Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

Kızlar ramazana merhaba dedik
ise gelir gelmez regl oldum
belkide heppsi bilincaltıydı

arkadaşlar bende rüyamda regl oldum, kendimi hamile gördüm bide yeşil bir top gördüm top bir habere çok sevinmeye işaretmiş bugün regl günüm hala olmadım umarım bu defa rüyalarım hayra çıkar

hanimlar her ruya anlamli olacak diye bir kaide yok. Ramazani serif hurmetine bizi yavrularimiza kavustursun Allah'im...

slm kızlar
bende adet tarihime 5 gün kala rüyamda kız kardeşimi gördüm annemin sokğından metroya binip bi yere gidiyoruz (annemin sokağından metro geçmiyor) tam hareket edecekken kardeşim karşı komşunun evini gösterip "biliyor musun bu eve her sabah doğmamış bi çocuk gelyor ve bu saatlerde yürümeye başlıyor" diyor;bende ona "saçmalama doğmamış çocuk nasıl yürür"diyorken tam yüzüme doğru bi silüet hızla gelirken korkudan uyandım bu rüyayı bi yakınıma anlattığımda hiç ummadığın bi anda hamile kalıcaksın demişti bende içimden yok artık demiştimşimdi 4. ayım bitmek üzere allah isteyen herkese nasip etsin

kızlar bu gece ruyamda hamısmısım bı kızım olucakmıs adını merve koyucakmısım ne anlama gelıyo bılen varmı?

merhaba güzel arkadaşım rüyanın tam anlamını bilmem ama senin bebeğin adı allah katında konmuş eğer bir gün bi kız çocuğun olursa adını merve koy buna benzer bir rüyayı bana bi abim anlattı ailenin son bebeğiymiş pek istenen bi çocuk da değilmiş annesinin rüyasına girip onun bir adının olduğunu (söylemişti aklımda kalmamış) ve dünyaya getirmesini söylemişler evet dünyaya gelmiş ama ona verilen ismi koymamış kütükteki ismi farklı

kızlar ben de rüyamı anlatsam yorumlarmısınız rüyamda yaklaşık bir ay oluyo olmuyo sağ göğsüm iri görüyorum ve bebeğimi emziriyorum biri cılız bebek diğeri normal kilolarda bebek sonra çok ümitlendim ama adet oldum o ay(geçen ay) sonraki rüyamda çok büyük bir ağaç elmalar var kıpkırmızı bende ne güzelmiş bi tane bana da verirmisiniz diyorum yanımdaki kişi uzanıyo bi tane alıyo ve bir kere ısırıyorum ağacın gövdesine ön taraftan baktığımda dijital saat ve tarih var saat ve tarih çalışıyo sizce nedir arkadaşlar çooooook merak ediyorum rüyamın yorumunu yardımcı olursanız çoooooook sevinirim RABBİM hepimizin duasını bu mübarek aylarda kabul etsin inşallah

Merhaba kislar bende bir rüya gördüm yorumlayacak biri var mi aranizda lütfennn.adetime 10 gün var daha ama merak diyorum.rüyamda kanamam vardi adet kanamasi diilmiş ama. Tuvalete gidiyorum klozete oturuyorum kan oluyo klozetin oturulan yeri sonrada biyerde birikmiş kan daha var benden gelmiş onlarda.sonra orda biri var ama kim olduğunu hatirlamiyorum dönüp ona bu kan adet kani diil bebeğimin yerleşme kani diyorum.hamile olacağim ya diyorum.inş.hamileyimdir de malum olmuştur. Hayirlisi diyorum.

kızlar daha adetim yeni bitti ama dün gece rüyamda adet olduğumu gördüm böyle pet tamamen dolmuş hatta çamaşırıma kadar taşmış onu gördüm ve birde üst komşumuzu hamile olarak gördüm burada araştırıyorum genelde adet olduğunu görenler hamile olmuş inşallah rabbim en kısa zamanda inşallah bu duyguyu bizede tattırırsın birde rüyayı sabaha karşı gördüm yani sahura kalkıp yattıktan sonra belki bu hamile kalacağımın habercidir inşallah...

canim ya hayir olsun ruya. anlamini bilemesek de cok guzel bir ruya oldugu anlasiliyor. demek ki her seyin bir saati var ve vakti gelince verilecek sana elman. ama koparip yedigine ve sana verildigine gore insallah en yakinzamanda hamis kalirsin.

canim simdi ruyada elma gormek diye baktim. cok guzel elma gormek, elma toplamak, elma yemek... Ağaçta elma görmek, yakında tatlı haber alacağınıza isarettir diyior. elma yemek ise evleda isarettir diyor. ama sen bak gene de cok mutlu olacaksin.

canim insallah...........................

benimkini de yorumlayın lütfen yaaaa.bu akşamda rüyamda koyun,deve,güvercin gördüm.allahım inş.bu ay yüzümüze güler hepimiz hamiş kalırız.

çooooooook sağol canım içim rahatladı elmaya bakmadım şimdi bakıcam RABBİM senin dileklerini de en kısa zamanda kabul etsin inşallah canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ruyamda wcye gidiyorum kucuk tuvaletimi yapıyorum ama cis yerine kan gelio gibi yani adet kanı gibide degil kırmızı cis gibi. beklemedeyim yine buayda. buay ruya gorenlerden gelisme olan varmı hamis olan

bende düşük yaptığım hamileliğimde çok görmüştüm rüyamda
geçen ay bekliyodum ama rüyamda adet oluyorum hamile değilmişim diyordum
gerçekten öyle oldu
bu ayda geçen gün bi rüya daha gördüm
test yapıyordum pozitif çıkıyordu
hepimiz için hayırlısı

kizlar ruyamda gelinlik giydim. etekleri cok uzundu ve ve cok kabarikti. toplamak zorunda kaliyordum ama ilginc olan glinligin ust tarafi kirmisimsi bir kumastan isi. yani gelinlik bembeyaz degil.
hadi hayirlisi.

buarada annemde beni gormus elimde yogurt kabımla kosa kosa bayırdan iniyomusum elimdede anahtar varmıs. bende bayramda anneme supriz yapıp tr ye gitcem belkide tutmus mayamla giderim yogurt ona delildir ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…