arkadaslar hepinize selam bu baslıgı dun buldum
soyleki reglim 6 gun gecmis durumda
gecikmeden once kucagıma bir oglan bebegi veriolar tosun gibi hemde dogar dogmaz diolarki bu mervenin bebegi
mervede benim cok yakın bi arkadasım yaklasık 7-8 ay once dusuk yaptı daha dogrusu testlerde cıkmadı kan testinde degeri 24 cıktı ve o hafta adet oldu. adeti gecikmedende -2 damla acık pembe kan geldi ondan.
simdi benim 3gu once 2 damla lekelenmem oldu dunde test yaptım yurtdısındayım burdaki testler garip cubuk gibi idrara batırıosun cıkıo tek cizgi . sonra testin arkadan bakıorum 2 cizgi onden tek. testin yapıskanlı kagıt bolmesini kaldırdım altından 2. cizgi cıktı ama emin olamadım . bikac test daha yapmm gerek. ayrıcada bir arkadasım yeni dogum yaptı bir baska ruyamdada o kucagımdaydı sut emiodu benden. bir ruyamdada kız kardesimle (hamile kendisi) 2miz torbalarımıza un dolduruyoduk. simdilik bukadar. birde bir arkadasım oda hamile aradı beni dediki gece bir erkek cocukla mujdelenddim ve sana yordum dedi. bilmiyorum bakalım ne olacak. gelismeleri yazıcam.siz ne dusunuyorsunuz
kızlar bu gece ruyamda hamısmısım bı kızım olucakmıs adını merve koyucakmısım ne anlama gelıyo bılen varmı?
kızlar ben de rüyamı anlatsam yorumlarmısınız rüyamda yaklaşık bir ay oluyo olmuyo sağ göğsüm iri görüyorum ve bebeğimi emziriyorum biri cılız bebek diğeri normal kilolarda bebek sonra çok ümitlendim ama adet oldum o ay(geçen ay) sonraki rüyamda çok büyük bir ağaç elmalar var kıpkırmızı bende ne güzelmiş bi tane bana da verirmisiniz diyorum yanımdaki kişi uzanıyo bi tane alıyo ve bir kere ısırıyorum ağacın gövdesine ön taraftan baktığımda dijital saat ve tarih var saat ve tarih çalışıyo sizce nedir arkadaşlar çooooook merak ediyorum rüyamın yorumunu yardımcı olursanız çoooooook sevinirim RABBİM hepimizin duasını bu mübarek aylarda kabul etsin inşallah
kızlar daha adetim yeni bitti ama dün gece rüyamda adet olduğumu gördüm böyle pet tamamen dolmuş hatta çamaşırıma kadar taşmış onu gördüm ve birde üst komşumuzu hamile olarak gördüm burada araştırıyorum genelde adet olduğunu görenler hamile olmuş inşallah rabbim en kısa zamanda inşallah bu duyguyu bizede tattırırsın birde rüyayı sabaha karşı gördüm yani sahura kalkıp yattıktan sonra belki bu hamile kalacağımın habercidir inşallah...
canim ya hayir olsun ruya. anlamini bilemesek de cok guzel bir ruya oldugu anlasiliyor. demek ki her seyin bir saati var ve vakti gelince verilecek sana elman. ama koparip yedigine ve sana verildigine gore insallah en yakinzamanda hamis kalirsin.
canim simdi ruyada elma gormek diye baktim. cok guzel elma gormek, elma toplamak, elma yemek... Ağaçta elma görmek, yakında tatlı haber alacağınıza isarettir diyior. elma yemek ise evleda isarettir diyor. ama sen bak gene de cok mutlu olacaksin.
arkadaslar ruyada anahtar gormek neki acaba kapi acmaya calisiyodum bu gece gordum :uhm:
kizlar ruyamda gelinlik giydim. etekleri cok uzundu ve ve cok kabarikti. toplamak zorunda kaliyordum ama ilginc olan glinligin ust tarafi kirmisimsi bir kumastan isi. yani gelinlik bembeyaz degil.
hadi hayirlisi.[/Q
kibelecim kırmızı tez haber derler. tez zamanda muradınla ilgili haber labilirsin reglin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?