rüyaya yapılan ilk yoru çıkarmış sen hayırlı bir rüyayı şerre yorarsan şer olurmuş ama şer bir rüyayıda hayıra yorarsann hayır olurmuş o yüzden her rüyayı hayra yormak lazım...

patricia aklından böyle şeyler geçirirsen zaten etkisinde kalırsın olmayacağı varsada olur arkadaşım hayır olsun belkide çok hayırlı bir rüyadır Peygamber efendimiz yorumlasın takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…