kızlar gündüz niyetine anlatıyorum nooluurrr yorumlarınızı bekliyorummmm....
rüyamda hatırladığım karnımın içinde pıt pıt bişey atıyo gibi oluyo... sanki içim kıpır kıpır oluyo! acaba hamilemiyim diye düşünüyorum...
rüyam budur. sizce bu bi işaretmi?
bende dun akşam :) evde yapılan hamilelik testlerinden yaptım :))) yıne annem vardı yanımda:)
birincisini yaptım ikinci cizgi silik çıktı, nasıl sevindim. anne bitane daha test verirmisin silik çıkması gebelik var demek diyorum ve annem bana ikinci testi uzatıyor. ve ve ikinciside aynı silik çizgi çıktı. hayırlara vesile olsun insallah.
canim bu test ruyalari genelde bilincalti oluyor ama insallah hamilesindir. ben de gordum gecen aylarda pozitif. ama malesef olmadi.
canim ya ne guzel bir ruya gormussun. hamile olabilirsin. yani insallah hamilesindir hayirlisi ile. ne kadar var regline?
ben de bir rüya gördüm.çok garipti ya.hala aklıma geldikçe gülüyorum.rüyamda ben,annem ve eşim üçümüz de hamileyiz.:roflol:
rüyamda eşimin hamile olması hiç garip bir durum gibi gelmiyor.aksine çok normal karşılıyorum ve göbek yarıştırıyorumsırnaşık şey.eşimin göbeği benden daha büyük seninki neden büyük yaa diyorum.bir de ne güzel aile boyu hamileyiz diyorum.
ne anlama geliyosa artık.eşime anlattım o da diyor ki sen hamile kalınca ben de 9 doğurucam.her halde o anlama geliyor diyor.sırnaşık şey
bir gün atesim fena derecede vardi basim dönüyor ama beynim yerinden sökülüyordu sanki
uyurken o atesle ridvan ismini sayiklayip durmusum
esimde duymus kendime geldigimde ridvanin kim oldugunu sormustu
tanimiyorum öyle birini :sm_confused:
sonrasinda rüyamda iki basamakli bir merdivende oturuyorum
yanimda guzeller guzeli simsiyah gozleri bir erkek bebek
ama bir aylik kadar fakat yanimda oturuyor ve benimle konusuyordu
bana adinin ridvan oldugunu benim bebegim oldugunu ama cok korktugunu soyledi
ona neden korkuyorsun dedigimde seytandan anne demisti
ve iki gun gecti ruyami o siralarda sohbet veren hocamiza anlatmistim
ridvan cennetin bekcisi anlamina gelmekteymis hocada anlayamadi yorumlayamamisti
ve esimle bu konu yuzunden tartismistik ve aramizda bir sorun vardi
ve ben hap ictim güya korkutucam benimkini salakca
AMA NERDEN BILEBILIRDIM KI
RIDVANIMI KARNIMDA ÖLDÜRÜCEGIMi.....
ANNE SEYTANA UYMA BEN KARNINDAYIM DEMEK ISTEMISTI HALBUKI O BANA IKI GECE ONCE RUYAMDA
ve o gün bugundur uc yildir evliyim cocugumuz yok :1no2:
Nurcum bak ruyayi gordun hamile kaldin. gercektren de esin dokuz doguruyor:)
görümcem de rüyasında bir kız cocugu görmüş bizim çocugumuzmus.o rüyayı gördüğünün ertesi günü hamile oldugum haberini vermişiz.
Rüyamda bir kuaför salonuna gidiyorum saçlarımı yaptırmak için.Sonra bir ayna karşısında oturuyorum ve kuaför saçlarımı yapmaya başlıyorr.Bu arada saçlarımın olduğundan çok çok daha uzun sağlıklıve sarışınn şekilde görüyorumm.Sonra kuaför saçımı yapmaya başlıyor harika bir gelin saçı gibi model yapıyor.Saçımın arkasının modelini görmem için bana ayna tutuyor.:1shok:
Ve şaşkınlıkla bakıyorum.Başıma hani masallarda olur ya prenseslerin peri şapkasından takmış şapka rengarenk ışıltılıydı.Ve pırıltılı taşlı bir TAÇ takmış ve onun hemen yanında pırıltılı taşlı bir Fiyonk toka takmış.Sonra aynanın karşısına dönüyorum yüzüme çok güzel bir makyaj yapılımış .Ve üzerimde de Pembe bir kabarık tuvalet giyiyordum.Aynı peri kızları gibi :asigim::asigim:
Anlamına baktım ama hayırlısı inşallahhh .Sizinde yorumlarınızı bekliyorumm hihoyyythihoyyyt
Taçın anlamına baktım kuran..ilim ve çocuğa işarettir yazıyordu hayırlara gitsin inşallah.Ve geçen ay yeni evli bir arkadaş vardı .Onu rüyamda görmüştüm makyaj vardı yüzünde dedim kesin hamiş kalıcak ve 1 hafta sonra tlf hamile olduğu haberi aldım.İnşallah kendıme gördüğüm makyajda bebe işaretidir:asigim:
Rüyamda bir kuaför salonuna gidiyorum saçlarımı yaptırmak için.Sonra bir ayna karşısında oturuyorum ve kuaför saçlarımı yapmaya başlıyorr.Bu arada saçlarımın olduğundan çok çok daha uzun sağlıklıve sarışınn şekilde görüyorumm.Sonra kuaför saçımı yapmaya başlıyor harika bir gelin saçı gibi model yapıyor.Saçımın arkasının modelini görmem için bana ayna tutuyor.:1shok:
Ve şaşkınlıkla bakıyorum.Başıma hani masallarda olur ya prenseslerin peri şapkasından takmış şapka rengarenk ışıltılıydı.Ve pırıltılı taşlı bir TAÇ takmış ve onun hemen yanında pırıltılı taşlı bir Fiyonk toka takmış.Sonra aynanın karşısına dönüyorum yüzüme çok güzel bir makyaj yapılımış .Ve üzerimde de Pembe bir kabarık tuvalet giyiyordum.Aynı peri kızları gibi :asigim::asigim:
Anlamına baktım ama hayırlısı inşallahhh .Sizinde yorumlarınızı bekliyorumm hihoyyythihoyyyt
Taçın anlamına baktım kuran..ilim ve çocuğa işarettir yazıyordu hayırlara gitsin inşallah.Ve geçen ay yeni evli bir arkadaş vardı .Onu rüyamda görmüştüm makyaj vardı yüzünde dedim kesin hamiş kalıcak ve 1 hafta sonra tlf hamile olduğu haberi aldım.İnşallah kendıme gördüğüm makyajda bebe işaretidir:asigim:
Canım benim çok sağol o kadar duygulandımki yazından.inşallahh aminn inşallah.Canım arkadaş yapmıştı takvimi bana.Sen bana ziyaretçi defterimden yada özelden son adet tarihini yazz ve not olarak ne yazmak istediğini yaz..ben yaparım akşam sana yollarım linki kopyalarsın imza paneline.AMA ÖZEL MSJ KAPALI nerrden ileteyim sanayerimseniben Şeniz
canım ya inşallah hamişsindir çok itiyorum hamiş olmanı herkeze iyi dileklerini sunuyorsun inşllah sende en kısa zamanda hamiş haberini alır bizede verirsinde bizlerde sana aynı dileklerde bulunuruz.birde cetvelin çok hoşuma gitti nasıl yaptın canım.
Canım benım inşallahh söylediğin gibidir çok sağolasınn:asigim:canim ya anlamini biz bilemiyoruz ama gercekten cok anlamli bir ruyaya benziyor. inbsallah allah ailenizi bir bebkle taclandirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?