buarada annemde beni gormus elimde yogurt kabımla kosa kosa bayırdan iniyomusum elimdede anahtar varmıs. bende bayramda anneme supriz yapıp tr ye gitcem belkide tutmus mayamla giderim yogurt ona delildir ne dersiniz
kizlar ruyamda gelinlik giydim. etekleri cok uzundu ve ve cok kabarikti. toplamak zorunda kaliyordum ama ilginc olan glinligin ust tarafi kirmisimsi bir kumastan isi. yani gelinlik bembeyaz degil.
hadi hayirlisi.[/Q
kibelecim kırmızı tez haber derler. tez zamanda muradınla ilgili haber labilirsin reglin ne zaman
canim reglim yeni bitti:) daha bugun aradan sonra ilk orucumu tutabildim. canim insallah dedigin gibi tez zamanda gelir guzel haberim. ama tabi sonu da iyi olsun onceki gibi olmasin.
gelinlik giymenin hamile kalmak oldugunu soylemisti arkadaslar onceki sayfalarda. hamisler kendilerini gelinlik giyerken gormusler sonra ogrenmislerdi. insallah buraya tez zamanda ben de yazarim.
ayni ruyada bana ait olmayan bir de erkek bebek vardi. boyle keltos tombik 5-6 aylik. hadi hayirlisi.
bende düşük yaptığım hamileliğimde çok görmüştüm rüyamda
geçen ay bekliyodum ama rüyamda adet oluyorum hamile değilmişim diyordum
gerçekten öyle oldu
bu ayda geçen gün bi rüya daha gördüm
test yapıyordum pozitif çıkıyordu
hepimiz için hayırlısı
canim reglim yeni bitti:) daha bugun aradan sonra ilk orucumu tutabildim. canim insallah dedigin gibi tez zamanda gelir guzel haberim. ama tabi sonu da iyi olsun onceki gibi olmasin.
gelinlik giymenin hamile kalmak oldugunu soylemisti arkadaslar onceki sayfalarda. hamisler kendilerini gelinlik giyerken gormusler sonra ogrenmislerdi. insallah buraya tez zamanda ben de yazarim.
ayni ruyada bana ait olmayan bir de erkek bebek vardi. boyle keltos tombik 5-6 aylik. hadi hayirlisi.
canım benim kardesimde hamis olmadan once ruyasında gelinlik giydi. ayrıca bende gecen ay ruyamda bana ait olmayn tosun erkek oglan gordum. buay insallah gelir melegin. heycnala guzel haberlerini bekliycem
kayınvaldem bana altın yuzuk verıyordu kalın bısey ama parmagıma cok dar oluyordu.bı kacgun sonra eltımı ruyamda gordum avuc avuc bana altın verıoyrdu.bı gun sonrada tahta besık gordum ıcıne uyuyuan yegenımı koydum.ıns guzzel haber alırım bu ay tedavı goruyorum dualrınızı beklıyorum
canim ben de gecenlerde test yaptim ruyamda pozitifti ama malesef cikmadi. regl oldugumu gorduugm sabah da regl oldum.
yani bilincalti olabiliyor. insallah canim malum olmustur ve hamilesindir.
canim zamanin olur da onceki ruyalari okuyabilirsen, ozellikle altin yuzuk ve altin takan arkadaslarin o ay hamile kaldiklarini gorursun. insallah hamilesindir.
kızlar önceki rüyalarımı yorumlayan olmamıstı ama şimdi yorum istiyorum lütfeeennn
sanırım biraz etkilenme üzerine görüyorum rüyalarımı.
her yer bembeyazdı, annem ben ve eşim vardık . Annem hafif rahatsızlanmış ve ben her yerde dereceyi arıyorum annemin ateşini ölçmek için. (yumurtlama doneminde kullandığım beyaz dereceyi)
ve gariptir ki o arada kan görmedim ama regl olduğumu hatırlıyorum.
hayırlara vesile olsun insallah . bir hafta sonra yazarım kızlar regl mi oldum yoksa hamilemiyim diye.
Ben rüyasını görmedim, ancak arkadaşımın eşiyle başıma ilginç bir olay gelmişti. 6 yıl tedavi görmüştüm ve çocuğum olmuyordu, bir gün daha adetim biteli 1 hafta olmuştu, arkadaşıma oturmaya gitmiştik. Arkadaşımın eşi karşımda oturuyordu. Gözlerini dikmiş bana bakıyordu. Ne oldu diye sordum, bana sen hamilesin dedi. Şok oldum. Hoşsun dedim, bunca yıl tedavi gördüm olmadı nereden olacak, kaldıki daha temizleneli 1 hafta oldu (erkek arkadaşımdı, tabiki eşide bayandı yanlış anlaşılma olmasın kızlar :)))) ) dedim. Ama gözleri bir acaip bakıyordu. Yok yok, hamilesin dikkat et kendine sakın kendini yorma dedi.
Veee gerçekten ben o ay hamile kaldım. Kadına nasıl bildin diye sordum, yüzüme baktığında beni hamile olarak gördüğünü söyledi. Gerçekten inanılmazdı. Kaldıki kuzeninin ölümünüde böyle görmüş eşine söylemiş ve ertesi gün gencecik adam kalpten ölmüş. Kalp hastalığı falan yokmuş önceden. Yani kadına malum oluyor arada sırada.
Hamileliğimi öğrenince ilk müjdeyide ona verdim çünkü bunu hak etmişti. Sağ
olsun en az benim kadar sevinmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?