Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

buarada annemde beni gormus elimde yogurt kabımla kosa kosa bayırdan iniyomusum elimdede anahtar varmıs. bende bayramda anneme supriz yapıp tr ye gitcem belkide tutmus mayamla giderim yogurt ona delildir ne dersiniz

canim ya bak herkesten once kendi yorumunu kendin yapmissin. ne kadar guzel yorumlamissin. insallah canim mayanla yogurdunla gidersin.

canim ben de gecenlerde test yaptim ruyamda pozitifti ama malesef cikmadi. regl oldugumu gorduugm sabah da regl oldum.

yani bilincalti olabiliyor. insallah canim malum olmustur ve hamilesindir.

Bende bu ay rüyamda regl olduğumu gördüm.Hatta rüyamda bile regl oldum hamile diğilim diye düşünüyodum.gerçektede bu ay regl geçikti ama 6. günü yine geldisenağlama

kayınvaldem bana altın yuzuk verıyordu kalın bısey ama parmagıma cok dar oluyordu.bı kacgun sonra eltımı ruyamda gordum avuc avuc bana altın verıoyrdu.bı gun sonrada tahta besık gordum ıcıne uyuyuan yegenımı koydum.ıns guzzel haber alırım bu ay tedavı goruyorum dualrınızı beklıyorum

Ben rüyamda gelinlikte giydim,altınlarımıda taktım,bebeklerimide kucağıma aldım rüyamda,hatta en son 2 hafta önce bebeğim güya bizim yanımızda yatıyormuş kenara gitmiş nasıl gitti böyle kenara kadar ya düşseydi diyorum eşime söylüyorum aramıza getir koy kenardan düşer diyor kucaklıyorum yatırıyorum.Sonra uyanıyorum kıyafetlerimize ve yatış şeklime kadar herşey aynı ama bebek yok.:1no2: çok istiyorum diye bilinaltı rüyası görmüşsündür dediler.Ayrıca şunu da itiraf etmeliyim rüyamda gördüğüm zaman bi yetiyor bana.Rüyası bile güzel bebeğimin.Anlık da olsa tadıyorum annelik duygusu.Rabbim tüm isteyenlere versin,Evlat sahibi olanlarıda bebişlerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin acılarını göstermesin,bebiş bekleyenlerede hayırlısıyla ve sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.Hep dua ediyorum belki bir gün olurrr........

canim zamanin olur da onceki ruyalari okuyabilirsen, ozellikle altin yuzuk ve altin takan arkadaslarin o ay hamile kaldiklarini gorursun. insallah hamilesindir.

canim ben de gecenlerde test yaptim ruyamda pozitifti ama malesef cikmadi. regl oldugumu gorduugm sabah da regl oldum.

yani bilincalti olabiliyor. insallah canim malum olmustur ve hamilesindir.

inanın sadece kendimi düşünmüyorum
allah hepimize hayırlısıysa verir inşallah bebiş
bu güne kadar rüyalarımın tersliğine hiç rastlamadım hep doğru çıkarlar ama bakalım
öyle bişi olursa paylaşalım

Ben rüyasını görmedim, ancak arkadaşımın eşiyle başıma ilginç bir olay gelmişti. 6 yıl tedavi görmüştüm ve çocuğum olmuyordu, bir gün daha adetim biteli 1 hafta olmuştu, arkadaşıma oturmaya gitmiştik. Arkadaşımın eşi karşımda oturuyordu. Gözlerini dikmiş bana bakıyordu. Ne oldu diye sordum, bana sen hamilesin dedi. Şok oldum. Hoşsun dedim, bunca yıl tedavi gördüm olmadı nereden olacak, kaldıki daha temizleneli 1 hafta oldu (erkek arkadaşımdı, tabiki eşide bayandı yanlış anlaşılma olmasın kızlar :)))) ) dedim. Ama gözleri bir acaip bakıyordu. Yok yok, hamilesin dikkat et kendine sakın kendini yorma dedi.
Veee gerçekten ben o ay hamile kaldım. Kadına nasıl bildin diye sordum, yüzüme baktığında beni hamile olarak gördüğünü söyledi. Gerçekten inanılmazdı. Kaldıki kuzeninin ölümünüde böyle görmüş eşine söylemiş ve ertesi gün gencecik adam kalpten ölmüş. Kalp hastalığı falan yokmuş önceden. Yani kadına malum oluyor arada sırada.
Hamileliğimi öğrenince ilk müjdeyide ona verdim çünkü bunu hak etmişti. Sağolsun en az benim kadar sevinmişti.

kızlar önceki rüyalarımı yorumlayan olmamıstı ama şimdi yorum istiyorum lütfeeennn
sanırım biraz etkilenme üzerine görüyorum rüyalarımı.
her yer bembeyazdı, annem ben ve eşim vardık . Annem hafif rahatsızlanmış ve ben her yerde dereceyi arıyorum annemin ateşini ölçmek için. (yumurtlama doneminde kullandığım beyaz dereceyi)
ve gariptir ki o arada kan görmedim ama regl olduğumu hatırlıyorum.
hayırlara vesile olsun insallah . bir hafta sonra yazarım kızlar regl mi oldum yoksa hamilemiyim diye.

canim zamanin olur da onceki ruyalari okuyabilirsen, ozellikle altin yuzuk ve altin takan arkadaslarin o ay hamile kaldiklarini gorursun. insallah hamilesindir.

malesef degılmısım kadır gecesı dualarımı yaptım eve geldım hafıf kan geldı sanırım adet baslangıcı yıne herseye sıfırdan baslıcam..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canim ruyan ilginc. bence hamileleeige degil de sen annenin sagligina dikkat et.

hakikaten canim ya ne kadar ilginc olmus. Allah'in takdiri iste. yok yumurtlama donemi diyoruz yok gun sayiyoruz, hesap kitap... iste Allah'in takdiri. hem de en olmamasi gereken zamanda. cok ilginc olmus canim. tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun.
arkadasinin esini de tebrik etmem ve hakikaten korkmak lazim.

kızlar gündüz niyetine anlatıyorum nooluurrr yorumlarınızı bekliyorummmm....

rüyamda hatırladığım karnımın içinde pıt pıt bişey atıyo gibi oluyo... sanki içim kıpır kıpır oluyo! acaba hamilemiyim diye düşünüyorum...

rüyam budur. sizce bu bi işaretmi?

bende dun akşam :) evde yapılan hamilelik testlerinden yaptım :))) yıne annem vardı yanımda:)
birincisini yaptım ikinci cizgi silik çıktı, nasıl sevindim. anne bitane daha test verirmisin silik çıkması gebelik var demek diyorum ve annem bana ikinci testi uzatıyor. ve ve ikinciside aynı silik çizgi çıktı. hayırlara vesile olsun insallah.

rüyalar gerçekten ilginç bi kawram yaa benimde genelde çıkar rüyalarım.hamile olduğumu öğrenmeden bir gece önce eşimin tıkırtısına uyanmıştım gece 3ü geçiyordu neoldu diye sorunca rüya gördüm we çok etkilendim uykum dağıldı dedi.3tane erkek bebek görmüş 3üde bizimmiş we biri kucagında biri dizinde biri yanında oynaşıyorlarmışş.adetimin geçtiğini biliyordu we hamilesin sen bak görürsün dedi...tedawi görmüştüm we sonuç alamamıştık o yüzden mümkün değildi hamile kalmam falan hiç ihtimal yoktu kendimce. bu yüzdende benimle ewli oldugun sürece hiçbir zaman baba olamıycaksın dedim we ağlayarak uyuyakalmıştım ertesi günde hamile olduğumu öğrenmiştim.allahım malum ediyormu ne boşuna terslemişim zawallıyı.canım kocam benim:1hug:
rüyaları yorumunu doğru yapınca hayatımızın gidişatında tiyolar weriyor

bende her hafta bebisim olduguni görmeye basladim:uhm:
dünde rüyamda amcamin gelini evden gitmis oluyor ama bebegini birakiyor(bir oglu var ama o degil,bu birkac günlükmüs güya)yengemde o erkek bebegine ancak benim bakabilecegimi söyleyip bana veriyor..nasil mutluydum anlatamam,kucagimda simsiki tutuyordum ne acaba bi yorum kizlar a.s.

Kızlar ben de bu ay regl olduğumu gördüm.hem de öyle bol akıyordu ki,yere eğildiğimde karşı kaldırıma sıçrıyordu.ama bilmiyorum lekelenmelerim var olacağım heralde.bir de dün gece hamile olduğumu gördüm,kürtaj olacağım diye tuturdum.bu bebek benim mi aldıracağım diyordum.doktora gittim.o çatala yattım.aletleri bile gördüm.sonra bağırarak indim yataktan.annemin iknasıyla bebeğimi aldırmadım.ağlayarak uyandım.o kadar etkilendim ki.sizce nedir bunların anlamı kızlar.hamile olacağım diye hayra yoruyorum ama bilmiyorumk offfffffffff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…