Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

kizlar ruyanin anlamini malesef bilemiyoruz yani ben bilemiyorum. ama soyle bir durum var. onceden anlamini cozemedigimiz ruyalar gerceklestikten sonra insan anliyor hikmetini. mesela ben hamileyken ellerime kin a yakilmisti ama tutmamisti. zaten kisa sure sonra kaybettim. yani diyecegim aslinda anlami ner kadar acik ama o an yormak istemiyoruz anlamak istemiyoruz.

ama simdi geriye donup baktigimda aaaa diuyorum bak suraya yazmisim bak cikti goruyor musun? bir kac gun once bir ruya gordum ama neye yoracagimi bilmiyorum.

2 kiz var yanimda kiz cocugu. ama benim degil. ben cocuk bakiyorum bazen ABD de. o kizlardan biriymis guya. denizin kenarinda iskele gibi bir yerde yuruyoruzx ve baliklar zipliyor suyun uzerinde. balik doluymus. boyle yunuslar gibi suyun uzerinden ziplayip tekrar daliyorlar. yanimda giden kiz kocam bir baligi govdesinden yakalayip kucakliyor. ben de kiziyorum neden yakaladin. yazik vs diye. birakiyor.

yani simdi balik guzel bir sey ama yakalayan ben degilim. sonra geri birakiyorum. anlamadim gitti. ama guzel bir ruya idi sonucta Allah hayirlara versin. tekrar bir 14 gunluk bekleme sureci basladi. Allah hayirlisi ile kavustursun artik bebelerimize.

canim ya ne guzel bir ruya gormussun. hamile olabilirsin. yani insallah hamilesindir hayirlisi ile. ne kadar var regline?

canim bu test ruyalari genelde bilincalti oluyor ama insallah hamilesindir. ben de gordum gecen aylarda pozitif. ama malesef olmadi.

canim bu test ruyalari genelde bilincalti oluyor ama insallah hamilesindir. ben de gordum gecen aylarda pozitif. ama malesef olmadi.

ahhhh ahhhhh zaten su bilinç altı gorulen ruyalarla ,gerçeği haber veren rüyaları bi ayırt edebilsek herşey ne guzel olurdu dimi. hayırlısı artık napalım. pek ümitli değilim zaten bu aydan ama yinede ufacıkta olsa bi umut işte:lepi:

benimde kayınvalidem dün radı ve rüyasında bir kadının ona bi avuç tohum verdiğini yarısını benim adımı söyleyerek vermesini istemiş onun çocuğu olacak yarısı senin yarısı onun demiş.... :)

hayırlar olsun inş :)

bende bi kaç ay önce adet olmamıştım ama hamilemiyim acaba gibi düşünüp duruyordum.ümit tabi her an aklından geçiyor.rüyamda bi bebeğim olmuş onu emziriyorum.ama sağ göğsümden bebeğin kulağına kan gelmeye başladı.genelde ben hamile olduğumu görürsem tersi çıkıyor.şimdiye kadar her gördüğüm rüyada hamile olsaydım kaçıncı kez doğurmuştum.ama bellide olmuyor bi bakıyosun doğruda çıkıyor.herkesinki farklı.allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

bu aralar beni de herkes görüyor rüyasında herkes soruyor hamile misin diye
istanbuldan ablam arayıp soruyor bi bebek gördüm seninmiş hamilesin de ben mi bilmiyorum diye
annem öbür ablalarım
bi ben değil ki herkes görüyor yahuu
bakalım doğru mu çıkacak

canim ya ne guzel bir ruya gormussun. hamile olabilirsin. yani insallah hamilesindir hayirlisi ile. ne kadar var regline?

21 eylülde adet oldum en son. ama düzensiz adetlerim. yumurtlama için incir suyu içip duruyorum bu aralar... pazartesi doktora gidicem... bakalım... inşallah hamile olduğumu öğrenirim :) ama fazla umutlu değilim.

Nurcum bak ruyayi gordun hamile kaldin. gercektren de esin dokuz doguruyor:)

allah hayirlara vesile etsin arkadaslar

Son düzenleyen: Moderatör:

ayy canım benim yaa
çok etkilendim
allah hayırlısıyla evlad nasib etsin inş

görümcem de rüyasında bir kız cocugu görmüş bizim çocugumuzmus.o rüyayı gördüğünün ertesi günü hamile oldugum haberini vermişiz.

ben de rüyam da adet olduğumu gördüm..
ve hamişmişim..
öğrenmeden önce de hep rüyam da erkek çocuğu görüyordum..

Rüyamda bir kuaför salonuna gidiyorum saçlarımı yaptırmak için.Sonra bir ayna karşısında oturuyorum ve kuaför saçlarımı yapmaya başlıyorr.Bu arada saçlarımın olduğundan çok çok daha uzun sağlıklıve sarışınn şekilde görüyorumm.Sonra kuaför saçımı yapmaya başlıyor harika bir gelin saçı gibi model yapıyor.Saçımın arkasının modelini görmem için bana ayna tutuyor.:1shok:
Ve şaşkınlıkla bakıyorum.Başıma hani masallarda olur ya prenseslerin peri şapkasından takmış şapka rengarenk ışıltılıydı.Ve pırıltılı taşlı bir TAÇ takmış ve onun hemen yanında pırıltılı taşlı bir Fiyonk toka takmış.Sonra aynanın karşısına dönüyorum yüzüme çok güzel bir makyaj yapılımış .Ve üzerimde de Pembe bir kabarık tuvalet giyiyordum.Aynı peri kızları gibi :asigim::asigim:
Anlamına baktım ama hayırlısı inşallahhh .Sizinde yorumlarınızı bekliyorumm hihoyyythihoyyyt
Taçın anlamına baktım kuran..ilim ve çocuğa işarettir yazıyordu hayırlara gitsin inşallah.Ve geçen ay yeni evli bir arkadaş vardı .Onu rüyamda görmüştüm makyaj vardı yüzünde dedim kesin hamiş kalıcak ve 1 hafta sonra tlf hamile olduğu haberi aldım.İnşallah kendıme gördüğüm makyajda bebe işaretidir:asigim:

canim ya anlamini biz bilemiyoruz ama gercekten cok anlamli bir ruyaya benziyor. inbsallah allah ailenizi bir bebkle taclandirir.

canım ya inşallah hamişsindir çok itiyorum hamiş olmanı herkeze iyi dileklerini sunuyorsun inşllah sende en kısa zamanda hamiş haberini alır bizede verirsinde bizlerde sana aynı dileklerde bulunuruz.birde cetvelin çok hoşuma gitti nasıl yaptın canım.

merhaba
Bende hamile kaldığımı rüyamda görmüştüm ve bebeği kaybettiğimde yine rüyasını gördüm.
Erkek bebek gördüm rüyamda ilk.Yeni doğmuştu.Kundağa sarılı kapı kapı bir şey arıyordum onun için.Ama ne olduğunu bilmeden!
Rüya tabirine baktım erkek bebek müjdeli haber demekmiş.Haftasına varmadı hamile olduğumu öğrendim.

Bebeğim 2,5 aylık olmuştu o sabah doktora gidecektik.Kötü bir rüya ile uyandım.Koca kafalı yılanlar beni kovaladı koca gece rüyamda!Sonra tuvalete gitmişim rüyamda ve peçeteyle sildiğimde peçetede kese vardı kanlı!!!
Aaaa dedim eşime rüyamda baksana bebeğim düşmüş hemde kızmış ve uyandığımda ter içinde kalmıştım.

Aynen eşime anlattım rüyayı hayır olsun diyerek. Öğleden sonra doktora gittiğimizde şok olduk.Bebeğimin kalbi durmuştu ve kürtajla alınması gerekiyordu.

İlk rüyamda kapı kapı gezdiğim gibi bebeğimin öldüğüne inanmadım ve 4 doktor gezdim.Malum etti yüce rabbim demek.

Canım benim çok sağol o kadar duygulandımki yazından.inşallahh aminn inşallah.Canım arkadaş yapmıştı takvimi bana.Sen bana ziyaretçi defterimden yada özelden son adet tarihini yazz ve not olarak ne yazmak istediğini yaz..ben yaparım akşam sana yollarım linki kopyalarsın imza paneline.AMA ÖZEL MSJ KAPALI nerrden ileteyim sanayerimseniben Şeniz
canim ya anlamini biz bilemiyoruz ama gercekten cok anlamli bir ruyaya benziyor. inbsallah allah ailenizi bir bebkle taclandirir.
Canım benım inşallahh söylediğin gibidir çok sağolasınn:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…